Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Το πρωτάθλημα της ΕΠΣ, οι τιμωρημένοι παίκτες και οι βόλτες με τα … οχήματα του Δημοσίου )

Κοσμοσυρροή αναμένεται για ακόμη μία φορά στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, ο λόγος φυσικά ο αγώνας ανάμεσα στον Πρωτέα και τον πρώτο Φοίνικα Λάρισας.

 

Λάθος η ενέργεια των ποδοσφαιριστών του Πυρσού να εμπλακούν στα επεισόδια με τη λήξη του ματς Πυρσού-Κοζάνης, ήδη ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο του αγώνα τους Δούμα και Κοτσατίσογλου που πιθανόν να τιμωρηθούν πράγμα το οποίο απευχόμαστε.

 

Την Παρασκευή συνεδριάζει το ΔΣ της ΕΠΟ, όπου θα κυριαρχήσουν τρία θέματα, πρώτον θα επικυρωθεί η σύμβαση ανάμεσα σε ΠΣΑΠ και σουπερ λίγκα, δεύτερον θα αποφασιστεί να μην προταθεί εκ νέου για την επιτροπή διαιτησίας ο Κύρος Βασσάρας, τέλος στο ΔΣ θα σφραγιστεί η συμφωνία των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του κυπέλλου για την προσεχή τριετία, το παρόν στη συνεδρίαση αναμένεται να δώσει ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος.

 

Για το Ενωσιακό πρωτάθλημα προχθές Τετάρτη, οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ γνώρισαν την ήττα, στην Καστοριά από τις αντίστοιχες ομάδες, η ομάδα νέων ηττήθηκε με 2-0, ενώ η παίδων με 5-0.

 

Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται το ιστορικό σωματείο του ΑΟ Σειρήνας, όπου τελευταία έχει μόνον θετικά αποτελέσματα, ο λόγος της καλής πορείας της εν λόγω ομάδας είναι ότι ο προπονητής ανέλαβε και πάλι ο Γιώργος Κούσκουρας, ενώ στις προπονήσεις της ομάδας παρευρίσκονται δεκαέξι ποδοσφαιριστές.

 

Αντίθετα εικόνα διάλυσης παρουσιάζει η ομάδα των αετών Αγίων Θεοδώρων, λόγω εσωτερικών προβλημάτων. Ελπίζουμε να ξεπεραστούν γρήγορα τα προβλήματα που απασχολούν την εν λόγω ομάδα.

 

Πολυάσχολος αποδεικνύεται ο Τάσος Γκόλιας, ο οποίος ανήκει στο σύνδεσμο διαιτητών, ενώ είναι και υπεύθυνος στην ομάδα του χωριού του την Κοκκινιά, τώρα πως τα προλαβαίνει όλα δε γνωρίζουμε.

 

Τα οχήματα του Δημοσίου χρησιμοποιούνται για υπηρησιακές εργασίες, ή για ιδιωτικές εργασίες. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, υπάλληλος του Δημοσίου χρησιμοποίησε το υπηρησιακό αυτοκίνητο, να εξασκήσει το χόμπι  του, κυνηγώντας στις όμορφες  τοποθεσίες του νομού μας. Αν χρειαστεί θα επανέλθουμε με ονόματα.

 

Σε ποιο στάδιο βρίσκεται το θέμα που είχε ανακύψει στη ΔΕΥΑΓ, υπήρξαν καταχραστές του Δημοσίου και αν υπήρξαν τιμωρήθηκαν;

 

Σε δηλώσεις ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας τόνισε, να καθαρθεί το Δημοσιο από το σπίλο της τεμπελιάς, λίγο δύσκολο όμως να γίνει αυτό.

 

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Γρεβενών κος Τριγώνης. Ο λόγος φυσικά είναι για θέματα της Ένωσης και για το ότι ο κ. Τριγώνης είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΟΑΣΥ.

 

Καλά θα κάνει ο υπεύθυνος καθαριότητας του Δήμου να επισκεφτεί το Καστράκι., εκεί όπου υπάρχουν σκουπίδια δεξιά και αριστερά από το θέατρο και όχι μόνον.

 

Κάποιος αρμόδιος από το Δήμο πρέπει να ενδιαφερθεί επιτέλους να αλλάξει τη διαλυμένη μπάρα, στο καστράκι εκεί όπου οι συμπολίτες απολαμβάνουν το τζοκινγκ η το περπατώντας.

 

Τελικά προφήτης βγήκε ο πρώην υπουργός και συντοπίτης Χρήστος Φώλιας , σε παλαιότερες δηλώσεις είχε πει, ότι θα σπάσουν οι αλυσίδες θα ανοίξουν τα σχολεία και θα καπνίσουν τα τζάκια.

 

Τα σχολεία όμως μπορεί να μην άνοιξαν, τα τζάκια όμως μπήκαν σε όλα τα νοικοκυριά, τείνουν όμως να πνίξουν τους συμπολίτες μας με την αιθαλομίχλη.

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών

 

Με την ενδέκατη αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, όπου υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια, ο ΑΟ Σειρήνας που τελευταία παρουσιάζει αγωνιστική άνοδο αγωνίζεται στην έδρα του με τον ΑΓΟ Δήμητρας, ο πρωτοπόρος Καμβουνιακός έχει εύκολο απόγευμα, αγωνίζεται με την αδύναμη Παλιουριά, ο Άρης Καρπερού που βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα αγωνίζεται στην έδρα του με την Κιβωτό. Η ΑΕΠ υποδέχεται στο γήπεδό της το Μέγαρο, ενώ ο Κτηνοτροφικός Αστέρας αντιμετωπίζει την ουραγό Ποντινή στην Καληράχη.

 

 

Το πρόγραμμα :

Σάββατο 19-1-2013

Κτηνοτροφικός Αστέρας – Ποντινή

Σειρήνα-Δήμητρα

Δεσκάτη-Παλιουριά

ΑΕΠ-Μέγαρο

Καρπερό-Κιβωτός που διεξαχθεί την Κυριακή 20-01-2013

 

Β΄ κατηγορία

 

Συνεχίζεται κανονικά το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας, όπου δεσπόζει το ντέρμπυ ανάμεσα στον Ηρακλή Ελάτου και τον πρωτοπόρο ΠΑΟ Φελλίου στο δημοτικό γήπεδο του Μερά. Το Νεοχώρι αγωνίζεται με τους ΑετούςΑγιών Θεοδώρων που βρίσκονται υπό διάλυση. Η Κοκκινιά παίζει με την Αμυγδαλιά ενώ ο Τριφυλλιακός και η Δόξα Παλαιοχωρίου τίθενται αντιμέτωποι στο γήπεδο του ΤΡιφυλλίου.

 

 

Το πρόγραμμα

Σάββατο 19-01-2013

Έλατος-ΠΑΟ Φελλίου

Κυριακή 20-01-2013

Νεοχώρι-Άγιοι Θεόδωροι

Κοκκινιά-Αμυγδαλιά

Τριφυλλιακός-Παλαιοχώρι

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Δ Εθνικής του τρίτου ομίλου. Η πρωτοπόρος Κοζάνη αντιμετωπίζει την δυνατή ομάδα της ΕΑ Παύλου στην Κοζάνη , ενώ ο Κάστωρ τίθεται αντιμέτωπος με την Νάουσα στην Καστοριά. Το Αργος αγωνίζεται με τα Αεράτα στο Αργος ενώ τα Λευκάδια  παίζουν στην έδρα τους με τον Πυρσό και τέλος η Αλεξάνδρεια έχει δύσκολη αποστολή , αγωνίζεται στην έδρα της με την δυνατή ομάδα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

ΠΥΡΣΟΣ

Με τα Λευκάδια αγωνίζεται την Κυριακή ο Πυρσός στα Λευκάδια , ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας με θετικό αποτέλεσμα οι πράσινοι θα βλέπουν την συνέχεια με αισιοδοξία. Το κλίμα στην ομάδα μας είναι πάρα πολύ καλό   μετά και τα τελευταία αποτελέσματα στην Ημαθία. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπάρχουν προβλήματα εκτός αν τιμωρηθούν οι Κοτσατίσογλου και Δούμας οι οποίοι γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα στο προχθεσινό παιχνίδι με την Κοζάνη για τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν με την λήξη του παιχνιδιού.

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ

Στο Αργος μεταβαίνουν την Κυριακή τα Αεράτα όπου θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα και στην ομάδα ευελπιστούν να πετύχουν θετικό αποτέλεσμα. Ο τεχνικός Νίκος Μπαλοδήμος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και έτσι αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη ομάδα.

Το πρόγραμμα της Κυριακής

Αργος – Αεράτα

Λευκάδια – Πυρσός

Κοζάνη – ΕΑ Παύλου

Αλεξάνδρεια – Νεοκαισάρεια

Κάστωρ – Νάουσα

 

ΜΠΑΣΚΕΤ

Τον πρωτοπόρο Φοίνικα Λάρισας αντιμετωπίζει την Κυριακή ο Πρωτέας στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας. Ο Πρωτέας βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και είναι  πανέτοιμος να αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Λάρισας . Οι φίλαθλοι περιμένουν με μεγάλη αγωνία το εν λόγω παιχνίδι και έτσι αναμένεται να γεμίσουν και πάλι οι κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου  και φυσικά να βοηθήσουν την ομάδα μας να πετύχει ακόμη μία νίκη . Αυτήν την φορά όμως επί ενός ισχυρού αντιπάλου. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Πέτρος Μουρουζίδης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

 

Πρωτέας  – Φοίνικας Λάρισας

ΑΓΣ Ιωαννίνων – Αργοναύτης

Αργος Ορεστικό – Ηρακλής Κοζάνης

Διόσκουροι – ΒΑΟ

Φ.Ο Αριδαία – Αετός Κιλκίς

Αστέρας Λάρισας – Τιτάνες Παλαμά

Στις 8.00, μετά τον αγώνα της Κυριακής θα γίνει κοπή της πίτας όλων των τμημάτων του Πρωτέα στο κλειστό γυμναστήριο.

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ