Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική … πένα !

 

Τρίτη θέση η Βασιλική Ζωγράφου

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου που διεξήχθη στις 24 Ιουνίου τις Σέρρες η Βασιλική Ζωγράφου του Γυμναστικού Συλλόγου κατέλαβε την Τρίτη θέση με χρόνο

2’17’’ στα800 μέτρα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ζωγράφου είναι Παγκορασίδα και έτρεχε στην μεγαλύτερη κατηγορία. Αυτό δείχνει το μεγάλο ταλέντο της Ζωγράφου. Στο ίδιο πρωτάθλημα ο Κοτίτσας Χρήστος της Δεσκάτης κατέλαβε την πρώτη θέση στα800 μέτρα.

Κ.Μ

ΕΠΣ Γρεβενών: Καμβουνιακός Δεσκάτης

Ολα δείχνουν ότι θα συνε­χίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο προπονητής Γιάννης Πιτιλάκος. Αφήνουν στον σύλλογο πίσω την περσινή χρονιά που η ομάδα ξεκί­νησε με -6 και στόχος είναι ο πρωταθλητισμός. Αρκετοί παίκτες από την ακαδημία θα ενταχθούν στην πρώτη ομάδα.

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑΣ: Προπονη- ms θα είναι όπως όλα δεί­χνουν ο Γιώργος Κούσκουρας, ο οποίος ανέλαβε τις τελευταίες αγωνιστικές και κατόρθωσε να σώσει την ομάδα. Ασχημη εξέλιξη είναι ότι το γήπεδο είναι παρατη­μένο και δεν είναι σε καλή κατάσταση.

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕ­ΡΑΣ: Συνεχίζει στην Α’ κατηγορία ο Κτηνοτροφικός  Αστέρας, καθώς δε συμμε­τείχε στα μπαράζ ανόδου. Στη διοίκηση πρόεδρος, όπως  όλα δείχνουν, θα είναι ο Ευθύμιος  Τσουπλής και προπονητής ο Νίκος  Τόλης. Στόχος είναι η δημιουργία ενός δυνατού συνόλου.

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ: Πρόεδρος είναι ο Χαράλαμπος Ευθυμιάδης και προπονητής ο Βασίλης Παπαρίζος. Στόχος είναι να έρθουν παίκτες από την περιοχή Βοίου και η ομάδα να τερματίσει ψηλά στη βαθμολογία.

Κ.Μ

Ανησυχία στις ομάδες των Γρεβενών

Παρότι τόσο ο Πυρσός Γρεβενών, όσο και τα Γρεβενά Αεράτα, δήλω­σαν συμμετοχή για το νέο πρωτά­θλημα της  Δ’ Εθνικής, τα προβλή­ματα δε σταματούν. Ειδικά στον ιστο­ρικό Πυρσό τα οικονομικά θέματα που πρέπει να επιλυθούν είναι πάρα πολλά, ενώ η διοίκηση της ομάδας θα συγκαλέσει γ.σ. στο πρώτο δε­καήμερο του Ιουλίου. Εχει κάνει κά­λεσμα τόσο στον απλό κόσμο να βοηθήσει με τα διαρκείας που θα βγουν στην αγορά, αλλά και σε άλλες δραστηριότητες που πιθανότατα θα γίνουν, αλλά και σε επιφανείς επιχειρηματίες των Γρεβενών. Αυτοί μέχρι στιγμής δεν έχουν ανταποκριθεί (εκτός από κάποιες χορηγίες που υποσχέθηκαν) και είναι,δεδομένο ότι αν δε βρεθούν λύσεις, η πρώτη ομάδα των Γρεβενών θα παρουσιάσει προβλήματα. Αν συνυπολογί­σουμε και το γεγονός ότι τα… ταξίδια τη νέα σεζόν θα είναι περισσότερα λόγω της συγχώνευσης των ομίλων, αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες που θα επακολουθήσουν. Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι και η πρόθεση του Αλεξανδρή να αποχωρήσει, όντας ένας από τους παλαιότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

 

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ:  Στα Αεράτα το κλίμα είναι κάπως καλύτερο.  Tις  τελευταίες μέρες υπάρχει ικανοποίηση για την πολύ θετική παρουσία του νέου γυμναστή ms ομάδας Γιάννη Σαμαρά.  Η ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου, πάντως, δεν αποκλείεται να στερηθεί τις υπηρεσίες του Στεργιόπουλου, ο οποίος έχει πρόταση από ομάδα του Ουζμπεκιστάν την οποία και επεξεργάζεται. Ο ίδιος μιλώντας τόνισε: “Είναι μια πολύ καλή πρόταση για μένα. θα περάσω μια περίοδο δοκιμών και θα είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκι­νήσω μια καριέρα στο εξωτερικό”.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ