Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Δωρεάν ίντερνετ για την πόλη των Γρεβενών

Υπογράφηκε στο Δήμο Γρεβενών την Πέμπτη 15-10-2009 από τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Γιώργο Νούτσο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση του πρωτοπόρου έργου που θα δώσει την δυνατότητα στους κατοίκους της πόλης των Γρεβενών αλλά και τους επισκέπτες να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

 

Ο Σκοπός του Έργου με τίτλο «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ» είναι η ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών για τους πολίτες αλλά και τους επισκέπτες του Δήμου σχετικές με θέματα Τουρισμού, Πολιτισμού αλλά και Επιχειρηματικότητας και η ολοκλήρωση τους σε μια σύγχρονη Διαδικτυακή Θεματική Πύλη (Portal). Μέσω του έργου θα γίνει η εγκατάσταση 8 wifi hot spots μέσω των οποίων οι χρήστες με υπηρεσίες βασισμένες στη θέση του χρήστη (Location Based Services) θα είναι σε θέση να ενημερώνονται για ότι αφορά τον τουρισμό, τον πολιτισμό και την επιχειρηματικότητα στο Δήμο. Παράλληλα, θα αναπτυχθεί και μία διαδικτυακή πύλη (που θα είναι προσβάσιμη και μέσω κινητών τηλεφώνων) που αναμένεται να διευκολύνει τη πρόσβαση των πολιτών αλλά και των επισκεπτών σε θεματικό ψηφιοποιημένο περιεχόμενο αλλά και πληροφορίες, καθότι αξιοποιεί εναλλακτικά κανάλια πρόσβασης (Internet) και παρέχει ενιαίο σημείο πρόσβασης στις εξειδικευμένες υπηρεσίες. Με το παρόν έργο ο Δήμος στοχεύει στην ανάδειξη του πλούσιου πολιτιστικού αποθέματος του, στην προβολή εναλλακτικών τουριστικών δραστηριοτήτων, όπως ο αγροτουρισμός – πολιτιστικός τουρισμός, και στην ενίσχυση της προβολής των τοπικών προϊόντων και της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε Διακόσιες Ογδόντα Χιλιάδες Ευρώ. Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας», στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, σε ποσοστό 80% από το ΕΤΠΑ και 20% από Εθνικούς Πόρους.

Η διάρκεια υλοποίησης του έργου δεν μπορεί να υπερβεί τους 4 μήνες, από την υπογραφή της σύμβασης.

 

Ο Δήμαρχος Γρεβενών στις δηλώσεις του υπογράμμισε τις τεχνολογικές υποδομές και τις καινοτόμες παρεμβάσεις του Δήμου (μέλους του Δικτύου των Ψηφιακών Πόλεων) που αποσκοπούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ