Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Δυτική Μακεδονία: Σβήστε τα τζάκια, «όχι» στο πέλετ, λέει η Περιφέρεια

Τη λήψη μέτρων μείωσης των εκπομπών αιρούμενων σωματιδίων στο χωρικό επίπεδο του Δήμου Φλώρινας ανακοίνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Καθώς τα επίπεδα συγκέντρωσης ρύπων ξεπέρασαν τα επιτρεπόμενα όρια, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ανακοίνωσε τη λήψη μέτρων μείωσης των εκπομπών αιρούμενων σωματιδίων στο χωρικό επίπεδο του Δήμου Φλώρινας.

Όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Δακής, τα μέτρα τίθενται σε εφαρμογή από τις 7 το απόγευμα της Τετάρτης και θα ισχύσουν μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου την ίδια ώρα, οπότε η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί.

Οι συστάσεις
Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο των μέτρων αυτών, συνιστάται ιδιαίτερα σε άτομα αυξημένου κινδύνου αλλά και στο γενικό πληθυσμό να αποφεύγει την παραμονή του και τη σωματική άσκηση σε εξωτερικούς χώρους. Συνιστάται, επίσης, η διακοπή της χρήσης τζακιών, θερμαστρών στερεών καυσίμων και θερμαστρών βιομάζας, με εξαίρεση την περίπτωση που είναι ο μοναδικός τρόπος θέρμανσης. Προτείνεται εναλλακτικά η χρήση άλλων καυσίμων και πηγών θέρμανσης, η ρύθμιση του θερμοστάτη στους 18 βαθμούς Κελσίου σε περίπτωση ύπαρξης κεντρικού συστήματος θέρμανσης, η απαγόρευση της λειτουργίας αποτεφρωτικών κλιβάνων και η απαγόρευση οποιασδήποτε καύσης σε ανοιχτούς χώρους.

Βραχυπρόθεσμα συνιστάται η εφαρμογή κανόνων οικολογικής οδήγησης και συμπεριφοράς και υπενθυμίζεται ότι η χρέωση της κατανάλωσης ενέργειας στο πλαίσιο του κοινωνικού τιμολογίου είναι μηδενική για διπλάσιο αριθμό ημερών σε σχέση με τις ημέρες εφαρμογής των παραπάνω μέτρων.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ