Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( η δίκη, τα ιαματικά λουτρά και οι … άδειες κερκίδες )

Το Σάββατο διεξάγεται στην Δήμητρα το ντέρμπι των Χασίων ανάμεσα στην Δήμητρα και τον Άρη Καρπερού, ένα παιχνίδι πόλος έλξης των φιλάθλων της γύρω περιοχής. Σε δηλώσεις στην (Ε) γι το εν λόγω παιχνίδι ο τερματοφύλακας της Δήμητρας Γιώργος Μπαράκας δηλώνει σίγουρος για την νίκη της ομάδας τους.

 

Από νίκη σε νίκη βαδίζει η ομάδα της Εύβοιας  Ηρακλής Ψαχνών όπου προπονητής είναι ο Γρεβενιώτης Βαζάκας  Γιώργος. Ο Ηρακλής Ψαχνών είναι μία πόλη 8.000 κατοίκων και όταν αγωνίζεται στην έδρα του οι 5.000 δίνουν το παρόν.

 

Αυτά πρέπει να τα βλέπουν οι διοικούντες του Πυρσού διότι ο Πυρσός ενώνει και δεν νοείται να παρακολουθήσουν τους αγώνες των πρασίνων μόνον εκατό φίλαθλοι.

 

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές ο Πετρόπουλος Μανώλης των Ανεξάρτητων Ελλήνων στου σούπερ 28 όπου αναφέρθηκε για το πρόγραμμα και τις παρεμβάσεις του κόμματος του ήταν μία πολύ καλή και μαχητική εμφάνιση του πολιτευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

 

Στις  5 Μαρτίου θα διεξαχθεί η δίκη για τα επεισόδια που έγιναν στο ΔΑΚ πριν τέσσερα χρόνια στον αγώνα Πυρσός- Βέροια 0-1. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η δίκη πήρε αναβολή αρκετές φορές.

 

Καλά θα κάνουν οι καθηγητές και οι δάσκαλοι όταν πηγαίνουν εκδρομή τα σχολεία τους στο Καστράκι να επιβάλουν τους μαθητές να μαζεύουν  τα σκουπίδια και να αφήνουν το μέρος καθαρό όπως το βρίσκουν.

 

Διότι παρατηρείται το φαινόμενο όταν πηγαίνουν εκδρομή  τα Λύκεια, Γυμνάσια και Δημοτικά στο Κατράκι δεν μπαίνουν στον κόπο καν τα  μαζέψουν αλλα  αντίθετα παρατηρείται αρκετές φορές οι καθηγητές να απολαμβάνουν το φρέντο τους στις καφετέριες της πόλης μας και να μην βρίσκονται κοντά στους μαθητές τους.

 

Αρκετά παράπονα δεχόμαστε από κατοίκους της Κιβωτού για τα ιαματικά λουτρά, παρά τις δεσμεύσεις των φορέων ότι θα επαναλειτουργήσουν.

 

Ρεσιτάλ διαιτησίας είχαμε προχθές στον αγώνα Ατρόμητου- Παναθηναϊκού όπου διαιτητής ήταν ο Θάνος Δημήτρης   της ΕΠΣ Γρεβενών που προσέθεσε ακόμη μία επιτυχημένη διαιτησία στο ενεργητικό τους.

 

Θαυμάσια τα πήγε και ο Χαρίσης ο οποίος ήταν βοηθός στον αγώνα Πλατανιάς- Αστέρας Τρίπολης. Με λίγα λόγια όλοι οι διαιτητές της ΕΠΣ είναι υψηλού επιπέδου.

 

Το πρώτο γκολ με την φανέλα του Άρη σημειωσε προχθές στον  αγώνα Κέρκυρας– Άρη ο Αλέξης Καραγιάννης, του ευχόμαστε να έχει ανάλογη συνέχει διότι ο Αλέξης είναι ταλέντο και το μέλλον του ανήκει, άλλωστε είναι μόλις 20 χρόνων.

 

Ενώ ξεκίνησε όνειρα και φιλοδοξίες για μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας η Κιβωτός δεν είχε όμως την ανάλογη συνέχει με αποτέλεσμα κακές εμφανίσεις και φυσικά χαμηλή συγκομιδή βαθμών.

 

Το αρνητικό για την ομάδα της Κιβωτού είναι ότι στα τελευταία παιχνίδια δεν συμπληρώνει ενδεκάδα με αποτέλεσμα ο δεύτερος τερματοφύλακας να αγωνίζεται στην θέση του σέντερ φορ.

 

Αξιολογημένο  διαιτητής ζήτησε η ομάδα του Νεοχωρίου στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟ Φελλίου στο Φελλί.

 

Δεύτερη συνεχόμενη  ήττα για την ομάδα του Πρωτέα, έτσι μετά την ήττα από τον Φοίνικα,  προχθές  ηττήθηκε στον Παλαμά από τον Ατρόμητο , είμαστε όμως σίγουροι ότι την Κυριακή ο Πρωτέας θα επανέρθει στις νίκες.

 

Στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΕΠΣ πήρες τα πρώτα μαθήματα ποδοσφαίρου ο ποδοσφαιριστής του Άρη Αλέξης Καραγιάννης.

Κ.Μ

 

Μέτρια εμφάνιση για τους πράσινους και αγχώδης νίκη επί του Άργους με 2-1

 

Αγχώδη νίκη σημείωσε προχθές ο Πυρσός σο ΔΑΚ που επικράτησε με 2-1 του αδύναμου Παναργειακού. Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι και είχαν τον έλεγχο του αγώνα, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, σημείωσαν δύο τέρματα, δέχθηκαν ένα τέρμα, δεν κινδύνεψαν όμως για την ισοφάριση. Γενικά ο Πυρσός φάνηκε κουρασμένος από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι Νάουσα- Κοζάνη.

Η ομάδα τώρα χρειάζεται μία φρεσκάδα την οποία  καλείται ο τεχνικός Σωτήρης Μαυροδήμος να την διαχειριστή σωστά παρότι δεν έχει την πολυτέλεια διότι όπως όλοι γνωρίζουμε ο Πυρσός δεν διαθέτει δυνατό πάγκο χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές. Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι σιγά- σιγά φαίνεται η πολύ καλή δουλειά που κάνει στην  ομάδα ο Σωτήρης Μαυροδήμος.

Τα αρνητικά όμως είναι ότι στα παιχνίδια της ομάδας βρίσκονται  λίγοι φίλαθλοι και αυτό πρέπει να προβληματίσει τους διοικούντες τις ομάδες.

Κ.Μ

 

 

 

Γρεβενά Αεράτα

Παρότι τα Αεράτα βρέθηκαν πίσω στο σκορ 1-3 από το Μακεδονικό στα τελευταία λεπτά βρήκαν τν δύναμη και το κουράγιο να πετύχουν την ισοφάριση. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα των Αεράτων θα κυνηγήσει όλα τα παιχνίδια μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος με ότι αυτό συνεπάγεται. Προχθές αξίζει να σημειώσουμε τα Αεράτα χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά ως έδρα το γήπεδο της Κνίδης το οποίο όμως δεν του έφερε γούρι . Στις κερκίδες του πανέμορφου γηπέδου βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι από τν ευρύτερη περιοχή των Βεντζίων όπου προσπάθησαν να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει σε θετικό αποτέλεσμα.

Κ.Μ

 

Ακόμη μία καλή εμφάνιση προσέθεσε στο ενεργητικό του ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Άκης Γεωργίου, το μόνο που του έλειπε ήταν το γκολ, η τύχη όμως του γύρισε τη πλάτη αφού η ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν δεν μπόρεσε να τις μετατρέψει σε γκολ.

Κ.Μ

 

Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΔΥΜ

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις συνεχίστηκε το πρωτάθλημα ΕΚΑΣΔΥΜ. Ο πρωτοπόρος Κεραυνός Αγίου Γεωργίου συνέτριψε στην Εράτυρα την τοπική ομάδα με 73-46 και προελαύνει στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΔΥΜ.

Το συγκρότημα του Αλέξη Κατσάλη συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις νίκες και με τις εμφανίσεις.

 

Εράτυρα- Κεραυνός 46-73

Κεραυνός: Τσαρσιώτης Σ 24, Τζήκας, Ντινόπαπας 9, Κατσάλης 8, Ντίνας 3, Βλάχος 2, Μούτσιος10, Φεγκέρ 6, Καράγαλος 11.

Τα άλλα παιχνίδια

Νεάπολη – Βατερό 61-56

Δύναμη- Σέρβια 65-54

Βαθμολογία

Κεραυνός 18

Νεάπολη 15

Βατερό 14

Εράτυρα 12

Δύναμη 12

Σέρβια 10

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ