Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Βουλευτής Ν. Γρεβενών Θανάσης Χαντάβας

Στη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Ενέργειας προήδρευσε σήμερα ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας. Μετά τη συνεδρίαση το Γραφείο Τύπου Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

 

 

 

“Για τo νομοσχέδιο «Μέτρα για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης κατά την τελική χρήση, ενεργειακές υπηρεσίες και άλλες διατάξεις» ενημερώθηκε από την Υπουργό,  Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη και τον Υφυπουργό, Γιάννη Μανιάτη, ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας (ΚΤΕ) Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος συνεδρίασε σήμερα υπό την προεδρία του  Εισηγητή του ΚΤΕ, Θανάση Χαντάβα.

 

Η Τίνα Μπιρμπίλη επισήμανε ότι με το υπό κατάθεση νομοσχέδιο δημιουργείται μια νέα αγορά και νέες θέσεις εργασίας με τη θεσμοθέτηση επιχειρήσεων ενεργειακών υπηρεσιών, Ενεργειακών Επιθεωρητών και Ταμείου για την επιδότηση των προγραμμάτων βελτίωσης της ενεργειακής απόδοσης των μεγάλων κτιρίων, των βιομηχανιών και γενικότερα όλων των καταναλωτών ενέργειας.

 

Όπως τόνισε η Υπουργός, θα δίνεται η δυνατότητα σε επιχειρήσεις, βιομηχανίες και σε νοικοκυριά να προβούν στις απαραίτητες επεμβάσεις, που θα οδηγούν στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των εγκαταστάσεων τους, χωρίς οι ενδιαφερόμενοι να απαιτείται να διαθέτουν τεχνικές γνώσεις και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση τους. Τις επεμβάσεις θα μπορούν να πραγματοποιούν πιστοποιημένες και ελεγχόμενες από το κράτος επιχειρήσεις ενεργειακών υπηρεσιών, οι οποίες θα αναλαμβάνουν το κόστος επένδυσης. Οι εταιρείες θα αποπληρώνονται με το ετήσιο ποσό που αντιστοιχεί στο οικονομικό όφελος, το οποίο προκύπτει από τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης της εγκατάστασης.

 

Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε, οι βουλευτές-μέλη του ΚΤΕ Ενέργειας τόνισαν ότι το νομοσχέδιο ήταν αναγκαίο εδώ και καιρό και ζήτησαν να υπάρξει ενημέρωση των πολιτών, καθώς και εξειδίκευση των επί μέρους διατάξεων.”

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ