Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( ισόπαλος ο Πυρσός, νίκη για τον Πρωτέα, ΕΠΣ Γρεβενών … δείτε όλα τα αποτελέσματα )

No commercial use. Credit "European Parliament/Pietro Naj-Oleari"

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Δ εθνικής του τρίτου ομίλου . Ο Πυρσός στο ΔΑΚ, παρότι αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις αναδείχτηκε  ισόπαλος 0-0 με την πρωτοπόρο Κοζάνη. Η Νάουσα επικράτησε με 2-1 της Αλεξάνδρειας ενώ η ΕΑ Παύλου κέρδισε τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με σκορ 2-1. Το Αργος δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη κόντρα στα Λευκάδια και έμεινε στο 1-1, ενώ ο Μακεδονικός Κοζάνης και Κάστωρ ανεδείχθησαν ισόπαλοι 1-1 στο γήπεδο της Κοζάνης .

Πυρσός – Κοζάνη  0-0

Ισόπαλοι αναδείχθησαν Πυρσός και Κοζάνη προχθές στο ΔΑΚ παρουσία περίπου 150 φιλάθλων σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων από το πρώτο λεπτό μέχρι την λήξη του αγώνα . Ο Πυρσός παρότι αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις Γκέτσιος, Κουτσομήτρος ήταν τραυματίες. Ο τελευταίος πέρασε στον αγώνα στο 77΄κοντραρισε στα ίσα την πρωτοπόρο Κοζάνη και θα μπορούσε να πάρει και την νίκη αν ήταν πιο τυχερός. Το συγκρότημα του Σωτήρη Μαυροδήμου , δεύτερο παιχνίδι στον πάγκο των πρασίνων έπαιξε καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και  ικανοποίησε τους φιλάθλους του . Την πρώτη ευκαιρία   δημιούργησε η Κοζάνη όταν ο Ντινιραί μέσα από την περιοχή σούταρε δυνατά, σε ετοιμότητα ο Αθανασόπουλος  ο οποίος πραγματοποίησε το καλύτερο του παιχνίδι , απέκρουσε . Στο 32΄φάουλ του Κοσμίδη , κεφαλιά του Ρόβα, απέκρουσε εκπληκτικά ο Γκαραβέλης σε κόρνερ. Στο 61΄ο Μπόζιαρης βρέθηκε μόνος του στην περιοχή , δεν μπόρεσε όμως να αξιοποιήσει την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

Στο 67΄η Κοζάνη θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ . Το σούτ όμως του έμπειρου Ταφαρλή έφυγε δίπλα από το δοκάρι. Οι πράσινοι προχθές όπως και με το παιχνίδι με την Νάουσα έπαιξα με τσαμπουκά, πάθος και με απίστευτο τρέξιμο. Δεν άφησαν τον αντίπαλο να πάρει ανάσα . Αυτόν τον Πυρσό θέλουν οι φίλαθλοι .Άριστη η διαιτησία του Κερκυραίου.

Καλύτεροι παίκτες από τον Πυρσό ο Αθανασόπουλος, που πραγματοποίησε σωτήριες αποκρούσεις, Κυριακίδης , Ρόβας, Θεοχαράκης, Κοσμίδης  χωρίς να υστερήσει κανείς.

Με τη λήξη του αγώνα σημειώθηκαν επεισόδια μικρής έκτασης. Με την επέμβαση ψυχραιμότερων τα επεισόδια  έλαβαν τέλος.  Λάθος όμως των ποδοσφαιριστών και των ομάδων που ενεπλάκησαν διότι διεξήχθη ένα παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια.

 

Πρωτέα – Αστέρα Λάρισας 83-69

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα το 2013 ο Πρωτέας αφού προχθές στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας κέρδισε τον Αστέρα Λάρισας με 83-69. Ο Πρωτέας για μια ακόμη φορά εντυπωσίασε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες αφού έπαιξε καλό και ποιοτικό μπάσκετ και πήρε και την νίκη. Το συγκρότημα του Πέτρου Μουρουζίδη  ήταν ασταμάτητο και δίκαια απέσπασε το χειροκρότημα των φιλάθλων . Με την νίκη αυτή ο Πρωτέας πέτυχε τον πρώτο στόχο που ήταν η παραμονή στην κατηγορία και η συνέχεια έπεται.

Πρωτέας Γρεβενών     83

Αστέρας Λάρισας        69

Δεκάλεπτα : 24-13, 43-40, 61-50, 83-69

Πρωτέας Γρεβενών (Μουρουζίδης):  Ρούζιος 8, Γράβας 19, Κλωνάρας 17, Μουράτογλου23, Κολοβός 5,Ρίγκος 2, Μπόζιαρης , Τζήμας 9, Σουρβάς.

Αστέρας Λαρ. (Μπουλιάκης): Τσιαβές 3, Μηλιώνης 5, Κυριακόπουλος 10, Χαιρετίδης 2, Γούλας 11, Μίχος 14, Τριανταφύλλου 4, Λάππας 20

Βαθμολογία

  1. Ηρακλής Κοζάνης 21
  2. Αργοναύτης 20
  3. Διόσκουροι Κοζάνης 20
  4. Φοίνικας Λάρισας 19
  5. Πρωτέας Γρεβενών 18
  6. Αργος Ορεστικό 17
  7. Τιτάνες Παλαμά 17
  8. ΑΓΣ Ιωαννίνων 15
  9. ΒΑΟ      14
  10. Αστέρας Λαρ.    14
  11. Αριδαία      12
  12. Αετός Κ.    11

 

Επόμενη αγωνιστική(12η, 20/1)

Πρωτέας – Φοίνικας Λαρ., ΑΓΣ Ιωαννίνων – Αργοναύτης, Αργος – Ηρακλής Κοζ. , Διόσκουροι – ΒΑΟ, Διόσκουροι – Αετός , Αστέρας Λαρ – Τιτάνες Παλ.

 

ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Νικηφόρα  προχώρησαν Ποντινή και Καρπερό

ΠΟΝΤΙΝΗ           3

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ     2

Σκόρερ: Κοτσίδας2, Κύρου , Καραγιάννης, Παπαδόπουλος

ΠΟΝΤΙΝΗ: Σπανούδης, Αποστόλου, Μισκογλίδης, Καραμάνης, Κολτσίδας , Παλιάκας,Τραμτσίκας, Γεωργιάδης, Παναγιωτίδης, Πολαϊδης, Ιωαννίδης , Παπαδόπουλος.

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: Παπατσάνης, Ζούρτος, Κωνσταντίσογλου, Καραγκιόζης, Αράπογλου Ε, Αράπογλου Ι, Παπαδόπουλος, Παπαηλίας , Σάλο, Στεργιούλας, Κεχαγιάς, Καραγιάννης, Κύρου.

 

ΚΑΡΠΕΡΟ 3

ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ  1

Σκόρερ : Δούμας 3, Δωτήρης 1

ΚΑΡΠΕΡΟ: Κοντούλας, Ράντζα, Δούμας, Κατσίκης, Παπαγεωργίου, Παπαγεωργόπουλος, Λάμαρης, Καρακάτσιος, Κατσίκας, Αλίου , Παπατσάνης.

ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ : Κυλινίκος, Παλιάνγκας, Παπατσάνης, Μπουρμπουγιάννης, Κόγιος, Παπατσάνης Π, Σωτήρης Κ. , Λαγιόκαμπας Ε, Πηκηλάκος, Σωτήρης Ι, Κούτουλας, Τσικρίκης, Κούτρας

Β κατηγορία

Ελατος – Κοκκινιά 1-0, Αμυγδλιά Νεοχώρι 2-0, ΠΑΟ Φελλίου – Τριφυλλιακός 3-1, Παλαιοχώρι – Αγ. Θεοδώροι 5-0

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ