Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( τα προβλήματα στο ΙΚΑ, η Πρωτοχρονιάτικη πίτα και η … ΄΄πρωτοτυπία΄΄ του Πυρσού )

Στην Ρωσία και στην πόλη Λένινγκραντ, βρίσκεται ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος με την αποστολή της Εθνικής νέων . Ο Κοσματόπουλος , ως γνωστόν είναι γενικός αρχηγός εδώ και χρόνια στο συγκρότημα της Εθνικής ο οποίος έμεινε εντυπωσιασμένος από τις ομορφιές της ρώσικης πόλης.

Τον αγώνα Γ Εθνικής ανάμεσα στον Βατανιακό Αναγέννησης Καρδίτσας που έληξε 1-4, διαιτήτευσε ο Κώστας Τσέτσιλας , διαιτητής της ΕΠΣ Γρεβενών, ο οποίος αρίστευσε.

Στον Ολυμπιακό θα δοκιμαστεί τις επόμενες μέρες ο 16χρονος μεσοεπιθετικός των Αεράτα , Ραφαήλ Αποστολίδης.

Έτσι μετά τον Ντινόπουλο που δοκιμάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα , τώρα σειρά έχει ο Ραφαήλ Αποστολίδης.

Μια νέα εμπειρία για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Πυρσός είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που δεν έχει Πρόεδρο. Πρωτοτυπεί και εδώ η ομάδα μας.

Στην Ιταλία και στην ομάδα Κίεβο   θα αγωνίζεται ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος , μετά την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό . Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!

Βασικός αγωνίστηκε στον προχθεσινό νικηφόρο αγώνα του Άρη επί του Πανιωνίου , ο Αλέξης Καραγιάννης , ο οποίος είχε πολύ καλή απόδοση.

Στην Β εθνική αγωνίζεται η ομάδα Ηρακλής Ψαχνών. Προπονητής είναι ο καταξιωμένος Γρεβενιώτης Γιώργος Βαζάκας, ο οποίος όταν την ανέλαβε , ήταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και τώρα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις.

Σε συζήτηση που είχαμε με τον Πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών μας τόνισε οικονομικό στήριγμα στην ομάδα είναι ο Δήμος.

Κοντά στην απόκτηση του 20χρονου Καραγκούνη, είναι η ομάδα του Πυρσού , ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα της Τσαριτσάνης η οποία αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Γ εθνικής . Ο Καραγκούνης κατάγεται από τη Σιάτιστα.

Συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της Γ εθνικής  του βόρειου ομίλου ο Απόλλων Καλαμαριάς , όπου προπονητής είναι ο Ανδρέας Παντζιαράς, προχθές κέρδισε την παλιά του ομάδα, τον Τηλυκράτη Λευκάδας με 2-0.

Στην Κοζάνη θα αγωνίζεται ο Τζερεμές  Στέλιος, ο οποίος αποχώρησε από τον Πυρσό . Εμείς ρωτάμε ο Τζερεμές και ο Τραυλός ο οποίος χρόνια τώρα αγωνίζεται στην Κοζάνη, αμείβονται ;

Το ρωτάμε διότι η Κοζάνη όπως όλες οι ομάδες , έχουν οικονομικά προβλήματα.

Σοβαρό πρόβλημα έχει προκύψει στα ιατρεία του ΙΚΑ Γρεβενών από την έλλειψη γιατρού παθολόγου , μετά τις συνταξιοδοτήσεις των Τσιάλτα και Φώλια.

Αντίθετα παρουσιάζεται το φαινόμενο στον τομέα του νοσηλευτικού , να υπάρχει μεγάλος αριθμός προσωπικού.

Αρνητικά σχολιάζεται από τους επισκέπτες, η τιμή του καφέ που φτάνει στα 3,5 ευρώ στα καταστήματα που βρίσκονται κοντά στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας.

Σε εορταστικό κλίμα  πραγματοποιήθηκε ανήμερα των Θεοφανείων η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τα μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης , Δημήτρης  Ζήσης  , ευχήθηκε καλή χρονιά και τόνισε ότι τα μέλη της αντιπολίτευσης θα βρίσκονται κοντά στους πολίτες σε κάθε πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν . Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Χρήστος Παπαϊωάννου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πανέμορφο κέντρο Πίνδος .

Στον Ηρακλή Ψαχνών αγωνίζεται ο Δήμου ο οποίος κατάγεται από τα Γρεβενά .Ο  Δήμος αγωνιζότανε στον Πιερικό μέχρι τον Δεκέμβρη.

Τον παλιό τερματοφύλακα του Πυρσού Μιχάλη Ψωμιάδη , συναντήσαμε προχθές  στην Θεσσαλονίκη  κατά την επίσκεψη μας στο ξενοδοχείο όπου αγωνίζεται στην ομάδα του Γιώργου Βαζάκα.

Βραβεύτηκε προχθές στην Θεσσαλονίκη από τον Σύνδεσμο Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ο προπονητής του Πρωτέα  Πέτρος Μουρουζίδης, ως καλύτερος προπονητής στην  ΕΚΑΣΔΥΜ για το 2012.

 

Μπάσκετ

Συνεχίζονται οι προπονήσεις του Πρωτέα υπό των οδηγιών του τεχνικού Πέτρου Μουρουζίδη.

Σήμερα σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, στις 6.00 μμ. Ο Πρωτέας θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Καλαμπάκας . την Κυριακή ο Πρψτέας στο πρώτο παιχνίδι για το 2013 θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Λάρισας στο κελιστο γυμναστήριο των Γρεβενών . Ένα κομβικό παιχνίδι που ο Πρωτέας θέλει πάση  θυσία την νίκη . Τέλος προχθές την Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη , βραβεύτηκε ο προπονητής του Πρωτέα ,  Πέτρος Μουρουζίδης ως καλύτερος προπονητής το 2012 στην ΕΚΑΣΔΥΜ. Αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Πρωτέα.

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ