Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Διαδικασίες ανάδειξης αντιπροσώπων για το 9ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με το άρθρο 33 του Καταστατικού τις αποφάσεις της ΚΟΕΣ και την εγκύκλιο του συντονιστή της Γραμματείας της ΚΟΕΣ μετά την ολοκλήρωση του προσυνεδριακού διαλόγου θα προχωρήσουμε στις διαδικασίες για την εκλογή των Αντιπροσώπων οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο 9ο Συνέδριο του Κινήματος μας.

Όλες οι διαδικασίες θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από διαφάνεια η οποία και θα εγγυάται την δημοκρατικότητα των διαδικασιών και για να διασφαλισθεί η πιστή τήρηση τους όλες οι διαδικασίες θα αποτυπώνονται στα έντυπα της ΕΚΑΠ τα οποία και θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο για να είναι άμεση και καθολική η πρόσβαση σε αυτά.

Χρονοδιάγραμμα διαδικασιών

Μέχρι 20 Φεβρουαρίου θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες διαλόγου σε επίπεδο Δημοτικής Οργάνωσης .
21 Φεβρουαρίου αποστέλλονται οι προτάσεις των Οργανώσεων επί των Κειμένων του Προσυνεδριακού διαλόγου στο |email syntonistis@pasok.gr ή στο fax 2103665089.
21 Φεβρουαρίου έως 21:00 Αποστέλλονται στο email της ΕΚΑΠ τα ονόματα της 3μελούς Εφορευτικής Επιτροπής κάθε Εκλογικού Τμήματος καθώς και τα ονόματα των υποψηφίων Συνέδρων

Οι υποψήφιοι πρέπει απαραίτητα να είναι μέλη του κινήματος στην αντίστοιχη Οργάνωση γεγονός που θα προκύπτει απ΄το Μητρώο Μελών που θα έχει στην κατοχή της η Οργάνωση ή απ΄ την αίτηση εγγραφής Μέλους που θα κατατίθεται πλήρως συμπληρωμένη πριν την κατάθεση της υποψηφιότητας.

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας (έντυπο αρ.2) παραλαμβάνονται απ΄ την Εφορευτική Επιτροπή και κρατούνται στην Οργάνωση. Στην ΕΚΑΠ. θα αποσταλεί πλήρως συμπληρωμένο το έντυπο (αρ. 3). Η ΕΚΑΠ το αργότερο μέχρι 22 Φεβρουαρίου θα επιστρέψει πιστοποιημένο το ψηφοδέλτιο μετά το σχετικό έλεγχο.

23 Φεβρουαρίου: οι εφορευτικές επιτροπές θα εκτυπώσουν τα ψηφοδέλτια θα πακεταριστούν και θα αποσφραγισθούν με την έναρξη της ψηφοφορίας.

24 Φεβρουαρίου : Σε όλα τα εκλογικά τμήματα θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη Συνέδρων από 08:00 έως 19:00.
Το κάθε μέλος όταν προσέρχεται στο Εκλογικό Τμήμα θα επιδεικνύει κάποιο δημόσιο έγγραφο απόδειξης της ταυτοπροσωπίας του στο οποίο θα αναφέρεται η ημερομηνία γέννησης θα διαγράφεται από το μητρώο μελών ή θα συμπληρώνει αίτηση εγγραφής ή επικαιροποίηση των στοιχείων αν δεν αναφέρεται στο μητρώο και είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ στη συνέχεια θα καταγράφονται στην κατάσταση ψηφισάντων σύμφωνα με το έντυπο (αρ. 4). Αν το μέλος είναι ηλικίας μέχρι 30 ετών θα λαμβάνει ένα ψηφοδέλτιο της Νεολαίας και ένα ψηφοδέλτιο των συνέδρων του Κινήματος αφού κάνει την επιλογή του σημειώνοντας με το σήμα του σταυρού το όνομα που επιθυμεί θα τοποθετεί το ψηφοδέλτιο στην αντίστοιχη κάλπη.

Όσοι είναι ηλικίας άνω των 30 ετών θα ψηφίζουν μόνο για συνέδρους του Κινήματος.
Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας η Εφορευτική Επιτροπή θα προχωρήσει στην καταμέτρηση των ψήφων. Ο Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής θα αριθμεί ένα- ένα τα ψηφοδέλτια και θα μονογράφει δίπλα στο σταυρό ή στους σταυρούς εάν το Εκλογικό Τμήμα εκλέγει περισσότερους από 14 συνέδρους.

Σύμφωνα με το άρθρο 10 του καταστατικού για την εκλογή συνέδρων ο αριθμός των σταυρών προτίμησης δεν μπορεί να υπερβαίνει το 10% των προς εκλογή Συνέδρων.
Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης θα συμπληρωθεί το σχετικό έντυπο (αρ.5) και μαζί με την κατάσταση ψηφισάντων και τις ενστάσεις έντυπο (αρ.7) καθώς και τις αιτήσεις των νέων μελών θα αποσταλούν στην ΕΚΑΠ με courier το αργότερο μέχρι την επομένη 25/02 και ώρα 10:00 το πρωί.

Οι οργανώσεις του Νομού Αττικής θα παραδώσουν το ίδιο βράδυ στην ΕΚΑΠ αυτοπροσώπως τα πρακτικά των Οργανώσεων και για το σκοπό αυτό η ΕΚΑΠ το βράδυ της 24ης Φεβρουαρίου μέχρι και το πρωί της 25ης θα είναι στελεχωμένο με υπάλληλο παραλαβής και μέλος της ΕΚΑΠ που θα υπογράφει το σχετικό παραστατικό παραλαβής (έντυπο αρ.8).
Σε απομακρυσμένα νησιά που θα είναι δύσκολη η αποστολή και παραλαβή αυθημερόν των πρακτικών, θα υπάρξει προσυνεννόηση για να σταλούν με fax τα ανωτέρω πρακτικά Εκλογών. Επισημαίνεται ότι η αποστολή και παραλαβή των πρακτικών όπως αναφέρονται ανωτέρω θα αποτελέσει προϋπόθεση για να πιστοποιηθούν οι Σύνεδροι του αντίστοιχου Τμήματος.

Για την πιστοποίηση των Συνέδρων θα τηρηθούν οι προβλεπόμενες διατάξεις του Καταστατικού που αναφέρονται στην Εκπροσώπηση των 2φυλων καθώς και της Νεολαίας.
Λόγω της ιδιαίτερα δύσκολης οικονομικής κατάστασης του Κινήματος προκειμένου να καλυφτούν διάφορα έξοδα των Περιφερειακών Οργανώσεων που σχετίζονται με την Οργάνωση των Προσυνεδριακών διαδικασιών, κάθε μέλος για να συμμετέχει στη ψηφοφορία θα καταβάλει το ποσό 2,00 € το οποίο θα αναγράφεται στην αντίστοιχη στήλη της Κατάστασης ψηφισάντων. Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα παραδοθεί απ΄τον Πρόεδρο της Επιτροπής στον Συντονιστή της ΔΟΕΣ και θα συμπληρωθεί το σχετικό έντυπο (αρ.9) το οποίο θα αποσταλεί μαζί με τα πρακτικά ψηφοφορίας στην ΕΚΑΠ.
Το ποσό σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να είναι μικρότερο απ΄τον αριθμό των ψηφισάντων επί 2. Είναι αυτονόητο ότι και η ανωτέρω διαδικασία είναι απολύτως υποχρεωτική για την πιστοποίηση των Συνέδρων.
Η ΕΚΑΠ μέχρι 26/2 το βράδυ θα πιστοποιήσει τους Συνέδρους και θα αναρτηθούν τα ονόματά τους στο site του ΠΑΣΟΚ.
ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ