Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Η ΘΟΛΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΩΝ «ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ» & Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ… Του Γιώργου Νούτσου*

Την ώρα αυτή, οι περίτεχνες αναλύσεις περιττεύουν. Φτάσαμε στο σημείο μηδέν. Στο σημείο, πέρα από το οποίο, αν δεν υπάρξει σωφροσύνη και σύνεση, ίσως να μην υπάρξει και επιστροφή !

 

Θα μπορούσε κάποιος φίλος ή ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ να με χαρακτήριζε γι αυτά μου τα λόγια, κινδυνολόγο. Άλλωστε, έτσι αντιμετωπίζουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, οποιονδήποτε τους ασκεί κριτική. Κριτική για την ανετοιμότητά τους, κριτική για την πολυγλωσσία τους, κριτική για την πραγματική τους στόχευση…

 

Κι είναι αλήθεια, πως όλα τα παραπάνω πάσχουν…!!!

 

Το κυβερνητικό τους πρόγραμμα για παράδειγμα, το συνέταξαν και το έδωσαν στη δημοσιότητα δέκα μόλις μέρες πριν. Λεκτικά επαναστατικό, ουσιαστικά κίβδηλο, αντικειμενικά σαθρό, οικονομοτεχνικά διάτρητο. Θα θυμάστε πιστεύω, πως στις εκλογές της 6ης Μαίου, κατέβηκαν με τις προεκλογικές θέσεις που είχαν συντάξει πριν τις εκλογές του 2009 !!! Κατακρίθηκαν επιμόνως αλλά και δικαίως από τους αντιπάλους τους γι αυτό και χρειάστηκε να επιστρατευτούν όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη τους για να το απομειώσουν σαν γεγονός. Συνέταξαν λοιπόν ένα κυβερνητικό πρόγραμμα κυριολεκτικά στο πόδι και φιλοδοξούν μ αυτό να κυβερνήσουν την Ελλάδα. Λες κι η χώρα μας με τα μύρια όσα προβλήματα, είναι η κωλοπετινίτσα της γειτονιάς τους !  Δεν κυβερνιέται όμως έτσι η Ελλάδα…Και δεν αρκούν τσιτάτα και παρλαπίπες  για να αλλάξει η κατάσταση. Πολιτική στο γόνατο δεν νοείται, πόσο μάλλον, όταν δεν υπάρχουν περιθώρια για κίβδηλους και επικίνδυνους πειραματισμούς.

 

Ακόμα και στην περίπτωση, που με θετική διάθεση θα θέλαμε να σταθούμε απέναντι στα λεγόμενά τους, και πάλι με τις συμπεριφορές και πρακτικές τους,  μας εξωθούν να αντιδράσουμε. Δεν υπάρχει καν φίλοι, το «Ευαγγέλιο» του ΣΥΡΙΖΑ. Το συμβόλαιο που θα πρέπει να συνυπογράψει με το λαό για τον οποίο δήθεν κόπτεται και που θα αποτελούσε τη χαρτογραφημένη εκ των προτέρων πολιτική του , για τη διάσωση της χώρας. Δώδεκα Συνιστώσες, δώδεκα διαφορετικές πολιτικές. Αντικρουόμενες φωνές που δεν παύουν να κραυγάζουν εκ διαμέτρου αντίθετα πράγματα. Μία σύγχρονη πολυκερματισμένη ιδεολογική και προγραμματική Αριστερά, που αυτοακυρώνεται στην προσπάθειά της να πλασαριστεί για πρώτη φορά στο πολιτικό πεδίο, σαν ηγέτιδα και ριζοσπαστική κυβερνητική λύση. Και εύλογα οι πολίτες αναρωτούνται, τι θα είναι αυτό, που θα τους ξημερώσει την επομένη των εκλογών !!!

 

Κι αν υποθέσουμε πως και πρόγραμμα αξιόπιστο έχουν και όλοι τους μέσα εκεί μία και μόνο άποψη εκφράζουν, γεννάται το ερώτημα… «που τελικά στοχεύει η κυβερνητική τους πρεμούρα» ;;;

 

Να καταστούν έστω και για πρώτη φορά από υπάρξεώς τους, κυβερνητική διέξοδος;

Προφανώς ναι… Με απώτερο στόχο ποιόν; Να σώσουν την Ελλάδα; Με ποιον τρόπο; Παλεύοντας για τα συμφέροντα της από μέσα; Πιστεύοντας στην Ευρώπη των Λαών και στο Ευρώ; Καταδεικνύοντας τις πασιφανείς αδικίες των πρότερων λανθασμένων επιλογών;  Προτείνοντας απτές και ρεαλιστικές πολιτικές; Συμπορευόμενοι με το ευρύτατο Αριστερό Ευρωπαϊκό Κίνημα, που ανενδοίαστα υιοθετεί ξεκάθαρη Ευρωπαϊκή πορεία;

 

Όσα ερωτήματα και να θέσω, έχω την αίσθηση, πως πέφτουν στον κενό. Και είμαι βέβαιος πως την ίδια αίσθηση έχει οποιοσδήποτε καλόπιστος αναγνώστης. Γιατί, μέσα από τις απαντήσεις που αυθόρμητα ενδόμυχα μέσα μας γεννούνται, καταδεικνύεται η απώτερη στόχευση τους….

 

Δεν θέλουν την Ελλάδα μας στο ευρώ και την Ευρώπη φίλοι. Δεν τους «γεμίζει» ο κοινωνισμός της εφαρμοσμένης φιλελεύθερης δυτικής πολιτικής. Απορρίπτουν – και το λένε – περίτεχνα ταμπού, όπως το ευρώ, υπονοώντας πως και η δραχμούλα, καλή είναι…!  Θολώνουν μόνο το τοπίο με την πολυγλωσσία τους, νιώθοντας πως δεν θέλει και πολύ να τους πάρει ο κόσμος με το σκουπόξυλο…Είναι φανατικοί οπαδοί της Παπανδρεικής λογικής, των λεκτικών αεριτζίδικων φληναφημάτων, απλά και μόνο για να επιτευχθεί ο στόχος και να αλλοιωθεί ώστε να αλωθεί έτσι , για μια ακόμα φορά, η κρίση του πολίτη…!

 

Έχω την αίσθηση, πως μ αυτές τις λίγες μόνο σκέψεις, ίσως κάτι μέσα σας κινητοποίησα. Την ώρα που οι κομματικοί φανατισμοί δεν υφίστανται πια, είναι βέβαιο και κάθε συνετή, ήπια και λογική φωνή μπορεί να εισακουστεί και να προβληματίσει. Δεν θέλω να σας μεταφέρω τη βεβαιότητα και τον φανατισμό της δικής μου άποψης. Εκείνο που κύρια επιθυμώ, είναι να σταθείτε με μετριοπάθεια και ρεαλισμό μπροστά σε όσα καθημερινά σας βομβαρδίζουν. Να σκεφτείτε το χτες, το δύσκολο σήμερα και το αβέβαιο αύριο. Να σταθμίσετε τις ευθύνες όσων διαχρονικά μας κυβέρνησαν και τη συμβολή του καθένα στη σημερινή μας κατρακύλα ! Ένα πράγμα – είναι βέβαιο –  πως θα διαπιστώσετε…Πως οι ευθύνες της μονίμως διαμαρτυρόμενης Αριστεράς, είναι εξίσου σημαντικές με εκείνες όσων άσκησαν εξουσία…! Μη αναζητώντας άλλοθι και εξιλέωση για κανέναν λοιπόν, στρέφω την προσοχή μου στο απαιτητικό αύριο…και επιτρέψτε μου να πω, πως ψηφίζω ανεπιφύλακτα Σαμαρά και Νέα Δημοκρατία…

 

Κάνω για μια ακόμα φορά , αυτό που πάντα έκανα στη ζωή μου. Μιλώ ξεκάθαρα, χωρίς υπεκφυγές και μισόλογα, δείχνοντας εμπιστοσύνη σ έναν άνθρωπο, που και γνώσεις έχει, και πατριώτης είναι και σθένος έχει να παλέψει για την Ελλάδα.

 

Οφείλουμε φίλοι, να τον εμπιστευτούμε. Έχει περισσότερο τώρα παρά ποτέ την ανάγκη της στήριξης και της εμπιστοσύνης μας. Είναι σήμερα η μόνη συνετή, μετρημένη και πεισματικά ταγμένη στο στόχο φωνή, να ανατάξουμε την Ελλάδα, ξεκινώντας μια πορεία ελπίδας και αναγέννησης, μέσα στο φυσικό μας χώρο, αυτόν των ανεπτυγμένων ευρωπαϊκών χωρών. Ας μην αφήσουμε, το πείσμα και την οργή να μας πληγώσει…Γιατί μια πληγή που πυορροεί και την σκαλίζεις, εύκολα κακοφορμίζει με την επερχόμενη γάγγραινα σύντομα να σε αποτελειώνει…!!! Την Κυριακή κλείνουμε τις «πληγές», κοιτάζουμε μπροστά, στηρίζουμε την ελπίδα, σώζουμε την Ελλάδα…Καλό βόλι Ελληνες…!!!

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ