Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Δημήτρης Μουράτογλου: Ένας «μαχητής»… εντός και εκτός γηπέδων, στον Πρωτέα Γρεβενών!!!

Κείμενο-Συνετευξη: Χρήστος Γρίδας

 

Ο 28χρονος Δημήτρης αγωνίζεται στην ομάδα μπάσκετ του Πρωτέα Γρεβενών εδώ και τρία χρόνια. Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αίαντα Εύοσμου όπου και αγωνίστηκε για περίπου τρία χρόνια, στην συνέχεια πήγε στον Αιγινιακό, ΓΑΣ Κομοτηνή  για 4 χρόνια, επέστρεψε στον Αίας Εύοσμου και από το 2009-2010 ήρθε στα Γρεβενά και τον Πρωτέα!!!

 

Πρωταθλητής την περσινή χρονιά με την ομάδα του Πρωτέα, πανηγύρισε την άνοδο, ενώ κέρδισε και τον διαγωνισμό καρφωμάτων στην γιορτή ανόδου της ομάδας των Γρεβενών.

 

Ένας «μαχητής» στο γήπεδο. Δίνει τον καλύτερο του εαυτό σε κάθε παιχνίδι και με τις επιδόσεις του, τα τρίποντα και τα καρφώματα έχει κερδίσει την αγάπη και το χειροκρότημα των φιλάθλων του Πρωτέα.

 

Ο “Mour” στην συνέντευξη-συζήτηση που είχαμε μίλησε για την άνοδο του Πρωτέα, τον κόσμο, την διοίκηση, τα Γρεβενά και την φετινή χρονιά.

 

«Ο Πρωτέας ανήκει στις εθνικές κατηγορίες».
Η χρονιά στο τοπικό πρωτάθλημα ήταν μια σύντομη παρένθεση όπως αποδείχθηκε. Ο Πρωτέας ανήκει στις εθνικές κατηγορίες και το απέδειξε με την πορεία του στο περσινό πρωτάθλημα.

 

«Χαιρόμαστε να βλέπουμε το γήπεδο κάθε Κυριακή γεμάτο»
Η σχέση της ομάδας με τον κόσμο είναι αμφίδρομη. Εμείς κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια και αυτό φαίνεται από το ότι οι περισσότερες νίκες που κάναμε ήταν με ανατροπή. Επίσης και στα παιχνίδια που χάσαμε τα παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Από την πλευρά μας χαιρόμαστε να βλέπουμε το γήπεδο κάθε Κυριακή γεμάτα ενώ και ο κόσμος χαίρεται να βλέπει μια ομάδα να παλεύει στο γήπεδο. Παίζουμε για τον κόσμο μας και ο κόσμος δείχνει να έχει αγκαλιάσει αυτήν την ομάδα. Τους ευχαριστούμε και κάθε Κυριακή τους περιμένουμε στο γήπεδο.

«Η διοίκηση κάνει τα πάντα… για την ομάδα».

Η διοίκηση είναι τρεις-τέσσερις άνθρωποι οι οποίοι έχουν πολύ μεράκι για το μπάσκετ και  αγαπάνε πολύ την ομάδα. Δεν θα είναι υπερβολή αν πω ότι πολλές φορές αφήνουν στην άκρη τις δουλειές και τις οικογένειες τους για να τρέξουν για τις ανάγκες του συλλόγου. Χρειάζονται κάθε δυνατή βοήθεια από τους Γρεβενιώτες επιχειρηματίες. Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τους κρατάμε χαρούμενους.

 

«Τα Γρεβενά… έχουν μέλλον. Πρέπει να προσέξουν τα δικά τους παιδιά»
Τα Γρεβενά είναι μια ήσυχη πόλη με πολύ αγάπη για τον αθλητισμό. Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο κόσμος κρατεί τα παιδία του κοντά στον μπάσκετ και σε άλλα αθλήματα, παρά την οικονομική κρίση.

Αυτό εμάς μας τιμάει ιδιαίτερα και από την πλευρά μας σαν προπονητές των τμημάτων υποδομής κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.
Μεθοδευμένα και με πρόγραμμα η διοίκηση έχει ρίξει όλο το βάρος στις ακαδημίες και στα νεαρά παιδία με αποτέλεσμα οι επιτυχίες να διαδέχονται η μια την άλλη. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλά παιδία του Πρωτέα στελεχώνουν τα αναπτυξιακά προγράμματα και το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον.

Στο ανδρικό τμήμα ο coach Μουρουζίδης δουλεύει πάρα πολύ τα μικρά παιδία και φροντίζει να δίνει ευκαιρίες σε όλους. Στόχος άλλωστε είναι κάποια στιγμή η ομάδα να απαρτίζεται από παίχτες που θα προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου.

«Δύσκολο το φετινό πρωτάθλημα, στόχος η παραμονή!!!»
Το φετινό πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό, με πολλές ισοδύναμες ομάδες. Αυτό φαίνεται από τις πολλές ισοβαθμίες που υπάρχουν ακόμα και μετά το τέλος του πρώτου γύρου.

Ο στόχος της ομάδας μας είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη παραμονή ούτως ώστε στα τελευταία παιχνίδια να πάρουν ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής οι μικρότεροι αθλητές.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ