Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ηρακλής Ελάτου: Νεανικό σύνολο οπλισμένο με ενθουσιασμό και δίψα για διάκριση

Νεανικό σύνολο, οπλισμένο με ενθουσιασμό και δίψα για διάκριση, διαθέτει ο Ηρακλής Ελάτου, που είναι έτοιμος για να αρχίσει το πρωτάθλημα στη Β΄ κατηγορία Γρεβενών.

 

Ο Έλατος βρίσκεται 5 χιλιόμετρα βορειοδυτικά των Γρεβενών και η ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή ιδρύθηκε το 1985. Μετρά μια συμμετοχή στην Α΄ κατηγορία την περίοδο 1991-92 και έχοντας περιπέσει σε αδράνεια, πλέον η ομάδα επανασυστάθηκε εδώ και 3 χρόνια, καθώς το σκεπτικό των ανθρώπων που την απαρτίζουν, είναι ο αθλητισμός και η αξιοποίηση των νεαρών παικτών. Έδρα του Ηρακλή Ελάτου είναι το βοηθητικό γήπεδο του δήμου Γρεβενών και στελεχώνεται στη συντριπτική πλειοψηφία από πολύ νεαρούς ποδοσφαιριστές, που μπορεί να είναι άπειροι, ωστόσο διαθέτουν πολλή όρεξη για δουλειά, ταλέντο και αποφασιστικότητα για διακρίσεις. Θα πρέπει να σημειωθεί πως, παρόλο που ουσιαστικά η ομάδα λειτουργεί ως ακαδημία, κανείς από τους γονείς των αθλητών δεν πληρώνει κάποιο ποσό, αντιθέτως οι παράγοντες προσπαθούν με κάθε τρόπο να ανταποκριθούν στις ανάγκες. Το έργο τους είναι αξιέπαινο, καθώς, παρά την οικονομική ύφεση, αποφάσισαν την επανίδρυση του συλλόγου, θέτοντας την άθληση της νεολαίας βασική προτεραιότητα.

Ο ΤΖΑΤΖΗΣ: Για δεύτερη χρονιά στον πάγκο του Ηρακλή Ελάτου συνεχίζει ο Κώστας Τζάτζης. Καστοριανός στην καταγωγή, συγκεκριμένα από το Κωσταράζι, αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής (στόπερ και αμυντικό χαφ) στον Πυρσό Γρεβενών, στην Αγράμπελη, στον ΑΟ Γρεβενά, τον Βατόλακκο, την Αμυγδαλιά, επίσης σε Αλιάκμονα Αγάπης, Αστέρα Αιγείρου και Τσικλητήρα Πύλου. Ως προπονητής ο Τζάτζης ήταν στην ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου, στην Αμυγδαλιά, στην Κ-20 του Πυρσού στη Γ΄ εθνική, επίσης γυμναστής στον Πυρσό και στη Δ΄ εθνική. Είναι πολύ συγκροτημένος στη δουλειά του, με σημαντικό πλεονέκτημα ότι ξέρει να δουλεύει καλά και να αναδεικνύει νεαρούς παίκτες, διατηρώντας το καλό κλίμα στην ομάδα. Μιλώντας για τη νέα χρονιά, ο Κώστας Τζάτζης τόνισε: «Διαθέτουμε ένα νεανικό σύνολο, με μέσο όρο ηλικίας τα 17 χρόνια. Υπάρχει καλό υλικό, μάλιστα πληθώρα παικτών και πολλές επιλογές για τη στελέχωση της 18άδας. Θέλουμε να παίξει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο και να δώσουν ο καθένας ό,τι μπορεί. Το πρωτάθλημα φέτος είναι ίσως ακόμα πιο ενδιαφέρον, οι ομάδες δε δείχνουν ουσιαστικές διαφορές, θα φανεί στην πορεία ποιοι θα ξεχωρίσουν και κυρίως στην αρχή του δεύτερου γύρου. Πλεονέκτημα για μας είναι η φυσική κατάσταση των νεαρών μας παιδιών και το ενδιαφέρον τους να διακριθούν».

*Στο δυναμικό του Ηρακλή Ελάτου ανήκουν και οι τερματοφύλακες Θανάσης Γκέκας, Γιάννης Γαβρίδης, Δημήτρης Καρακώστας, ο αμυντικός Δημήτρης Τσίπης, οι μέσοι Στέργιος Τσιαρσιώτης, Νίκος Ντίνας, Χρήστος Γιάκου, Αχιλλέας Ζήκος, οι επιθετικοί Κώστας Βαζούρας, Στέργιος Μπατακόιας, Νίκος Σιαμίδης.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

F 1 F 2 F 3 F 4 F 5 F 6 F 7 F 8 F 9 F 10 F 11 F 12 F 13 F 14 F 15 F 16 F 17 F 18 F 19 F 20 F 21 F 22 F 23 F 24 F 25

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ