Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών και το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών – Πιέσεις για την αποφυγή υποβάθμισης του Νοσοκομείου

Τις προηγούμενες ημέρες κλιμάκιο της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών όπου είχε ενημερωτική συνάντηση με τον Διοικητή, ιατρούς και τον πρόεδρο των εργαζομένων για ζητήματα που αφορούν την κατάσταση που επικρατεί στη συγκεκριμένη μονάδα υγείας.

Από την επίσκεψη διαπιστώθηκε ότι η διοίκηση ,οι ιατροί, το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό με την προσπάθεια τους και το φιλότιμο τους, παρά την οικονομική συγκυρία που διανύουμε και τα προβλήματα που υπάρχουν, συμβάλλουν  στην ομαλή λειτουργία  του νοσοκομείου και γι’ αυτό όλοι τους είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Βέβαια, θα πρέπει να τονιστεί ότι μια σειρά από προβλήματα όπως το μη επαρκές ιατρικό προσωπικό, οι ελλείψεις σε ιατροφαρμακευτικά υλικά και οι μειωμένοι πόροι χρίζουν άμεσης επίλυσης έτσι ώστε το νοσοκομείο να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά καθώς και για να διαφυλαχθεί ο δημόσιος χαρακτήρας του.

Επιβάλλεται, όλοι μας, να προστατέψουμε αυτό το στολίδι και να είμαστε σε καθημερινή επαγρύπνηση διότι υπάρχει σοβαρή περίπτωση να «υποβαθμιστεί» και να χαθούν πολλές ειδικότητες ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού από τον νομό μας. Κριτήρια για την σωτηρία αλλά και την αναβάθμιση αυτού σε  νοσοκομείου Δυτικής Μακεδονίας είναι η ήδη υπάρχουσα υποδομή σε κτιριακές εγκαταστάσεις , η Εγνατία οδός που περνάει  δίπλα από το νοσοκομείο, τα άμεσα ραντεβού που κλείνει ο ασθενής χωρίς να περιμένει ημέρες ή ακόμη και μήνες, το άριστο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Στη συγκεκριμένη κατεύθυνση θα πρέπει να ασκηθούν πιέσεις προς την κεντρική εξουσία και να ευαισθητοποιηθεί ολόκληρη η κοινωνία των Γρεβενών. Καλό θα ήταν σ’ αυτή την προσπάθεια να συμμετέχουν και οι τοπικοί «άρχοντες» (βουλευτής, αιρετοί) και όχι να αναλώνονται σε κινήσεις «δημοσίων σχέσεων» μόνο για την αυτοπροβολή τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε.  ΠΑ.ΣΟ.Κ .ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΠΡΙΝΤΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ