Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

ΠΩΣ Η ''ΚΑΛΛΙΣΤΩ'' ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

H Oικολογική Οργάνωση ΚΑΛΛΙΣΤΩ αφού δυσφήμισε το Νομό μας στο πανελλήνιο για δήθεν «σφαγή και κατανάλωση αρκούδας» με δελτίο τύπου αναδιπλώνεται και αναφέρει πως δεν υπάρχουν στοιχεία παρά μόνον αόριστες και ανώνυμες καταγγελίες.

Οι τοπικοί φορείς έχουν υποχρέωση τώρα να καταγγείλουν δημόσια αυτή τη συκοφαντική «επίθεση» της συγκεκριμένης οργάνωσης έτσι ώστε να περισώσουν, έστω και την τελευταία στιγμή την αξιοπρέπεια του Νομού μας και των κατοίκων της περιοχής μας.

Το Δελτίο Τύπου της Οργάνωσης ΚΑΛΛΙΣΤΩ που τώρα δηλώνει πως «δεν είναι σε θέση να γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο έχει ως εξής»:

Η ΚΑΛΛΙΣΤΩ, μετά την μεγάλη δημοσιότητα που πήρε το γεγονός λαθροθηρίας και ενδεχόμενης κατανάλωσης κρέατος αρκούδας στην περιοχή του νομού Γρεβενών, διευκρινίζει πως η είδηση για το περιστατικό έφτασε στα γραφεία της οργάνωσης μετά από ανώνυμες καταγγελίες στα τέλη Δεκεμβρίου. Η ΚΑΛΛΙΣΤΩ δε διαθέτει σχετικό φωτογραφικό υλικό το οποίο να αποδεικνύει το γεγονός. Παρόλα αυτά και λόγω των πληροφοριών που έφτασαν στην οργάνωση από περισσότερες από μία πηγές, απευθύνθηκε ως όφειλε με επιστολή προς το Δασαρχείο Γρεβενών αλλά και προς όλες τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση. Εκκρεμεί μάλιστα και η κατάθεση της ΚΑΛΛΙΣΤΩΣ στο αρμόδιο δασαρχείο.

Η έρευνα βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και για το λόγο αυτό δεν εστάλη κάποια επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΛΛΙΣΤΩ που να καταδικάζει το γεγονός. Ωστόσο, λόγω της δημοσιοποίησης του περιστατικού, οφείλουμε να απαντήσουμε παραθέτοντας τα έως τώρα γεγονότα. Περιγραφές του περιστατικού και άλλες λεπτομέρειες οι οποίες δημοσιοποιήθηκαν, δε μπορεί να είναι παρά μόνο εικασίες τις οποίες τουλάχιστον η ΚΑΛΛΙΣΤΩ, δεν είναι σε θέση να γνωρίζει.

Σε κάθε περίπτωση και εάν αποδειχθούν τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΚΑΛΛΙΣΤΩ, η ενέργεια τόσο της λαθροθηρίας, όσο και της κατανάλωσης κρέατος αρκούδας είναι παράνομη και οι ένοχοι θα πρέπει να τιμωρηθούν, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως καμία υπόθεση παράνομης εξόντωσης αρκούδας δεν έχει μέχρι σήμερα τελεσιδικήσει.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Ηλιάνα Μπουσιάκη/ Υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας «Καλλιστώ»

2310252530 και 6972-694147

Δρ. Γιώργος Μερτζάνης/ Επιστημονικός Υπεύθυνος «Καλλιστώ», 6999-230693

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ