Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη κ Γ. Δασταμάνη για την ΄΄αρκούδα΄΄

Επειδή τον τελευταίο καιρό έχουν δει τη δημοσιότητα άρθρα, που δυσφημούν την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, σχετικά με την Καφέ Αρκούδα έχουμε να τονίσουμε τα εξής:

  • Δημοσιεύματα και ενέργειες περιβαλλοντικών οργανώσεων ή φορέων ύστερα από ανώνυμες καταγγελίες νομίζουμε ότι μόνο κάκιστη υπηρεσία μπορούν να προσφέρουν στην προστασία της Καφέ Αρκούδας στην περιοχή μας.
  • Να τονίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι οι πολίτες αυτής της περιοχής είναι ευαισθητοποιημένοι περισσότερο από κάθε άλλον σε θέματα που αφορούν την προστασία ειδών της άγριας πανίδας και των βιοτόπων τους.
  • Να ενημερώσουμε ότι υπάρχει άριστη συνεργασία της Δασικής Υπηρεσίας των Γρεβενών με τον Κυνηγετικό Σύλλογο για την εξάλειψη του λαθραίου κυνηγιού, αλλά και ενημέρωση των κυνηγών για τον τρόπο που πρέπει να αντιδρούν όταν συναντούν αρκούδα στο δάσος.
  • Να υπενθυμίσουμε ότι σε όλες εκείνες τις περιπτώσεις όπου σε βιότοπους αρκούδας της περιοχής μας, υπήρξαν ενδείξεις καταστροφής από μεγάλα έργα (δρόμοι, φράγματα, λατομεία κ.λ.π.) πάρθηκαν όλα τα αναγκαία μέτρα από τους ΟΤΑ Α΄ και Β΄ Βαθμού, για τον περιορισμό των επιπτώσεων και τον συνυπολογισμό των αναγκών της αρκούδας και άλλων ειδών της άγριας ζωής στη φάση σχεδιασμού των τεχνικών έργων.
  • Να γνωρίσουμε σε αυτούς που κυκλοφορούν ή δημοσιεύουν ανώνυμες πληροφορίες ότι μάθαμε εδώ στον τόπο μας να συμβιώνουμε ειρηνικά με την αρκούδα, το λύκο, το αγριόγιδο, το ζαρκάδι και τα άλλα είδη, προστατεύοντας την πανίδα και χλωρίδα ως κόρη οφθαλμού.

Τέλος, ζητούμε την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα για την διερεύνηση της υπόθεσης και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων εάν αποδειχθεί ότι υπήρξε λαθροθηρία ή αυτών που διακινούν και αναπαράγουν ανώνυμες πληροφορίες- καταγγελίες χωρίς στοιχεία.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ