Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας ημεδαπού στην Κοζάνη

Σε συνέχεια του από 11-3-2012 δελτίου τύπου της Υπηρεσίας μας, με το οποίο γνωστοποιήθηκε η ανεύρεση πτώματος 50χρονου ημεδαπού άνδρα, ο οποίος έφερε πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις,  ανακοινώνεται ότι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, συνελήφθησαν τις νυχτερινές ώρες της 11-3-2012 στην Κοζάνη, ένας 29χρονος αλλοδαπός και μια 43χρονη αλλοδαπή, οι οποίοι φέρονται ως δράστες της ανθρωποκτονίας.

Συγκεκριμένα μετά από συντονισμένες έρευνες, μεθοδικότητα, αξιολόγηση στοιχείων και πληροφοριών  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες αλλοδαποί με σκοπό την ληστεία, παρέσυραν το θύμα σε κτήμα ιδιοκτησίας του, πλησίον της πόλης της Κοζάνης,  όπου ο 29χρονος με την χρήση μεταλλικού σωλήνα του προκάλεσε πολλαπλά χτυπήματα. Αμέσως μετά αφαίρεσαν από τον θύμα το χρηματικό ποσό των εκατό (100) ευρώ περίπου, μία (1) χρυσή αλυσίδα και πήγαν στο σπίτι της 43χρονης.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι της 43χρονης, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε ένα (1) παντελόνι που ανήκε στον 29χρονο και το οποίο αυτή  έπλυνε, με σκοπό την αφαίρεση κηλίδων αίματος του θύματος, καθώς και η χρυσή αλυσίδα του θύματος.

Από την συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι, ο 29χρονος βρισκόταν παράνομα στη χώρα και η 43χρονη διευκόλυνε τη διαμονή του, φιλοξενώντας τον στο σπίτι της.

Οι συλληφθέντες με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα αποσταλούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ