Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Θανάσης Χαντάβας Βουλευτής Ν. Γρεβενών

Συνεργασία με την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κατερίνα Μπατζελή είχε το Σάββατο ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας στα γραφεία της Βουλής των Ελλήνων.

Η κ. Μπατζελή επεσήμανε και πάλι την ανάγκη ολοκλήρωσης της ψηφιοποίησης από την ‘Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ν. Γρεβενών (Ε.Α.Σ.), προκειμένου να καταστεί δυνατή η χορήγηση της ενιαίας ενίσχυσης (επιδοτήσεις) στους αγρότες στα τέλη Ιανουαρίου του 2010.

Όπως είναι γνωστό, δεν κατέστη δυνατή η χορήγηση των επιδοτήσεων στους αγρότες όλης της χώρας, λόγω της μη ολοκλήρωσης της διαδικασίας ψηφιοποίησης των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Στην Ε.Α.Σ Ν. Γρεβενών τον Οκτώβριο του 2009 ο βαθμός ψηφιοποίησης ήταν κάτω του 20%. Με την παρέμβαση του κ. Χαντάβα, ο ΟΠΕΚΕΠΕ απέστειλε στα Γρεβενά πρόσθετους υπαλλήλους και σήμερα η ψηφιοποίηση ανέρχεται στο 65% των αγροτών.

Την Παρασκευή 18/12 κατατέθηκε στους λογαριασμούς Α.Τ.Ε. των αγροτών του Ν. Γρεβενών οικονομική ενίσχυση που αντιστοιχεί στο 50% της επιδότησης που δικαιούνται. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Ε.Α.Σ Γρεβενών, η ολοκλήρωση της ψηφιοποίησης θα πραγματοποιηθεί πριν το τέλος Ιανουαρίου 2010, οπότε θα καταστεί δυνατή και η εξόφληση των επιδοτήσεων.

Ο κ. Χαντάβας έχει συχνές τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Πρόεδρο της ΕΑΣ Ν. Γρεβενών κ. Στέφανο Ράπτη και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της Ε.Α.Σ, με την επισήμανση η ψηφιοποίηση να έχει ολοκληρωθεί στις 20/1/2010.


Την Πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τις υποθέσεις SIEMENS, Χρηματιστηρίου, Ομολόγων και Βατοπεδίου υπέγραψε ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, ο οποίος δήλωσε:

“Οι Υποθέσεις του Χρηματιστηρίου, των ομολόγων, της SIEMENS και του Βατοπεδίου,  απασχόλησαν για μακρύ χρονικό διάστημα την κοινή γνώμη και προκάλεσαν εύλογα την ανασφάλεια, την ανησυχία, αλλά και την αγανάκτηση σε όλους τους Έλληνες Πολίτες. Ταυτόχρονα οι Υποθέσεις αυτές έπληξαν έντονα το κύρος και την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος.

Με την πεποίθηση ότι εκφράζω τα αισθήματα και τη βούληση των πολιτών όλου του Ν. Γρεβενών, ανεξαρτήτως πολιτικών προτιμήσεων, υπέγραψα την Πέμπτη την πρόταση για σύσταση Εξεταστικών Επιτροπών και για τις τρεις υποθέσεις και δηλώνω ότι θα δώσω και εγώ τη συλλογική αλλά και προσωπική μου μάχη, χωρίς κανένα επηρεασμό, ούτως ώστε αυτοί που ευθύνονται, όχι μόνο να αποβληθούν από το πολιτικό σύστημα, αλλά να υποστούν και τις συνέπειες που τους αξίζει.

Επίσης δηλώνω ότι θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις, τις προσπάθειες του Πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου για πάταξη της διαφθοράς, για διαφάνεια παντού, για αξιοκρατία και για ένα δίκαιο και ευνομούμενο κράτος.”

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ