Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Εντατικές προπονήσεις του Πυρσού για το παιχνίδι του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας, ήττα για τον Πρωτέα και για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών

Πρωτέας

DSC00386-copyP1204135

Την ήττα γνώρισε προχθές ο Πρωτέας στην Λάρισα, όπου ηττήθηκε με 81-68 στο φινάλε του πρωταθλήματος από τον Αστέρα Λάρισας . Μια ήττα ανώδυνη αφού ο Πρωτέας παρέμεινε στην κατηγορία που ήταν ο απώτερος σκοπός με την έναρξη του πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Πέτρου Μουρουζίδη  έπαιξε κακό μπάσκετ και δίκαια ηττήθηκε. Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχθηκε ο Αργοναύτης, εν’ω υποβινάστηκαν Αριδαία , Κιλκίς, ΒΑΟ και Γιάννενα.

Αστέρας Λάρισας – Πρωτέας Γρεβενών 81-68
Διαιτητές: Πολυχρονιάδης – Κατσιάνης.
Τα δεκάλεπτα: 22-15, 42-35, 59-45, 81-68.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μπουλιάκης): Μπάρμπας, Τσαβιές 1, Μηλιώνης 25 (5), Κυριακόπουλος 10, Χαιρετίδης, Γούλας 17 (3), Μίχος 12, Καραμουσκέτας, Τριανταφύλλου 6, Πάντος 10, Πασχάλης, Καραγιάννης.
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Μουρουζίδης): Τσαντές, Ρούζιος 5 (1), Γράβας 17 (3), Κλωνάρας 13 (1), Ρίγκος 3 (1), Κολοβός 2, Μουράτογλου 18 (1), Παυλάτος, Βασιλόπουλος, Μπόζιαρης 2, Τζήμας 8 (2), Σούρβας.

Η βαθμολογία (τελική): Αργοναύτης 40, Άργος Ορεστικό 39, Ηρακλής Κοζάνης 39, Διόσκουροι 39, Τιτάνες Παλαμά 36, Φοίνικας Λάρισας 36, Πρωτέας Γρεβενών 34, Αστέρας Λάρισας 30, ΑΓΣ Ιωαννίνων 29, ΒΑΟ 27, Αριδαία 24, Αετός Κιλκίς 21

 

Βόλεϊ Γυναικών

Πιερικός – Γ.Σ. Γρεβενών 3-0

 

Την ήττα γνώρισε προχθές στην Κατερίνη η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου , όπου ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Πιερικό σε μια κακή εμφάνιση για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Γ.Σ. Έτσι τώρα στην ομάδα του βόλεϊ, οι προπονητές Χαντές και Τσιμπέρης, έχουν αρκετή δουλειά να κάνουν, με πρώτο να πείσουν τις βολεϊμπολίστριες   να ξεχάσουν την κακή εμφάνιση και ήττα και να εστιάσουν την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι, το ερχόμενο Σάββατο με αντίπαλο την Κοζάνη στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, φυσικά πάντα με την παρουσία των φιλάθλων.

 

Πυρσός – Ανατολή Ιωαννίνων την Τετάρτη στις 16.30

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προπονήσεις του Πυρσού για το παιχνίδι του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας με την ομάδα Ανατολής Ιωαννίνων , ομάδα της ΕΠΣ Ιωαννίνων, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α κατηγορίας. Ο τεχνικός  του Πυρσού Σωτήρης Μαυροδήμος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του , εκτός του Παναγιώτη Κοσμίδη τον οποίον όπως δήλωσε στην ‘’Ε’’ δεν τον χρειάζεται και δεν τον έχει στο πλάνο του , διότι είναι απείθαρχος ποδοσφαιριστής . Στο στρατόπεδο των πρασίνων υπάρχει αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα την Τετάρτη ώστε η ομάδα να προχωρήσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου και γιατί όχι να φτάσει για πρώτη φορά στην  ιστορία της ομάδας στον τελικό .

615552_4651103845883_1806369929_o-1024x683 image

Δηλώσεις για το  παιχνίδι έκανε στην ΄΄Ε΄΄ ο μεσοεπιθετικός Θεόδωρος Χαραλαμπίδης : ‘’ θέλουμε την νίκη κόντρα στην ομάδα της Ανατολής και δεν μας ξεγελά ότι αγωνίζεται στην Α κατηγορία του πρωταθλήματος των Ιωαννίνων , θα την αντιμετωπίσουμε με την δέουσα σοβαρότητα  , με την συμπαράσταση των φιλάθλων τους οποίους καλούμε   να δώσουν το βροντερό παρόν , να πάρουμε το τρίποντο και να περάσουμε στην επόμενη φάση του κυπέλου’’. Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ανατολή έχει έδρα δίπλα στα Γιάννενα μία περιοχή περίπου δέκα χιλιάδων κατοίκων , δεν έχει μεγάλες περγαμηνές και πριν λίγα χρόνια αγωνίστηκε στην Δ Εθνική.

Δεσκάτη

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Καμβουνιακού Δεσκάτης , ενόψει των αγώνων μπαράζ που θα ξεκινήσουν την 12η Μαΐου . Ο Καμβουνιακός δίνει το πρώτο του παιχνίδι με τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Κοζάνης , που ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί για το ποια ομάδα θα είναι ή η Αρδασσα ή η Α.Ε.Π. Καραγιαννίων . Ο τεχνικός της Δεσκάτης Αρης Πιτιλάκος έχει όλους τους παίκξτες στην διάθεση του και όπως τόνισε στην ΄΄Ε΄΄ είναι ικανοποιημένος από τις προσπάθειες που καταβάλουν οι παίκτες οι ποδοσφαιριστές του κατά την διάρκεια των προπονήσεων και με την έναρξη των αγώνων μπαράζ θα είναι πανέτοιμοι να ριχτούν στην δύσκολη αυτήν διαδικασία  για την άνοδο στην Δ Εθνική. Στην ομάδα των Καμβουνίων ελπίζουν με την βοήθεια των φιλάθλων, οι οποίοι είναι πάντα κοντά στην ομάδα, θα   πανηγυρίσουν την άνοδο     στην ενοποιημένη κατηγορία Γ ΄και Δ΄Εθνικής . Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι στους αγώνες μπαράζ συμμετέχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες της ΕΠΣ Κοζάνης , Φλώρινας και Καστοριάς και θα ανέβει μια ομάδα στην ενοποιημένη κατηγορία.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ