Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αστυνομικός στην Καστοριά ΄΄έκανε…΄΄ ταμείο

Αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Καστοριά, ευρισκόμενος σε υπηρεσία και φορώντας τη στολή του, έβαλε χέρι στο ταμείο ζαχαροπλαστείου της πόλης και άρπαξε 50 ευρώ.

Εγινε, όμως, αντιληπτός από υπάλληλο και συνελήφθη από συναδέλφους του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κλοπή έγινε την Τετάρτη, σε ζαχαροπλαστείο της περιοχής Χλόη στην Καστοριά, όπου ο αστυφύλακας, που προέρχεται από τη συνοριοφυλακή και υπηρετεί στο Σώμα τα τελευταία 13 χρόνια, βρισκόταν μαζί με άλλους δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και έπιναν καφέ.

Κάποια στιγμή μπήκε στο εσωτερικό του καταστήματος και εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία του υπευθύνου άνοιξε την ταμειακή μηχανή και έκλεψε 50 ευρώ.

Εκείνη την ώρα επέστρεφε ο υπάλληλος, ο οποίος τον αντιλήφθηκε. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως ακολούθησε λογομαχία, με τον αστυνομικό να επιστρέφει το ποσό της κλοπής και να ζητά από τον υπάλληλο να μη δώσει συνέχεια, αναγνωρίζοντας το λάθος του.

Εκείνος, όμως, αντέτεινε πως δεν μπορεί να αποσιωπήσει το γεγονός, το οποίο ούτως ή άλλως είχε καταγραφεί στις κάμερες κλειστού κυκλώματος του καταστήματος. Κλήθηκε η αστυνομία και ο αστυφύλακας συνελήφθη.

Ερευνα
Την προανάκριση ανέλαβαν οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονταν στη μακεδονική πόλη ερευνώντας άλλη υπόθεση.

Ο αστυφύλακας φέρεται πως εμφανίστηκε μετανιωμένος και επικαλέστηκε τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Μέλη της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς χαρακτήριζαν μεμονωμένο και απαράδεκτο το γεγονός.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς κλήθηκε να καταθέσει και μία γυναίκα υπάλληλος καταστήματος εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, στο οποίο σημειώθηκε κλοπή κινητού τηλεφώνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε πως είδε τον συγκεκριμένο αστυνομικό να μπαινοβγαίνει τρεις φορές στο κατάστημα τη μέρα της κλοπής.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ