Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Γρεβενά: Πακιστανός και Αφγανός μετέφεραν λαθρομετανάστες – Συλλήψεις και στην Καστοριά

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ, από αστυνομικούς Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πολυνερίου Γρεβενών, στην Εθνική Οδό Γρεβενών – Ιωαννίνων, δύο αλλοδαποί, ένας 37χρονος, υπήκοος Πακιστάν και ένας 26χρονος, υπήκοος Αφγανιστάν για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Συγκεκριμένα, έπειτα από ελέγχους, που πραγματοποιήθηκαν σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα διαπιστώθηκε ότι, οι οδηγοί αυτών μετέφεραν μη νόμιμους μετανάστες προς το εξωτερικό της χώρας και συγκεκριμένα προς το λιμάνι της Ηγουμενίτσας με προορισμό την Ιταλία, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Ειδικότερα, στο πρώτο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 37χρονος,  και ήταν ιδιοκτησίας του, επέβαιναν τέσσερα άτομα δύο (2) εκ των οποίων μη νόμιμοι μετανάστες (ένας 25χρονος υπήκοος Αφγανιστάν και ένας 17χρονος υπήκοος Σομαλίας), ενώ στο δεύτερο, το οποίο οδηγούσε ο 26χρονος, επέβαιναν τέσσερα άτομα, δύο (2) εκ των οποίων ομοεθνείς του, μη νόμιμοι μετανάστες (ένας 20χρονος και ένας 17χρονος).

Όπως διαπιστώθηκε το χρηματικό ποσό που κατέβαλε έκαστος από τους μεταφερόμενους ήταν τέσσερις χιλιάδες (4.000) ευρώ, μέρος των οποίων θα εισέπρατταν οι συλληφθέντες.

Από τη αξιοποίηση των στοιχείων της ενδελεχούς έρευνας προέκυψε ότι, οι δυο (2) αλλοδαποί δράστες συμμετείχαν σε εγκληματική ομάδα με άλλα άτομα που δραστηριοποιούνταν στην Αθήνα, που σκοπό είχε τη μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών προς το εξωτερικό.

 

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

  • τα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα
  • έξι κινητά τηλέφωνα
  • το χρηματικό ποσό των 1295€

Το μεσημέρι της Παρασκευής , συνελήφθησαν από αστυνομικούς Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, στην Πτεριά Καστοριάς, δύο ημεδαποί, ένας 50χρονος και ένας 31χρονος για μεταφορά και απασχόληση μη νόμιμων μεταναστών.

Συγκεκριμένα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αποθήκη ιδιοκτησίας 57χρονου ημεδαπού στην Πτεριά Καστοριάς, προέκυψε ότι ο 50χρονος, είχε μεταφέρει εκεί παράνομα, σε συνεργασία με τον 31χρονο δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας, μη νόμιμους μετανάστες προκειμένου να τους απασχολήσει ως εργοδότης σε γεωργικές εργασίες (φόρτωση δεμάτων τριφυλλιού).

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • δύο αυτοκίνητα (ένα ΙΧΕ και ένα ΙΧΦ) ως μέσα μεταφοράς των μη νόμιμων αλλοδαπών
  • τέσσερα κινητά τηλέφωνα

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ