Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Επιστολή ομοφυλόφιλου μέλους της ΔΑΠ προς τον Σαμαρά

Παίρνω το θάρρος να απευθυνθώ σε εσάς κ. Σαμαρα  για να εκφράσω τη βαθιά μου λύπη για την, αρνητική κατά τη γνώμη μου, εξέλιξη της μη ψήφισης του νομοσχεδίου για το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης.

Θεωρώ ότι η  παράταξή μας  μετατοπίζεται μέρα με τη μέρα  σε νεοσυντηρητικές, αναχρονιστικές απόψεις που μεγαλώνουν την απόσταση από τις ρίζες της σύγχρονης φιλελεύθερης σκέψης.  Κάνουμε  πισωγυρίσματα που υπονομεύουν τη μάχη που δίνουμε για την κατοχύρωση των ευρωπαϊκών ιδεών που είναι θεσμοθετημένες σε όλες σχεδόν της χώρες της Ευρώπης.

 

Η διαπίστωση αυτή δεν είναι σημερινή· η στάση μας απέναντι στην οικονομία, αν και σπάει τα ταμπού που διάβρωσαν την ελληνική πραγματικότητα οδηγώντας τα δημοσιονομικά μας σε ένα τέλμα, δεν είναι ανάλογη και για τα ιδεολογικά ζητήματα που μας συγκρατούν στο παρελθόν.

Αυτό μπορεί να συμπεράνει κανείς όταν ακούει απόψεις για τους μετανάστες που ταυτίζονται με τη ρατσιστική αφήγηση της Χρυσής Αυγής ή με την επαναλαμβανόμενη χρήση του χαρακτηρισμού λαθρομετανάστης , η οποία θεωρείται άκρως ρατσιστική σε όλες τις χώρες τις Ευρώπης.

 

Το να είσαι ομοφυλόφιλος δεν είναι ούτε μη φυσιολογικό, όπως μπορούν να υποστηρίζουν  Σταλινικής προέλευσης πολιτικές απόψεις, ούτε ντροπή, όπως υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή. Το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι σεξουαλική επιλογή και δικαίωμα αναφαίρετο, σε μια σύγχρονη κοινωνία που κοιτάζει προς το μέλλον. Δε λέω να αρνηθούμε τις παραδοσιακές αξίες και ιδεώδη για την πατρίδα, το έθνος μας και το ρόλο της οικογένειας, αλλά νομίζω ότι αυτά πρέπει να τα προσαρμόσουμε στο διαρκώς μεταβαλλόμενο κοινωνικό περιβάλλον.

Είμαι ομοφυλόφιλος κ. Σαμαρά, συζώ δύο χρόνια με το φίλο μου και υποστηρίζουμε όλες τις δύσκολες επιλογές που έχετε πάρει τα τελευταία χρόνια. Η ερχομός σας στην ηγεσία της παράταξης σηματοδότησε για εμάς τη δυνατότητα να πάρει η Δεξιά  παράταξη διαζύγιο με τις αναχρονιστικές αντιλήψεις και τις σκοταδιστικές λογικές για την ομοφυλοφιλία και το σεξουαλικό συντηρητισμό. Και η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν μόνος. Είναι αρκετοί αυτοί που χρόνια τώρα καταπιέζονται στο εσωτερικό ενός τέτοιου ιδεολογικού πλαισίου.

Κύριε Σαμαρά επιβάλλεται να πάρουμε διαζύγιο με τον σκοταδισμό.  Οι ομοφυλόφιλοι έχουν δικαιώματα και αυτά πρέπει να αναδειχθούν κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα στην κατεύθυνση της θεσμοθέτησης του πολιτικού γάμου. Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε άλλο!

Αν και απογοητευμένος νοιώθω ότι θα με δικαιώσετε για την υποστήριξή μου τόσα χρόνια.

Ένα απλό μέλος  της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ

 

aragma.gr

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ