Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

«Γκραν-γκινιόλ» στα Γρεβενά – Πρώτη απώλεια για τα Αεράτα – Ακόμη μία βαριά ήττα για την ομάδα του Πυρσού

Μετά από ένα δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι, τα Γρεβενά Αεράτα είχαν την πρώτη βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα, απέναντι στο ψυχωμένο Νεοχώρι.

 

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ-ΝΕΟΧΩΡΙ 4-4: Οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ελλείψεις στη σύνθεσή τους και στη διάρκεια του παιχνιδιού έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βίδρα, κάτι που δυσκόλεψε περισσότερο την προσπάθειά τους. Στο 5΄ ο Αποστολίδης άνοιξε το σκορ, ισοφάρισε στο 10΄ ο Σκόδρας. Στο 18΄ ο Βίδρας ανέτρεψε τον Λιάκο και ο Ευαγγελόπουλος ευστόχησε στο πέναλτι. Στο 30΄ ο Βίδρας έπιασε την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με 2 η κ.κ. Στο 38΄ ο Χριστούλης κράτησε από τη φανέλα τον Χαστά μέσα στην περιοχή, δόθηκε πέναλτι, αλλά ο Ρεβύθης απέκρουσε το σουτ του Π. Λάλου. Στο 45΄ ο Λιάκος με κεφαλιά έκανε το 1-3, στο 67΄ μείωσε ο Ραφαήλ Αποστολίδης, όμως στο 71΄ ο Αποστόλου με κοντινό πλασέ έκανε το 2-4. Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και τελικά ισοφάρισαν σε 2 λεπτά, στο 74΄ με πλασέ του Βασίλη Χαστά και στο 78΄ με αυτογκόλ του Κύρκου, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ. Καλός ο διαιτητής Δροβατζίκας (Χαραλαμπίδης, Ράντζας).

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Βίδρας, ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ, Βασιλόπουλος, ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ, Χαστάς, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, Μπαλοδήμος, Π. Λάλος, Κουρέλας (70΄ Καλαϊτζίδης), Γάκης (30΄ Πετκανάς).

ΝΕΟΧΩΡΙ: ΡΕΒΥΘΗΣ, Δρουδάκης (65΄ Ζουμπουνίδης), Ευαγγελόπουλος, Χριστούλης, Κύρκος, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΛΙΑΚΟΣ, Σίμος (69΄ Ευάγγ. Καφετζής), Ι. Καφετζής, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, Σκόδρας (73΄ Βάιος Καφετζής).

ΔΕΣΚΑΤΗ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 7-1: Δείχνοντας μεγάλη αποτελεσματικότητα ο Καμβουνιακός σημείωσε εντυπωσιακή νίκη απέναντι στον αποδεκατισμένο Κτηνοτροφικό Αστέρα, που μετέβη με 12 μόλις παίκτες στην αποστολή. Οι φιλοξενούμενοι πλήρωσαν τα αμυντικά κενά τους, είχαν πάντως κατοχή της μπάλας. Για τον Καμβουνιακό σκόραραν οι Μ. Λιούρας (στο 3΄ με σέντρα-σουτ στο «Γ» και στο 90΄ με κοντινή κεφαλιά), Σωτήρης («Σκόκο», στο 17΄ αφού πέρασε όλη την άμυνα και τον τερματοφύλακα), Γιώργος Λαγιόκαπας (56΄, 63΄), Τσικρίκης (στο 78΄ με μονοκόμματο σουτ), στο 73΄ ο Τσιάρας (αφού συνδυάστηκε με τον Βλάχο) μείωσε σε 5-1. Στο 62΄ φάουλ του Τζάγκα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Με πολλά λάθη η διαιτησία της Λαζόγκα, δεν έδωσε καταφανέστατο πέναλτι σε ανατροπή του Βλάχου (27΄), όπως επίσης και στο 76΄, σε ανατροπή του Τζάγκα. Μάλιστα στη δεύτερη περίπτωση απέβαλε τον Βανδή για διαμαρτυρίες. Βοηθοί ήταν οι Σιούμπουρα, Γκόλης.

ΔΕΣΚΑΤΗ: Αθανασόπουλος (87΄ Κουρούπης), Λιούρας, Τζιλιμίκος, ΚΟΓΙΟΣ, Παπατσάνης, Γ. ΛΑΓΙΟΚΑΠΑΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ (70΄ Φάκας), Τσικρίκης (70΄ Πετσινίκος), Λ. Λαγιόκαπας, Μ. ΛΙΟΥΡΑΣ, Πιτιλάκος.

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσουμπλίκας, Τζάγκας, Γεωργίου, Κωστόπουλος, Βανδής, Καραπάς, ΤΣΙΑΡΑΣ, Καραγιάννης, Βλάχος, ΞΑΝΘΟΣ (52΄ Τερζής), Πιπέργιας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ

ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ-ΚΙΒΩΤΟΣ 2-0: Σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, η Δόξα πέτυχε σημαντική νίκη, από την άλλη ο Αλιάκμων βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ο αγώνας ήταν μέτριος και οι δύο αντίπαλοι είχαν άγχος στις κινήσεις τους. Στο 12΄ ανατροπή του Τεντόγλου από τον Αποστολίδη και στο πέναλτι ευστόχησε ο Κώστας Ράντζας. Στο 84΄ μπάσιμο του Κερασίδη και σουτ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο Νίκος Τεντόγλου έκανε το 2-0. Πολύ καλή η διαιτησία του Καραλιόλιου (Τσέτσιλας, Φαλτάκας).

ΠΑΛΙΟΥΡΙΑ: Ιάκ. Ασλανίδης, Γ. Ασλανίδης, ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ (90΄ Αλεξιάδης), ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΡΑΝΤΖΑΣ, Παπακωνσταντίνου, Ζιανός, Κακούσιος, Αμπατζιάδης (84΄ Κερασίδης),

ΚΙΒΩΤΟΣ: Αποστολίδης, Καλαϊτζίδης, Σταμπολίδης, Τσαντεκίδης, Παπαδόπουλος, Βασιλειάδης, Σούλας, Ζάχαρης, Ν. ΚΟΥΛΕΤΣΟΣ, Χατζηγετίν, Πανταζής (48΄ Θ. ΚΟΥΛΕΤΣΟΣ).

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

 

Πρωτάθλημα Γ Εθνικής 2ος όμιλος

 

Ακόμη  μία βαριά ήττα για την ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ. Ετσι μετά τα πέντε τέρματα που δέχτηκε στην Λάρισα, προχθές ηττήθηκε στην Τσαριτσάνη από τον Οικονόμο με σκορ 5-2, αυτό πρέπει να προβληματίσει τους ιθύνοντες  και φυσικά τον λόγο έχει τώρα η διοίκηση.  Η  ομάδα χρειάζεται επειγόντως μεταγραφές. Η Λάρισα επιβλήθηκε με 3-0 την Κοζάνη με άνετο τρόπο. Ο Θεσπρωτός πλησίασε στις θέσεις παραμονής επικρατώντας με 1-0 τον ΑΟ Κάστωρ. Ανετο απόγευμα είχε η Φιλλιπιάδα που επιβλήθηκε 3-0 της Πρέβεζας. Την πρώτη ήττα του γνώρισε η Δόξα Πενταλόφου ηττήθηκε στη Χαλάστρα από τον Καμπανιακό με 2-1. Την νίκη πανηγύρισε ο Ολυμπος Κέρκυρας απέναντι στο Θεσπρωτικό με 2-0. Τέλος η Καστοριά επιβλήθηκε με 3-1 τη Δόξα Κρανούλας.

Οικονόμος Τσαριτσάνης-Πυρσός Γρεβενών 5-2

Εντυπωσιακός ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, σκόρπισε τον Πυρσό και παρέμεινε σε άμεση σύνδεση με την κορυφή και τη Λάρισα.

Η ομάδα της Τσαριτσάνης μετά τη μεγάλη νίκη επί των «βυσσινί» πήρε… φόρα και πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα είχε ήδη πετύχει τρία τέρματα κόντρα στην ομάδα των Γρεβενών. Την αρχή για τον Οικονόμο έκανε στο 7’ ο Γκουντρουμπής, ενώ στο 30’ ο Κωστούλας και στο 56’ ο ίδιος παίκτης, ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 65’ με τον Δούμα, όμως, στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Καραγκούνης έκανε το 4-1 τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς. Ο Ρόβας στο 73’ μείωσε σε 4-2, ενώ στο 89’ ο Κωστούλας ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Παπαγεωργίου, Καρακώστας, Κολλιός (76 Κανδίας), Κουμποπύρας, Κουρδής, Καραγκούνης (73′ Μπαμπάλης), Σκλάβος, Κωστούλας, Χάμος, Γκουντρουμπής (68′ Κουτσιάκης)

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Σωτήρης Μαυροδήμος): Κοτίτσας, Θεοχαράκης, Καραγιάννης Λ., Σκέντος, Κυριακίδης (62′ Ρόβας), Κοντζαντιζόγλου, Ιωαννίδης (88′ Βιτορίνος), Γκέτσιος, Καραγιάννης Χ. (52′ Ελευθερίου), Κοσμίδης, Δούμας

 

 

Αποτελέσματα

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Πυρσός Γρεβενών 5-2
Θεσπρωτός – Κάστορας 1-1
ΑΕΛ – Κοζάνη 3-0
Εθνικός Φιλιππιάδας – Πρέβεζα 3-0
Καμπανιακός – Δόξα Πενταλόφου 2-1
Όλυμπος Κέρκυρας – Κεραυνός Θεσπρωτικού 2-0
Τηλυκράτης – Οδυσσέας Κορδελιού
Καστοριά – Δόξα Κρανούλας 3-1

Επόμενη αγωνιστική

Πυρσός Γρεβενών – Κάστορας
Κοζάνη – Οικονόμος Τσαριτσάνης
Πρέβεζα – Θεσπρωτός
Δόξα Πενταλόφου – ΑΕΛ
Κεραυνός Θεσπρωτικού – Εθνικός Φιλιππιάδας
Οδυσσέας Κορδελιού – Καμπανιακός
Δόξα Κρανούλας – Όλυμπος Κέρκυρας
Καστοριά – Τηλυκράτης

ΑΕΛ 21
Οικονόμος Τσαριτσάνης 19
Οδυσσέας Κορδελιού 17
Καστοριά 16
Εθνικός Φιλιππιάδας 14
Καμπανιακός 14
Κοζάνη 13
Πυρσός Γρεβενών 13
Δόξα Πενταλόφου 13
Θεσπρωτός 12
Όλυμπος Κέρκυρας 10
Κεραυνός Θεσπρωτικού 6
Δόξα Κρανούλας 6
Πρέβεζα 4
Κάστορας 2
Τηλυκράτης

 

Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων

 

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Γρεβενών στην Α Κατηγορία. Στην Β΄ Κατηγορία δεν υπήρξε πρωτάθλημα. Η έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στο γήπεδο της Κνίδης όπου η ομάδα ΑΣ Νεοχωρίου απέσπασε ισοπαλία 4-4. Μάλιστα θα μπορούσε να φύγει και με την νίκη. Είχε προηγηθεί με 1-3.

Σειρήνα και ΑΕΠ αναδείχτηκαν ισόπαλοι 3-3, ενώ βαριά και ντροπιαστική ήττα γνώρισε ο Κτηνοτροφικός Αστέρας από την Δεσκάτη με 7-1, ενώ ο ΑΓΟ Δήμητρα επικράτησε με 2-1 στο Μέγαρο επί της τοπικής ομάδας.

 

Τα αποτελέσματα

Δ.Ν.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ- ΑΛ.ΚΙΒΩΤΟΥ 2-0

ΚΑΜΒ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ – ΚΤΗΝ.ΑΣΤ.ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ 7-1

ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ – ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ 3-3

ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ- ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ 1-2

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ – Α.Σ. ΝΕΟΧΩΡΙ 4-4

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ

18

ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ

15

ΝΕΟΧΩΡΙ

13

ΚΤΗΝ.ΑΣΤ.ΚΑΛΗΡΑΧ

13

ΚΑΜΒ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ

11

ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ

11

ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ

6

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ

6

ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ

5

Δ.Ν.ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ

1

Μπάσκετ Γ Εθνική

Πρωτέας – Μελίκη 75-69

 

Ακόμη μία καλή εμφάνιση και νίκη για την ομάδα του Πρωτέα. Προχθές σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο επιβλήθηκε της Μελίκης με σκορ 75-69 και αναρριχήθηκε ακόμη πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Ο Πρωτέας μετά την προχθεσινή νίκη έβαλε πλώρη για την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του κλειστού Γυμναστηρίου έμειναν ικανοποιημένοι από την νίκη και από την εμφάνιση και φυσικά με την λήξη του παιχνιδιού τους αντάμειψαν με ένα ζεστό χειροκρότημα.

 

ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΜΕΛΙΚΗ    75-69
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-17, 33-32, 52-47, 75-69
Διαιτητές: Δεληγιαννίδης-Σιταρίδης
ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡ. (Χασιώτης): Ζαμπέτης 12, Γράβας 15 (1), Κλωνάρας 11, Πουλιανίτης 9 (1), Κολοβός 6 (2), Μουράτογλου 13, Τζήμας 8 (2), Κιούρκας.
ΜΕΛΙΚΗ (Ασλανίδης): Λιόλιος 20, Μαυρίδης 12 (1), Δημητριάδης 3 (1), Κοτσάμπασης 11 (1), Λέφας 4, Παραπούρας 19 (2), Τζουνόπουλος, Παπαδόπουλος.

Τα αποτελέσματα

Μεταμόρφωση Βόλου – Διόσκουροι Κοζάνης  76-74
Βόνιτσα – Μακαμπή   101-75
Φοίνικας Λάρισας – Καστοριά   87-61
Πρωτέας Γρεβενών – Μελίκη    75-69
Αστέρας Λάρισας- Αριστοτέλης Φλώρινας   80-76
Τιτάνες Παλαμά – ΑΕΛ   65-60

1 ΑΟ ΦΟΙΝΙΞ ΛΑΡΙΣΑΣ

10

2 ΓΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ

9

3 ΑΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

9

4 ΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛΟΥ

9

5 ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

9

6 ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

8

7 ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ

8

8 ΑΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ

7

9 ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

6

10 ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

5

11 ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡ.

5

12 ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ

5

 

 

Επόμενη αγωνιστική

Μακάμπη – Μεταμόρφωση Βόλου
Καστοριά – Βόνιτσα
Μελίκη – Φοίνικας Λάρισας
Πρωτέας Γρεβενών – Αστέρας Λάρισας
Διόσκουροι Κοζάνης – Τιτάνες Παλαμά
ΑΕΛ – Αριστοτέλης Φλώρινας

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ