Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Απολείπει ο … Θεός Αντώνιον!

Πολύ θλιμμένο βλέπω τον πρωθυπουργό.
Αγέλαστος και βαρύς ο πάλαι ποτέ χαμογελαστός, « ευέξαπτος» και πολλά υποσχόμενος Α. Σαμαράς!
Είπε πολλά για τον προκάτοχό του και συγκάτοικο στα φοιτητικά χρόνια στη Βοστώνη Γ. Παπανδρέου μέχρι να του πάρει από τα χέρια την εξουσία και να προλάβει να σώσει αυτός την χρεοκοπημένη Ελλάδα!
Επειδή « το πολύ γαρ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», πρέπει η κ. Μέρκελ και η ευρωπαϊκή δεξιά να του φτιάξουν λίγο το κέφι και το «ίματζ».
Προσπαθούν οι άνθρωποι δεν λέω!
Αλλιώς πώς να εξηγηθούν οι δηλώσεις του κ. Γιούνγκερ που ακολούθησαν τα φιλιά του, ότι τα καταφέρνει καλύτερα από τον προκάτοχό του!
Το πότε πρόλαβε να δράσει αφού ακόμα δεν …σαράντησε, δεν χρειάζεται στην περίπτωση αυτού του θαύματος!
Τι είπε ο προκάτοχός του και «απέτυχε»;
«….Το πρόβλημα της κρίσης χρέους είναι ευρωπαϊκό και παγκόσμιο. Δεν φταίει μόνο η Ελλάδα και δεν είναι αυτή το πρόβλημα .Η Ελλάδα χωρίς την καταφυγή στον μηχανισμό στήριξης και τις δόσεις του δανείου θα είχε χρεοκοπήσει… Η Ελλάδα χρειάζεται αλληλεγγύη, χρόνο, ανάπτυξη, διαρθρωτικές αλλαγές. Η κυβέρνηση εγγυάται ότι οι δανειστές θα λάβουν τις οφειλές τους. Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα του πρωθυπουργού ούτε αν θα ξαναεκλεγώ!
Με ενδιαφέρει πάνω απ’ όλα να σώσω τη χώρα!….» Τι έλεγε τότε ο κ. Σαμαράς είναι γνωστά:
« Θα καταγγείλω το μνημόνιο, θα σταματήσω το ξεπούλημα της χώρας, θα διαπραγματευτώ με τους Ευρωπαίους, θα σταματήσουμε τις περικοπές μισθών και συντάξεων, θα αποκαταστήσουμε τις αδικίες, θα καταργήσουμε τα «χαράτσια», θα…θα…θα… Τι το διαφορετικό των προκατόχων του,λέει τώρα ο κ. Σαμαράς; “Θεωρητικά μπορούμε να γεφυρώσουμε το χρόνο. Αλλά εάν δεν πάρουμε καθόλου τη δόση, η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει….
Οι Γερμανοί θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους. Το εγγυώμαι αυτό προσωπικά.(!)…( αυτό δεν γνωρίζω πόσο σοβαρά το εξέλαβαν οι πιστωτές)… Και όλοι οι άλλοι [δανειστές] θα πάρουν επίσης τα λεφτά τους πίσω. Θα εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας στο ακέραιο…” Σε συνέντευξη σε γερμανική εφημερίδα, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Σαμαράς εμφανίζεται αποφασισμένος να υλοποιήσει σε κάθε περίπτωση τις περικοπές που ζητήθηκαν για τον προϋπολογισμό, ύψους 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, οι οποίες αποτελούν προϋπόθεση για την καταβολή της επόμενης δόσης του δανείου!
«Ναι, πολλά πήγαν στραβά. Είναι ακριβές ότι πολλοί Έλληνες δεν πληρώνουν φόρους. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι αυτό θα σταματήσει», επισημαίνει ο κ. Σαμαράς και εξηγεί ότι ξεκινάει μια καινούργια περίοδος, στην οποία όλη η πολιτική της Ελλάδας θα στραφεί στην ανάπτυξη.
«Δεν μου είναι τόσο σημαντικό εάν θα επανεκλεγώ. Θέλω να αλλάξω τη χώρα», Τι του είπαν Μερκελ, Γιούνγκερ και λοιποί «Σε ό,τι αφορά το μέλλον, η μπάλα βρίσκεται στα χέρια της Ελλάδας. Είναι η τελευταία ευκαιρία σας και οι Έλληνες πολίτες πρέπει να το γνωρίζουν αυτό…Η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τα υπεσχημένα και την υπογραφή της…»!
Εμείς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα παραπάνω, παρά να σχολιάσουμε τα εξής για το «αποτέλεσμα» που ισχυρίζεται ο κ. Σαμαράς ότι θα φέρουμε:
Η «επιμήκυνση» είναι μια επικίνδυνη ιατρική χειρουργική πράξη με αμφίβολα αποτελέσματα… Η έχεις και μπορείς ή περιορίζεσαι ως εκεί που…..φτάνεις!
Η έκθεση της ΤρόΙκα που περιμένουμε δεν είναι καθόλου φιλολογική αλλά μια πολύ επικίνδυνη έκθεση όπως αυτή στη …ραδιενέργεια!
Εκτός από τις δύο «πραγματικότητες» που γνωρίζουν στην Ευρώπη, ότι οι Έλληνες είναι “τεμπέληδες” και ότι οι Γερμανοί «άδικα» τους πληρώνουν, υπάρχει και μια τρίτη σημαντική: Οι Γερμανοί τραπεζίτες τα κονόμησαν από την κρίση (έβγαλαν περίπου 70 δίς ευρώ)!
Και μια τέταρτη ελληνική, της αδέξιας και ρουσφετολογικής «τραγικής» Δεξιάς:
Μετά τον γρήγορο Πολύδωρα, ακολούθησε και ο έτερος «καπαδόκκης» τ. αντιπρόεδρος της Βουλής, ο κ. Τραγάκης: Πλήν των διορισμένων «συνεργατών» κόρης και γαμβρού, απουσίαζε από την τριπλέτα η…. συμπεθέρα!
Και στο πλαίσιο αποκατάστασης των αδικιών και …περικοπών, έπρεπε να συμπληρωθεί!
Και συνεπής το έπραξε ασμένως!Τη διόρισε!
Με όλα τούτα και άλλα «ων ουκ έστιν αριθμός» είμαστε βέβαιοι ότι ορθώς αναφωνήσαμε:
Απολείπει ο …Θεός Αντώνιον!
Δημήτρης Ψευτογκάς

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ