Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αυτά είναι τα ονόματα του ανασχηματισμού – Ποιοί γίνονται Υπουργοί

Συνεχείς θα είναι οι επαφές του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο προκειμένου να καταλήξουν στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα κυβέρνηση.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, στην νέα κυβέρνηση θα ισχύει η αναλογία 2 προς 1, δηλαδή δύο στελέχη της ΝΔ για κάθε 1 του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο Ευ. Βενιζέλος πιθανότατα θα καταλάβει θέση αντιπροέδρου έχοντας παράλληλα και τις αρμοδιότητες του υπ. Εξωτερικών με τον Δ. Αβραμόπουλο να μετακινείται στο Αμυνας ή στο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Σύμφωνα με το Onalert.gr, στη Συγγρού, εδώ και αρκετές ημέρες σε πάρα πολύ στενό κύκλο έχει ακουστεί ως ιδέα ένα όνομα για το υουργείο Αμυνας, που πολλοί μπορούν να χαρακτηρίσουν έκπληξη. Είναι το όνομα του Άκη Γεροντόπουλου. Βουλευτής Έβρου, με πολύ καλή φιλική σχέση χρόνων με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, άνθρωπος με “ήρεμο προφίλ” κρίνεται απ΄ όσους έχουν προτείνει την υπουργοποίησή του ως μια καλή λύση για να διαχειριστεί τον εξαιρετικά ταραγμένο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων. (διαβάστε την είδηση στο onalert.gr)

Το Υπουργείο Αμυνας, σύμφωνα με το onalert διεκδικεί και το ΠΑΣΟΚ. Καλά πληροφορημένη πηγή από το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι “ θα διεκδικήσει ρόλο στο ΥΠΕΘΑ ακόμη και αυτή τη θέση του υπουργού”.(διαβάστε πρεισσότερα στο onalert.gr)

Διασφαλισμένη θέση φέρονται να έχουν οι κκ Δένδιας, Χατζηδάκης, Σταμάτης, Αρβανιτόπουλος, Κεφαλογιάννη και Στουρνάρας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προτίθεται να προτείνει την υπουργοποίηση του Μ. Χρυσοχοϊδη, του Π. Κουκουλόπουλου, της Φ. Γεννηματά, του Γ. Μανιάτη και του Φ. Σαχινίδη.

Οι κινήσεις των δύο πολιτικών αρχηγών θα είναι άμεσες και για αυτό το λόγο ματαιώθηκε το ταξίδι του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Λευκάδα, αλλά και του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, όπου θα περνούσε εκεί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ