Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Καστοριά : Ο πολιτισμός είναι ανάπτυξη

Με την εκπληκτική παράσταση «La Cenerentola» (Η Σταχτοπούτα) του Gioachino Rossini ολοκληρώνεται το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 , ώρα 19:55 στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ στην Καστοριά, η εξαιρετικά επιτυχημένη φετινή σεζόν για το βραβευμένο πρόγραμμα «The MET : Live in HD» .

Στην παράσταση του Rossini «La Cenerentola» σμίγει ένα ασύγκριτο ζευγάρι από βιρτουόζους. Η μετζοσοπράνο, Joyce DiDonato, ερμηνεύει τις πρώτες της παραστάσεις στη Met στον ρόλο της Σταχτοπούτας και πραγματοποιεί ένα φωνητικό επίτευγμα, δίπλα στον τενόρο Juan Diego Flórez, στον ρόλο του Γαλάζιου Πρίγκιπά της. Το cast συμπληρώνουν ο Alessandro Corbelli και ο Luca Pisaroni. Τη γεμάτη ζωντάνια σύνθεση διευθύνει ο αρχιμαέστρος της Met Fabio Luisi.

Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 18€ και Μειωμένο 13€ (ΑΜΕΑ, φοιτητικό, παιδικό και ανέργων) Πληροφορίες στο τηλ. 2467028999

Στην εφημερίδα «ΟΔΟΣ» -Αρ. φύλλου 739 που θα κυκλοφορήσει τη Πέμπτη 8 Μαΐου  2014 θα διατίθεται «Κουπόνι Προσφοράς 1 εισιτήριο + 1 δωρεάν»  (δηλαδή 18 ευρώ για δύο άτομα) για την συγκεκριμένη παράσταση. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και ονομαστικός κατάλογος που θα καταρτίσει η εφημερίδα (τηλ. 2467029638, odos-kst@otenet.gr) μέχρι εξαντλήσεως της προσφοράς. Την ημέρα της παράστασης δε θα γίνει αποδεκτό κουπόνι προσφοράς χωρίς προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία με την Εφημερίδα «ΟΔΟΣ».
Τη μεγάλη συνεργασία με την Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης μέσω το Ομίλου ΑΝΤ1 εξασφάλισε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Καστοριάς ΟΡΕΣΤΙΑΣ και για την ερχόμενη σεζόν 2014-2015 η οποία θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2014 προσφέροντας στους φίλους της όπερας ένα ξεχωριστό πολιτιστικό θέαμα, με την υπογραφή των πιο καταξιωμένων καλλιτεχνών της παγκόσμιας λυρικής σκηνής. Το ερχόμενο φθινόπωρο πρόκειται να προβληθούν και παραστάσεις μπαλέτου του Royal Ballet της Royal Opera House του Λονδίνου .

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ