Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών: Όλα τα ‘χει η Μαριορή … ο φερετζές της λείπει

Στις μία Αυγούστου πιθανόν να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας του Πυρσού, για το που θα διεξαχθεί δε γνωρίζουμε ακόμα.

Στο μήνα Αύγουστο μπαίνουμε σε λίγες μέρες και η τοποθέτηση ταρτάν ακόμη να γίνει στο ΔΑΚ.

Παρότι οι εργασίες ξεκίνησαν από πέρυσι ακόμη να τελειώσουν, τώρα που σταματάει το θέμα ουδείς γνωρίζει.

Τόσο καιρό δε βλέπουμε κάποια διαμαρτυρία από τους δύο συλλόγους στίβου που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, το Γυμναστικό Σύλλογο και την Γυμναστική Ένωση, για την τοποθέτηση του ταρτάν, τον λόγο δεν τον γνωρίζουμε.

Ενώ βλέπουμε το γήπεδο της Δεσκάτης να διαθέτει ταρτάν εδώ και χρόνια, γήπεδο 5Χ5, να είναι όλα σε άψογη κατάσταση, στην πόλη μας όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί.

Αντίθετα εντυπωσιασμένοι είναι όσοι περνάνε από τις πανέμορφες και προσεγμένες εγκαταστάσεις του γηπέδου της ΕΠΣ Γρεβενών, εκεί όπου ο πρόεδρος Γιώργος Κοσματόπουλος ο αντιπρόεδρος Ρίζος Δημήτρης και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης τα διατηρούν σε άψογη κατάσταση.

Εκεί όπου κάτω από ιδανικές συνθήκες και από την επίβλεψη εξειδικευμένων προπονητών περίπου 120 μικρά παιδιά παίρνουν τα πρώτα μαθήματα ποδοσφαίρου.

Ιδρυτής των Ακαδημιών της ΕΠΣ είναι ο Γιώργος Κοσματόπουλος, εδώ και σχεδόν 10 χρόνια. Τα ταλέντα που έχουν βγει αρκετά : Καραγιάννης (Άρη), Ντινόπουλος (Ολυμπιακό Βόλου) και αρκετοί άλλοι ποδοσφαιριστές.

Επίσης αξίζει να τονίσουμε ότι έχουν διεξαχθεί κατά καιρούς τουρνουά, με συμμετοχή της φημισμένης Ακαδημίας του Αγιάς, του Άρη και πολλών άλλων ακαδημιών της χώρας μας.

Μεγάλη και πολύπλευρη η προσφορά του Γιάννη Σαμαρά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στο Γρεβενιώτικο. Αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια  σε υψηλό επίπεδο, Γιάννενα Β’ Εθνική μάλιστα ήταν από τους πρωταγωνιστές της ανόδου στην Α’ Εθνική, Θερμαϊκό και σε αρκετές άλλες ομάδες

Εδώ χωράει η λαϊκή παροιμία, όλα τα ‘χει η Μαριορή.. ο φερετζές της λείπει, μιλάμε  για την κατάσταση που επικρατεί στον Γυμναστικό Σύλλογο όπου υπάρχει κίνδυνος διάσπασης.

Αντί να επικρατήσει νηφαλιότητα και να καθίσουν όλοι μαζί στο τραπέζι να βρεθεί νέα βιώσιμη λύση για τον ιστορικό αυτόν σύλλογο, επικρατεί το χάος.

Έτσι μετά τον υποβιβασμό της ομάδας βόλεϊ γυναικών από την Α2 υπάρχει γκρίνια και κατήφεια, ο κατακερματισμός αυτού του ιστορικού συλλόγου ελλοχεύει.

 

Γυμναστής στο επάγγελμα ο Γιάννης Σαμαράς και πριν δύο χρόνια είχε την πρώτη επιτυχημένη θητεία ως προπονητής στον Πυρσό.

Τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Σαμαράς θα είναι στον πάγκο της ομάδας της Κοζάνης ΑΕΚρηγιαννίων όπου είμαστε σίγουροι ότι η δουλειά που θα κάνει θα είναι επιτυχημένη και στον εν λόγω σύλλογο.

Ενώ παντού βλέπουμε λόγω της οικονομικής κρίσης αθλητικοί σύλλογοι να συγχωνεύονται ο νομός πρωτοπορεί στο ότι ιδρύονται νέοι σύλλογοι όπως προχθές είχαμε σύλλογο με την ονομασία «Αστέρας».

Μεγάλη και πολύπλευρη η προσφορά του Γιώργου Μέμτσα στο βόλεϊ της πόλης μας και όχι μόνον, πρώτα ως παίκτης και μετέπειτα ως προπονητής.

 Κώστας Μάρκου

 

Πυρσός : Τις επόμενες μέρες αναμένεται να καταθέσει τα δελτία των νεοκαταγαρφέντων ποδοσφαιριστών του Πυρσού στις αρμόδιες αρχές η διοίκηση του Πυρσού. Επίσης τις επόμενες μέρες αναμένονται στην πόλη μας και οι Αργεντίνοι ποδοσφαιριστές που απέκτησε η ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο παίκτες οι οποίοι θα κάνουν τη διαφορά, και φυσικά θα είναι πόλος έλξης για τους φιλάθλους του νομού μας. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται για μόνιμη εγκατάσταση στην πόλη μας ο τεχνικός Γιώργος Γεωργιάδης. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, φυσικά πάντα με τις ευχές των φιλάθλων για μία νέα δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ