Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ενημέρωση από το ΕΚΑΒ στους μαθητές του Λυκείου και Γυμνασίου Καρπερού

Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του κλειστού Γυμναστηρίου του Λυκείου Καρπερού ενημέρωση από το ΕΚΑΒ Κοζάνης σε θέματα διάσωσης. Η ενημέρωση έγινε στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Υγείας  που πραγματοποιείται στο Λύκειο Καρπερού για τις ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ με συντονιστή τον Γυμναστή του σχολείου μας κ.Τζιούφα Βασίλη.

Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνική καρδιακής αναζωογόνησης και στην  αντιμετώπιση τραυματικών περιστατικών -ατυχημάτων στο περιβάλλον του σχολείου.

Χωρίς τίτλο

 

Επίσης τονίσθηκε ότι  ο σκοπός του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) είναι ο συντονισμός της παροχής σε έκτακτες περιπτώσεις άμεσης βοήθειας και επείγουσας ιατρικής φροντίδας στους πολίτες και η μεταφορά των πολιτών αυτών σε μονάδες παροχής υπηρεσιών υγείας και ιδιαίτερα ο τρόπος με το οποίο γίνεται η σωστή κλήση στο 166. Η συμμετοχή τόσο των μαθητών όσο και των καθηγητών-τριων ήταν καθολική και δόθηκε η δυνατότητα σε όλους να δοκιμάσουν την τεχνική ΚΑΡΠΑ στην εκπαιδευτική κούκλα.

Χωρίς τίτλο

 

Στη συζήτηση που ακολούθησε επισημάνθηκε ότι η «Βασική Υποστήριξη της Ζωής με Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή» είναι απολύτως απαραίτητη σήμερα όχι μόνο στο σχολείο αλλά και στη ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας.

Η ενημέρωση τελείωσε με τις ευχαριστίες του Δ/ντή του Λυκείου κ. Νασιόπουλου Αποστόλου προς το ΕΚΑΒ και συγκεκριμένα στους τρείς Γρεβενιώτες διασώστες, τον κ. Καραγιάννη Κώστα τον κ. Στεργιούλα Αχιλλέα και τον Αθανασίου Ιωάννη  για την  ενημέρωση των μαθητών και εκπαιδευτικών.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ