Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Δύο γκολ ο Ξάνθος στην Καληράχη – Σπουδαίο παιχνίδι στον Βατόλακκο – Η Δήμητρα πέρασε με τον Στεφόπουλο

Συνεχίστηκε χθες το κύπελλο στην ΕΠΣ Γρεβενών και οι ομάδες παρουσίασαν καλό θέαμα. Στην παράσταση η Δήμητρα , δίκαια ο Κτηνοτροφικός , εξαιρετικό ματς στον Βατόλακκο.

ΚΑΡΠΕΡΟ-ΚΑΛΗΡΑΧΗ 1-3: Δίκαια πέ¬ρασε ο Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης από το Καρπερό, σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Τόλη είχαν πρωταγωνιστή τον Γιάννη Ξάνθο, που σημείωσε δύο τέρματα, στο 17′ με σουτ-«κεραυνό» έξω από την περιοχή και στο 37′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Ζού¬λας). Στο 83′ αντεπίθεση του Κτηνοτροφικού και ο Τζάγκας με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Χρήστο Σούλα, που δεν αστόχησε. Στο 87′ ο Βανδής στην προσπάθειά του να απομακρύ¬νει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (αυτογκόλ). Αρκετά καλή η διαιτησία του Μωυσιάδη, από τους φιλοξενούμενους δεν υστέρη¬σε κανείς.
ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ: Κυριακίδης, Παπάς, Τεντόγλου (90′ Παπατσάνης), Παπαγεωργίου, Αλλιου, Θ. Κουτούλας, Κατσικάς, Χριστοδούλου, Καλιακάτσος, Λάμαρης, Ευρ. Δούμας. ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιουπλίκας , Παπαστεργίου, Γεωργίου, Καραπάς,Βανδής, Πουρνάρας (85′ Πιπέργιας), Ξάνθος , Παπαϊωάννου, Βλάχος (50′ Χαντάβας), Τζάγκας, Σούλας (87′ Σουρβάς).
ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ-ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 2-4:
Ίσως στο πιο χορταστικό από θέαμα παιχνί¬δι της ημέρας, οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Μπαλοδήμου, πιο έμπειροι, πήραν το τρίπο¬ντο απέναντι στην πολύ καλή ΑΕ Ποντίων. Η διακύμανση του σκορ ήταν 1-0,1-2 (ημίχρο¬νο), 1-3, 2-3, 2-4. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν τα τέρματά τους με τους Ντεμάι, Αράπογλου, ενώ στα αξιοσημείωτα ότι είχαν… 4 δοκάρια, στο 43′ με τον Ζολώτα και στην ε¬πανάληψη 2 με τον Ασλανίδη και το άλλο με τον Κοτσατίσογλου. Αρκετά καλή η διαιτησία του Καραλιόλιου, απέβαλε στο 94′ τον τερ¬ματοφύλακα των γηπεδούχων, Παπατσάνη με 2η κ.κ., απόφαση που η ΑΕ Ποντίων χα¬ρακτήρισε αυστηρή.
ΔΗΜΗΤΡΑ-ΣΕΙΡΗΝΑ 1-1, 2-1 παρ.: Α¬φού σημάδευε τα δοκάρια στην κανονική διάρκεια του αγώνα, τελικά η Δήμητρα βρή¬κε τον τρόπο στην παράταση και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Οδυσσέας Στεφόπουλος που σημείωσε και τα δύο τέρματα, από ένα δοκάρι είχαν οι Τζημορόπουλος, Μπά¬μπης Γ. Λάλος, δύο δοκάρια ο Καραδήμος. Στο 30′ σουτ του Αναστασίου, απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο Στεφόπουλος άνοιξε το σκορ, ισοφάρισε στο 65′ ο Τσαγιαννίδης με σουτ. Στο 87′ κα¬λό φάουλ του Γκαραγκάνη, πετάχτηκε ο Στε¬φόπουλος και με κεφαλιά έκανε το 2-1. Πο¬λύ καλός ο διαιτητής Πάνος (Ράντζας, Βλαχάκης).
ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπαράκας, Μπαμπης Γ. Λάλος , Τσιρώνης, Ροτσι, Γκαραλιάκος, Γ. Λάλος, Τζημορόπουλος (100′ Παπαδό¬πουλος), Αναστασίου (46′ Καραδη¬μος), Μαλακατάς (70′ Μπαμπης Κ. Λαλος), Μπιζιώτας, Στεφοπουλος. ΣΕΙΡΗΝΑ: Ελευθεριάδης, Τσεπίδης, Φαρμά¬κης, Γιώτας, Γρίδας, Κουκουτσελας, Φαρμάκης II (71′ Αντωνιάδης), Κουλετσος (105′ Πατσιαρίκας), Τσαγιαννι¬δης, Αναστασιαδης, Κόνι (71′ Νούλα).
• Στο άλλο παιχνίδι, Νεοχώρι-Παλιουριά 4-3.
ΚΜ..

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ