Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Καθαρά και Ξάστερα… * Του Γιάννη Νούσια

Επικίνδυνη η περίοδος που διέρχεται το έθνος. όσο ποτέ επικίνδυνη !!! Οι εσωτερικές διαμάχες είναι ολέθριες για την πατρίδα μας. Γι αυτό χρειάζεται ομόνοια, μεταξύ των πολιτικών, του πνευματικού κόσμου, της θρησκευτικής ηγεσίας ώστε να αποκτήσουμε ένα ομαδικό πνεύμα ενότητας και αυτοσυντήρησης. Μία Ελλάδα, που σκόπιμα οι πολιτικοί την ερημώσανε , ειδικά την ύπαιθρο. Χωρίς εργατικά χέρια. Ειδικά στους αγρότες, χωρίς στοχευμένη εθνική, αγροτική πολιτική.

Ο Ελληνικός λαός είναι γνωστό, ότι δεν ζητάει τίποτα περισσότερο από το να ζήσει και να αναπτυχθεί ήσυχα , αξιοπρεπώς και ανθρώπινα. Το πρόβλημα είναι όμως ότι αυτός ο λαός δεν  ξέρει σε ποιον να αναθέσει την πραγματοποίηση των προσδοκιών αυτών, την στιγμή που οι σημερινές ηγεσίες είναι κατώτερες των περιστάσεων. Ένας πολιτικός κόσμος γεμάτος μικρότητες , χωρίς έμπνευση , χωρίς εθνικό παλμό, χωρίς πατριωτισμό , κόσμος δέσμιος … Ειδικά στην νεότερη ιστορία του Ελληνισμού.

Με εξαίρεση τότε την μεγάλη , την ιστορική , την σωτήρια για την Ελλάδα στιγμή που ύψωσε το ανάστημα του , ο μεγάλος Ελευθέριος Βενιζέλος  όπου για πρώτη φορά αποκτά ο Ελληνισμός συνείδηση της δύναμης του. Για πρώτη φορά ο λαός βρίσκει ηγέτη Έλληνα. Ελληνικά σκεπτόμενο… Από τον Ελευθέριο Βενιζέλο και μετά, συγκροτείται μία κάστα πολιτικών , χωρίς ελληνική συνείδηση και προγραμματισμό. Και θεωρούμε σήμερα οι Έλληνες ότι έχουμε κρίση, ενώ, δεν παραδεχόμαστε ότι πρόκειται για παρακμή. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις  από μερικούς πολιτικούς, συγγραφείς, πνευματικούς και λίγους τεχνοκράτες.

Πρέπει όμως ο σημερινός πολιτικός κόσμος να κάνει το μεγάλο βήμα. Να απαλλάξει την Ελλάδα από την υποτελή εξάρτηση. Να κινηθούν με κριτήριο τα μακρόπνοα γενικά συμφέροντα και όχι τα προσωρινά.  Γιατί ότι μόνο συμφέρει και συμβάλλει στην ανάπτυξη και την πρόοδο του λαού είναι εθνικό συμφέρον. Χρειάζεται ριζική εκπαιδευτική κάθαρση. Γιατί τα πάντα στην Ελλάδα είναι θέμα μόρφωσης , γιατί μόρφωση είναι λευτεριά !!! Να σταματήσει η διαρροή του Ελληνικού κεφαλαίου στο εξωτερικό. Να γίνει το Ελληνικό κεφάλαιο μοχλός ανάπτυξης της χώρας , ο μεγάλος αγωγός εργασίας. Να τεθεί μπροστά στις τεράστιες ευθύνες του ο κεφαλαιούχος.

Υστερόγραφο (1): Διότι μία ιδεολογία ισχύει. Διατήρηση περιφρούρησης της Εθνικής ακεραιότητας διότι οι εχθροί  μας είναι αδίστακτοι.

Υστερόγραφο(2): Έτσι μιλάνε στο Λαό ! Την αλήθεια λένε στο Λαό ! Δεν είναι κόμμα η Ελλάδα , δεν είναι παράταξη…. Εκτρέφει κόμματα και οι παρατάξεις δεν την εκτρέφουν… Ο λαός έχει τον λόγο , οι ηγέτες τη  ευθύνη.

 

Νούσιας Ιωάννης 

Πρώην Γραμματέας Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Γρεβενών

Πρόεδρος Ελεγκτικού ΠΟΑΕΑ Δυτικής Μακεδονίας 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ