Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική … πένα!

Με τα χρώματα του Άρη θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική περίοδο ο 17 χρονος επιθετικός των Αεράτα Ευθύμιος Παπακώστας

 

Ο Παπακώστας θα αγωνιστεί στην ομάδα κάτω των 17 με προπονητή τον Πέτρο Πασιαλή, ο Παπακώστας δοκιμάστηκε πρίν δεκαπέντε μέρες στην ομάδα του Άρη, άρεσε και αποκτήθηκε.

 

Επαγγελματικό συμβόλαιο αναμένεται να υπογράψουν στον Άρη οι Γρεβενιώτες ποδοσφαιριστές Καραγιάννης και Κουρέλλας.

 

Ερήμη δικάστηκε προχθές ο Φερνάντο Σανχούρχο πρώην παίκτης του Πυρσού για πλαστό διαβατήριο, ο Σανχούρχο δικάστηκε έξι μήνες, τώρα αγωνίζεται σε ομάδα της Κίνας.

 

Στην πόλη μας βρέθηκε προχθές ο πρώην πρόεδρος του Πυρσού Δημήτρης Παπαιώννου ώστε να παραστεί στη δίκη του Σανχούρχο ως μάρτυρας.

 

Ο κ. Παπαιώννου γευμάτισε με φίλους του σε κεντρική ταβέρνα της πόλης μας, φυσικά συναντήθηκε με τους παλιούς συνεργάτες του.

 

Δεν λένε να κατεβάσουν τις τιμές του καφέ οι καταστηματάρχες των Γρεβενών, μήπως νομίζουν ότι βρίσκονται στην Εκάλη και στην Κηφισιά; Εκεί όπου ο καφές έχει ίδια τιμή με την φτωχή πόλη μας τρία ευρώ.

 

Ακόμη δεν  έχουν κάνει  κάτι οι υπεύθυνοι του Δασαρχείου στην είσοδο του εκτροφείου θηραμάτων εκεί όπου χρειάζεται βάψιμο και μόλις μπαίνουν στα Γρεβενά οι τουρίστες αντικρίζουν αυτά τα χάλια.

 

Αρκετές ομάδες της πόλης μας χρωστάνε σε διάφορα μαγαζιά χρήματα, πρέπει κάποια στιγμή να τα εξοφλήσουν και να μην είναι αδιάφοροι.

 

Αρκετές ομάδες αναμένεται να μην κατέβουν να αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα, σύμφωνα με πληροφορίες μας το Άργος που ανέβηκε φέτος στην Δ΄ Εθνική δεν θα αγωνιστεί, φυσικά λόγου οικονομικού προβλήματος.

 

Τελικά παρά το κάλεσμα που έκανε η διοίκηση του Πυρσού ώστε να βρεθούν επενδυτές αυτό απέβη άκαρπο. Μήπως είναι καλύτερο να απευθυνθούν στον κ. Τσάκα μπας και γίνει τίποτα;

 

Στην Γαλατινή θα μεταβεί το Σάββατο τμήμα των Ακαδημιών της ΕΠΣ ώστε να αγωνιστεί με το αντίστοιχο τμήμα των Ακαδημιών της Γαλατινής, στην ανάπαυλα η ομάδα της Γαλατινής θα τιμήσει τον Νίκο Νιόπλια ο οποίος κατάγεται από εκεί.

 

Στην Κατερίνη βρέθηκε προχθές για ολιγοήμερες διακοπές ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος όπου συναντήθηκε με τον διεθνή παίκτη της Σάλκε  Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο Κασματόπουλος με τον Παπαδόπουλο συνυπήρξαν στην Εθνική νέων και ελπίδων.

Στην πόλη μας βρίσκεται ο θρυλικός Πανάγος που διαμένει στην μακρινή Αυστραλία και κάνει  τις διακοπές του στην Ελλάδα.

 

Μέλος στην Πανελλήνια Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Ελλάδας εξελέγη ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών κ. Χρήστος Τριγώνης. Για πρώτη φορά εκλέγεται από τα Γρεβενά μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης.

Κ.Μ

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ