Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Γιώργος Δασταμάνης: ΄΄ Μικροκομματικές σκοπιμότητες με υποχρεώνουν να μην είμαι Υποψήφιος … . Δεν διαπραγματεύομαι με τον Βουλευτή – Η προσφορά μου στη ΝΔ είναι γνωστή – Αλυσίδα προσώπων έχει καταφέρει να αλυσωδέσει την κοινωνία των Γρεβενών ΄΄

Η αστείρευτη διάθεσή μου να προσφέρω στον τόπο μου σε περιφερειακό επίπεδο δυστυχώς εξαντλείται από μικροκομματικές σκοπιμότητες που δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υφίστανται ακόμα και σήμερα!

Η υποψηφιότητά μου ως Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών αποτελεί προσωπική μου επιλογή και δεν τελεί υπό διαπραγμάτευση από το Βουλευτή και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Γρεβενών (αν και στην ουσία πρόκειται για μία και την αυτή βούληση). Η προσφορά μου στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας δεν δέχομαι να αξιολογείται από τοπικούς παράγοντες όταν  τα κριτήριά τους δεν συμβαδίζουν με αυτά της κοινωνίας!

Για το λόγο αυτό αποφάσισα να απέχω από τις ερχόμενες Περιφερειακές εκλογές. Εύχομαι την υποψηφιότητά μου στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών να διαδεχθεί αυτή ενός ατόμου καλόβολου και πειθαρχημένου (όπως απαιτείται) στην σαφή αλυσίδα προσώπων που έχει καταφέρει να αλυσοδέσει την κοινωνία των Γρεβενών τουλάχιστον μέχρι και τις αναμενόμενες εκλογές.

Η Νέα Δημοκρατία υπήρξε κόμμα με όραμα και γι’ αυτό αγωνίζομαι και υπηρετώ στο πλευρό της. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να καπηλεύεται το όνομά της και το όραμά της για την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων. Σε μια περίοδο που οι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με τους χειρότερους εφιάλτες τους, οφείλω να στρατευτώ με την κοινωνία. Η άσβεστη φλόγα της προσφοράς με καθιστά παρών σε κάθε νέα πρόκληση.

Γρεβενά 31 Ιανουαρίου 2014

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ