Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Η καρδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ χτυπάει στα Γρεβενά και χτυπάει δυνατά

           Και χτυπάει δυνατά γιατί εκατοντάδες Πολίτες, Σύλλογοι,  Έμποροι,  Επιχειρήσεις, Φορείς, Θεσμοί και κυρίως Μαθητές  αφουγκράστηκαν ,για άλλη μία φορά, τις ανάγκες των καιρών,   αφού γεύονται και οι ίδιοι τα επακόλουθα της  κρίσης. Όλοι οι παραπάνω έδωσαν ηχηρό παρόν στο κάλεσμα της ‘’Ε Λ Π Ι Δ Α Σ’’ για στήριξη όσων συμπολιτών μας πορεύονται πιο δύσκολα.  Κατέθεσαν από ένα κουτί γάλα μέχρι  σεβάστα  χρηματικά  ποσά,  αλλά  κυρίως κατέθεσαν το περίσσευμα  της ανθρωπιάς τους. Στήριξαν για άλλη μια φορά το έργο των φορέων που ασχολούνται με την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό και  αυτοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού στον τόπο μας. Η στήριξη βλέπετε δεν έρχεται από εκεί που θα έπρεπε. Ίσως γι αυτό δυνάμωσε η διάθεση  για συμμετοχή στην κίνηση ‘’ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ’’.

‘Αλλωστε  ο Σύλλογος Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ‘’Ε Λ Π Ι Δ Α’’ πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία λειτουργεί απαρέγκλιτα επί δεκαεπτά ( 17 ) ολόκληρα χρόνια. Και αν μη τι άλλο έχει υποστηρικτές και  όσο αυτοί τη στηρίζουν, τόσο θα επεκτείνεται και θα ανθεί.

Με την ολοκλήρωση της ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΩΝ που για πρώτη φορά ξεπέρασε  το στόχο του προγράμματος που έθεσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ‘’ΕΛΠΙΔΑΣ’’,

Ως Διοικητικό Συμβούλιο θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και να μεταφέρουμε  την ευγνωμοσύνη και την ανακούφιση των συμπολιτών μας που αποδέχθηκαν τα αγαθά της Εκδήλωσης Αγάπης των Χριστουγέννων και όχι μόνον.

ΣΗΜΕΡΑ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ε  Υ  Χ  Α  Ρ  Ι  Σ  Τ  Ο  Υ  Μ  Ε

          Τους μαθητές και τους καθηγητές της Α’Βάθμιας και Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης που πραγματοποίησαν Πολιτιστικές  και  Αθλητικές Εκδηλώσεις για να διαδηλώσουν τη σημασία

της Αλληλεγγύης στο συνάνθρωπο, που συνθλίβεται στα γρανάζια της ατέρμονης κρίσης.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν ενίσχυσαν τους φορείς που στέκονται δίπλα σε όσους υποφέρουν ανεξάρτητα από Εθνικότητα, Θρησκεία, Πεποιθήσεις.

Τις Διοικήσεις , τους Αθλητές και τους Γονείς  των Αθλητικών Σωματείων ‘’ Π ΡΩΤΕΑΣ’’ και  Κολυμβητικό  Σύλλογο ‘’ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ‘’ Γρεβενών που με τις εκδηλώσεις  τους  συμμετείχαν έμπρακτα στον εμπλουτισμό των τροφίμων και των οικονομικών ενισχύσεων που μοιράστηκαν μέσα στο 2013.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές των τμημάτων   Γ1 και Ε2  του 4ου Δημοτικού Σχολείου, το  Δάσκαλο τους  Άλκη  Καραμήτρο  και τους γονείς τους γιατί κάθε χρόνο καταθέτουν το μικρό τους χαρτζιλίκι   στην ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’ για τα παιδιά που στερούνται ακόμα και την τροφή. Το  σημαντικό είναι ότι ξέρουν γιατί το κάνουν  και μας θυμίζουν συνέχεια ότι δεν δικαιούμαστε να εφησυχάζουμε.  Η  στάση τους μας φορτώνει ευθύνες αλλά και μας δίνει δύναμη  να συνεχίσουμε.

Για τον ίδιο  λόγο ευχαριστούμε   και τους μαθητές του 2ου  Γυμνασίου  Γρεβενών που συμμετέχουν στις καλλιτεχνικές δράσεις για τη δημιουργία κομψοτεχνημάτων που εμπλουτίζουν τα ΒΑΖΑΑΡ της ‘’Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ‘’ και το κάνουν πολλά χρόνια τώρα και χωρίς καν να το ζητήσουμε. Γι αυτό φροντίζουν οι καθηγήτριες τους  Τζιούφα  Παναγιώτα  και Παπαμιχαλάκη  Κατερίνα.

Τέλος ευχαριστούμε  τα παιδιά της Θεατρικής  Ομάδας των Εργατικών Κατοικιών που με τις δύο, εξαιρετικές από κάθε άποψη ,παραστάσεις  ‘’Ο ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ’’ Και ‘’ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΖΩΗ’’ απέδωσαν στο Σύλλογο μας το ποσόν των 590 ευρώ. Καθώς και   τους γονείς τους   που επιφύλαξαν θερμή φιλοξενία  στα μέλη του  Δ.Σ. της  ‘’ΕΛΠΙΔΑΣ και σε όσους είχαν την τύχη να παραβρεθούν.

Για όλες τις παραπάνω δράσεις και εκδηλώσεις των παιδιών των Γρεβενών,  που αξίζουν τον έπαινο και την ευγνωμοσύνη των ενηλίκων , ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αλληλεγγύης Γρεβενών ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’  ταπεινά αφιερώνουμε   σε όλα τα παιδιά των Γρεβενών , που κρατούν στους  ώμους  των τόσο το ευγενικό συναίσθημα της   Ελπίδας όσο και το Σύλλογο ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’ την κορυφαία εκδήλωση του Συλλόγου μας, που  είναι  η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης  Πίτας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ‘’Ε Λ Π Ι Δ Α Σ’’

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ