Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Ανατροπή για κτηνοτροφικό, ΄΄σκληρό καρύδι΄΄ ο Βατόλακκος

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ 3-3: Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο και οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά λάθη του Κτηνοτροφικού. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά, ισοφάρισαν και παραλίγο να έφθαναν στη νίκη. Πρωταγωνιστής για την ΑΕ Ποντίων ο νεαρός τερματοφύλακας Παπατσάνης, που στο 17΄ απέκρουσε διαδοχικά σουτ των Τζάγκα, Σούλα, ενώ στο επόμενο λεπτό απέκρουσε σωτήρια στο τετ-α-τετ του Ξάνθου. Στο 21΄ ολέθριο λάθος της άμυνας, όταν ο Παπαστεργίου προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακα, «έκλεψε» ο Ζολώτας και 0-1. Στο 28΄ ο Ασλανίδης («Ντράγκαν») «τρύπωσε» στην άμυνα του Κτηνοτροφικού και με κεφαλιά πέτυχε το 0-2. Στο επόμενο λεπτό, ο Ξάνθος με φάουλ από τα 40 μέτρα μείωσε, στο 38΄ ο Σούλας (που έπαιζε τραυματίας) εκτέλεσε φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 42΄ ο Ντοβατζίδης εκτέλεσε φάουλ από το… κέντρο, η μπάλα πήρε περίεργη καμπύλη και πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα (1-3)! Στο 56΄ ωραία προσπάθεια και γύρισμα του Τσιάρα στον Ξάνθο, που μείωσε σε 2-3. Στο 57΄ βολίδα του Ξάνθου στο κάθετο δοκάρι, στο 60΄ ο Παπαηλίας απέκρουσε στη γραμμή πλασέ του Σούλα. Στο 72΄ ακυρώθηκε κακώς γκολ του Βανδή, στο 75΄ με φοβερό σουτ εκτός περιοχής ο Τσιάρας, ισοφάρισε.
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιουπλίκας, Παπαστεργίου, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Καραπάς (71΄ Τερζής), ΒΑΝΔΗΣ, Τζάγκας, ΤΣΙΑΡΑΣ, Χαντάβας, Σούλας, ΞΑΝΘΟΣ, Παπαϊωάννου (46΄ Τσαπατσάρης).
ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ: ΠΑΠΑΤΣΑΝΗΣ, Κοτενίδης, ΣΑΛΟ, Ντοβατζίδης, Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (88΄ Στεργιούλας), ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ, Κοτσατίσογλου, Ντενίς, Αράπογλου, Ασλανίδης, Ζολώτας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΔΗΣ
ΜΕΓΑΡΟ-ΚΙΒΩΤΟΣ 3-0: Πρώτη φετινή νίκη για το Μέγαρο, που ήταν ανώτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια της συνάντησης. Η Κιβωτός έπαιξε με ελλείψεις, προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε. Τα πρώτα δύο τέρματα των γηπεδούχων ήρθαν στο 52΄ και 87΄ με ισάριθμες κεφαλιές του Μάκη Τζιαμπίρη, στο 89΄ ο Νίκος Βαρβάτος με πλασέ έκανε το 3-0. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, διαιτητής: Τσέτσιλας (στεφούλης, Ράντζας).
ΜΕΓΑΡΟ: Καλύβας, Κακαφίκας, Ε. Μήττας, Κ. Δρόσος (35΄ ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ), Δ. Μήττας, Χρ. Ζιάκας, Σ. Μήττας (88΄ Δ. Δρόσος), Χρ. Ζιάκας ΙΙ, Βασιλόπουλος, Χαχάνης, Ντεμάι.
ΚΙΒΩΤΟΣ: Αποστολίδης, Βασιλειάδης, Αλεξανδρίδης (64΄ Σιδερίδης), Μιμιλίδης, Παπαϊωάννου, Παπαδόπουλος, ΚΟΥΛΕΤΣΟΣ, Καϊτανίδης (12΄ λ.τ. Γιαννάκης), Φωτιάδης (90΄ Τσουφλίδης), Σταμπολίδης, Νούχα.
ΔΗΜΗΤΡΑ-ΔΕΣΚΑΤΗ 2-0: «Τα γιορτινά της» φόρεσε χθες η Δήμητρα, ανήμερα της πανήγυρης του χωριού και σημείωσε σημαντική νίκη. Το συγκρότημα των Δημήτρη Ιωσηφίδη-Θανάση Γκαραλιάκου έπαιξε αποφασιστικά από την αρχή και επικράτησε δίκαια, μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους. Τα γκολ σημείωσε ξανά ο Λευτέρης Κουτσαλιάρης, στο 25΄ (με ατομική προσπάθεια) και στο 40΄ (μετά από ασίστ του Μπιζιώτα). Διαιτητής: Πάνος.
ΔΗΜΗΤΡΑ: Μπαράκας, Χ.Γ. Λάλλος (87΄ Παπαδόπουλος), Τσιρώνης, Ρότσι, Γκαραλιάκος, Γ. Λάλλος, Τζημορόπουλος (69΄ Καραδήμος), ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΚΟΥΤΣΑΛΙΑΡΗΣ, ΜΠΙΖΙΩΤΑΣ, Στεφόπουλος (85΄ Χ.Κ. Λάλλος).
ΔΕΣΚΑΤΗ: ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, Παπατσάνης, Πιτιλάκος (77΄ Πιτσιδήμος), Δρομπούρας, Β. ΛΑΓΙΟΚΑΠΑΣ, ΚΑΤΗΣ, Ντάβαρος (77΄ Φάκας), Κ. Σωτήρης, Τσικρίκης, Λιούρας (46΄ Κόγιος), Λ. ΛΑΓΙΟΚΑΠΑΣ.
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΥ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ