Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( τα γρονθοκοπήματα, τα σφαγεία και το εργατικό κέντρο Γρεβενών )

Από τους καλύτερους παίκτες σε απόδοση στον προχθεσινό αγώνα Αρη – ΑΕΚ , ήταν ο Γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής του Αρη , Αλέξης Καραγιάννης ο οποίος από αγώνα σε αγώνα παρουσιάζει μεγάλη βελτίωση.

Περίπου είκοσι φίλαθλοι έδωσαν το παρόν στα Λευκάδια, ώστε να δούνε την αγαπημένη τους ομάδα. Έφυγαν όμως απογοητευμένοι.

Ο Πυρσός χρειάζεται ενισχύσεις και αυτό το γνωρίζει η διοίκηση. Το καλοκαίρι οι διοικούντες έκαναν δηλώσεις ότι η ομάδα θα εντάξει στο ρόστερ ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας. Δυστυχώς όμως έμεινε στα λόγια και στις εντυπώσεις.

Στο κάτω – κάτω δεν μπορεί ο Πυρσός να βρίσκεται βαθμολογικά πιο κάτω από τα Λευκάδια , ένα χωριό 250 κατοίκων . Το καταλαβαίνουν αυτό όμως στην διοίκηση , αλλά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν πολιτική μέσω του Πυρσού.

Δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα προχθές ο Πρωτέας από τον Φοίνικα Λάρισας, μία ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Παρόλα αυτά οι φίλαθλοι χειροκρότησαν την προσπάθεια του Πρωτέα στο προχθεσινό παιχνίδι.

Αναξιοποίητα παραμένουν αρκετά κτίρια του Δημοσίου όπως τα παλιά σφαγεία και αρκετά άλλα. Ποιος όμως θα το δει αυτό το θέμα; Κανείς!!!

Την ώρα που αρκετοί συνάνθρωποί μας, βιώνουν τραγικές καταστάσεις αντιμετωπίζοντας το φάσμα της πείνας, κάποιοι επιτήδειοι αν και διαθέτουν τους απαραίτητους πόρους, πηγαίνουν σε διάφορα συσσίτια που διοργανώνει  η πολιτεία , στερώντας από τους υπολοίπους   που έχουν πραγματικά ανάγκη ένα πιάτο φαγητό.

Στη σημεία των καιρών που βιώνουμε με την κατάσταση των εργατικών δικαιωμάτων , το εργατικό κέντρο Γρεβενών είναι απλός θεατής.

Αρκετοί εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις του Νομού μας, παραμένουν απλήρωτοι και το εργατικό κέντρο αδυνατεί να παρέμβει.

Εκτεταμένα επεισόδια δημιουργήθηκαν προχθές στο δημοτικό  γήπεδο του Μερά, στο παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή Ελάτου – ΠΑΟ Φελλίου 1-2, τα όποια επεισόδια πήγαν το ποδόσφαιρο αρκετά χρόνια πίσω.

Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα . Τόσο μίσος και εκδικητικότητα έχουμε χρόνια να δούμε.

Από το μίσος ορισμένων φιλάθλων δεν γλύτωσε και  το συρματόπλεγμα το οποίο έριξαν κάτω , ώστε να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο για να συμπλακούν.

Την νύφη την πλήρωσε ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ Φελλίου, Ασλανίδης, ο οποίος γρονθοκοπήθηκε και υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό. Χθες διεκομίσθη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Τον λόγο τώρα έχει η διοργανώτρια αρχή, η ΕΠΣ, όπου αναμένεται να πέσει βαρύς ο πέλεκυς.

Λάθος όμως ήταν η ενέργεια του διαιτητή του αγώνα Δροβατζίκα, ο οποίος διέκοψε τον αγώνα και αποχώρησε γρήγορα στα αποδυτήρια και δεν κάθησε στον αγωνιστικό χώρο να δει ποιοι ποδοσφαιριστές είχαν εμπλοκή στα επεισόδια και να τους αποβάλει.

Προχθές βρεθήκαμε στο γήπεδο των Λευκαδιων όπου παρακολουθήσαμε το παιχνίδι Λευκάδια – Πυρσού 2-1, εκεί συναντήσαμε έναν παλιό γνώριμα , τον παλιό προπονητή του Πυρσού στην Β εθνική Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο Super 28 όπου αναφέρθηκε για την αγάπη του προς τον Πυρσό και γενικότερα για τους Γρεβενιώτες φιλάθλους τους οποίου δεν ξεχνά.

Ρεσιτάλ διαιτησίας σε ακόμη ένα παιχνίδι για τον διαιτητή της ΕΠΣ Γρεβενών Θάνο Δημήτρη, στον αγώνα ΟΦΗ – Πανιώνιος 2-1.

Δεν υπάρχει σοβαρότητα στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα . Προχθές απολύθηκε ως αποτυχημένος από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ο Ζαρντίν ο οποίος έιχε τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με δεκατρείς βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Από τους ποδοσφαιριστές που διακρίνονται στο πρωτάθλημα της Β Κατηγορίας της ΕΠΣ Γρεβενών είναι ο 15χρονος, Γιάννης Σαμαράς, ένας ποδοσφαιριστής με άψογη τεχνική κατάρτιση και πλούσια δυνητικά προσόντα . Αν δουλέψει σκληρά το μέλλον του προβλέπεται λαμπρό.

 

ΠΥΡΣΟΣ

Δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα προχθές ο Πυρσός στα Λευκάδια όπου ηττήθηκε από την τοπική ομάδα με σκορ 2-1 . Οι πράσινοι αγωνίστηκαν με αρκετές ελλέιψεις, Κουτσομήτρο, Κοσμίδης, Κοτζατίσογλου, αλλά αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία και έτσι η ομάδα επανήλθε στα αρνητικά αποτελέσματα . Με την προχθεσινή τους απόδοση ο Πυρσός έδειξε ότι χρειάζεται ενισχύσεις. Μπορεί να αποκτήθηκε ο Σωτήρης αλλά χρειάζεται  και άλλη προσθήκη στο ρόστερ το οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Σωτήρης Μαυροδήμος . Ασταθής σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν ο Θάνος Αθανασόπουλος. Με λίγα λόγια, ο Πυρσός, θέλει πολύ δουλειά ακόμη σε όλους τους τομείς, θέλει οργάνωση και χρήματα διότι με τα ψέματα και με τα λόγια δεν γίνεται τίποτα και το κυριότερο ο Πυρσός δεν ενδείκνυται για πολιτική διότι είναι η αγαπημένη ομάδα όλων των Γρεβενιωτών.

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ

Ισόπαλοι αναδείχθησαν προχθές στο Αργος τα Γρεβενά Αεράτα και έτσι πήραν το πρωτο βαθμό εκτός έδρας. Τα Ααράτα, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο στο προχθεσινό παιχνίδι και θα μπορούσαν να φύγουν με το τρίποντο , στάθηκαν όμως άτυχοι.

Κ.Μ.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ