Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Η ένσταση,οι παράγοντες του Πυρσού και η … αλίευση ψήφων )

Άριστη η διαιτησία του Μπαλατσούκα ατο προχθεσινό παιχνίδι μεταξύ Πυρσού και Νάουσας που έφερε αποτέλεσμα 2-1.  Ο Διαιτητής ήταν κοντά σε όλες τις φάσεις και απένειμε δικαιοσύνη. Ο Μπαλατσούκας είναι διαιτητής Β Εθνικής.

Παρών στο προχθεσινό παιχνίδι του Πυρσού με την Νάουσα ήταν ο προπονητής των Γιαννιτσών Γιώργος Φοιρός, ο οποίος ήρθε να παρακολουθήσει παίκτες της Νάουσας και εντυπωσιάστηκε από τον Γιώργο Κουτσομήτρο.

Ο οποίος σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν μία ομάδα μόνος του. Σκόραρε , κέρδισε πέναλτι… τι να έκανε άλλο ο άνθρωπος!!!

Δύο παίκτες κέρδισε προχθές ο Πυρσός στον αγώνα με την Νάουσα , τον Θεοχαράκη και τον Ρόβα οι οποίοι εντυπωσίασαν με τα πλούσια σωματικά τους προσόντα.

Την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε προχθές ο Πυρσός στον αγώνα με την Νάουσα . Όλες οι γραμμές λειτουργούσαν τέλεια, με αποκορύφωμα το κοουτσάρισμα του κ. Μαυροδήμου.

Ο κ. Μαυροδήμος σε δηλώσεις του στο Super 28 , αφιέρωσε την νίκη στο Θωμά Παπαδόπουλο για την βοήθεια που του προσέφερε ώστε να σκιαγραφήσει τον κάθε παίκτη του Πυρσού.

Ορισμένοι παράγοντες του Πυρσού μας κάνουν κριτική για τον σχολιασμό και για την κριτική που κάνουμε στην ομάδα του Πυρσού.

Κύριοι, κοιτάξτε την δουλειά  σας,  την οποία τελικά εμείς  την γνωρίζουμε καλύτερα από εσάς,   διότι αρθρογραφούμε από το 1986, τόσο στον τοπικό τύπο όσο και σε πανελλήνιες εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας.

Επίσης ο στόχος ο δικός σας είναι η αλίευση ψήφων μέσα από το ποδόσφαιρο ενώ εμείς κάνουμε σωστή κριτική και να ενημερώνουμε τους φιλάθλους όσο πιο σωστά γίνεται.

Στα χαρτιά αναμένεται να διεκδικήσουν την νίκη του εξ αναβολής   παιχνιδιού  με τον Κάστωρ, τα Αεράτα που έληξε 1-1   δίοτι όπως υποστηρίζουν τα Αεράτα ο Κάστωρας αγωνίστηκε για λίγα λεπτά με δύο μικρούς αντί τριών. Χθες τα Αεράτα κατέθεσαν ένσταση.

Με απόλυτη διαφάνεια κανείς πλέον δεν θα μείνει στο απυρόβλητο. Άπαντες θα κριθούν.

Θα περιμένουμε την τοποθέτηση στα θέματα αυτά του νέου αστυνομικού Διευθυντή Γρεβενών κ.  Νταλέτσιος   ο οποίος είναι αρμόδιος για θέματα τάξης και ασφάλειας και στον οποίο ευχόμαστε να είναι καλορίζικος και γεμάτος επιτυχίες στο δύσκολο έργο.

Στο προηγούμενο άρθρο μας, αναφερθήκαμε στις κλοπές που λαμβάνουν χώρα στην ευρύτερη περιοχή των Γρεβενών , καθώς επίσης και στην κατανάλωση αλκοόλ από ανηλίκους.

Τα Σάββατο στις 16:00 το γυναικείο τμήμα του Γυμναστικού Συλλόγου αντιμετώπισε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας και της ομάδας Φιλώτα Πτολεμαΐδας.

Ένα σύγχρονο   γυμναστήριο που ικανοποιεί τις απαιτήσεις μαθητών και αθλητών ολοκληρώθηκε πρόσφατα στο Α΄λύκειο , ένα μικρό παλατάκι που κατασκεύασε η εταιρεία  Εγνατία ΑΤΕΒΕ.

Συνεχίζονται οι προπονήσεις των αθλητών κι αθλητριών μέσα σε αντίξοες  συνθήκες. Ο διάδρομος  του στίβου είναι σε λασπώδη κατάσταση.

 

Περιφερειακό πρωτάθλημα

Μετά τα εξ αναβολής παιχνίδια που είχαμε στην Δ Εθνική , Πυρσός Νάουσα 2-1, Αεράτα Κάστωρ 1-1, Άργος – Νεοκαισάρεια 1-3, την Κυριακή έχουμε την ενδέκατη αγωνιστική . Ο Πυρσός μετά την σπουδαία εμφάνιση και νίκη με την Νάουσα αναμετριέται στο ΔΑΚ με την Κοζάνη . Με νίκη η ομάδα μας αναρριχάται και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα , άλλωστε η ψυχολογία στην ομάδα των πρασίνων είναι πάρα πολύ καλή . Η Νάουσα μετά την ήττα προχθές από τον Πυρσό αγωνίζεται με την Αλεξάνδρεια στην Νάουσα , ενώ ο Μακεδονικός Κοζάνης παίζει με τον Κάστωρ στην Κοζάνη , το Αργος αγωνίζεται στην έδρα του με τα Λευκάδια     ενώ στο Μακρυχώρι η ΕΑ Παύλου τίθεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Ρεπό έχουν τα Αεράτα.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Πυρσός – Κοζάνη

Μακεδονικός – Κάστωρ

Νάουσα – Αλεξάνδρεια

ΕΑ Παύλου – Νεοκαισάρεια

Αργος – Λευκάδια

 

Μπάσκετ

Πρώτο παιχνίδι για την ομάδα του Πρωτέα  είναι την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης  με τον Αστέρα Λάρισας.  Στο στρατόπεδο του Πρωτέα υπάρχει πίστη για την πρώτη νίκη για το 2013. Άλλωστε το συγκρότημα του Πέτρου Μουρουζίδη είναι σε άριστη φυσική κατάσταση και τις μέρες που δεν είχε πρωτάθλημα αγωνίστηκε σε πάρα πολλά  φιλικά παιχνίδια . στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός Πέτρος Μουρουζίδης έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεση του, ενώ το κλειστό γυμναστήριο αναμένεται να γεμίσει από κόσμο και πάλι αφοί οι φίλαθλοι περιμένουν το εν λόγω παιχνίδι με μεγάλη αγωνία.

Το πρόγραμμα της Κυριακής

Πρωτέας – Αστέρας Λάρισας

Ιωάννινα – Ηρακλής Κοζάνης

Αργος – ΒΑΟ

Διόσκουροι Κοζάνης – Παλαμάς

Φοίνικας – Αργοναύτης

 

Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών

Οι πρώτοι αγώνες για την Α κατηγορία διεξάγονται το Σάββατο 12-1 όπου έχουμε και έναρξη του δεύτερου γύρου μετά την διακοπή των αγώνων λόγω των εορτών.

Η πρωτοπόρος Δεσκάτη αγωνίζεται με το Καρπερό στη Δεσκάτη ενώ η ΑΕΠ παίζει με την ουραγό Ποντινή στο Βατόλακο.

Το Μέγαρο υποδέχεται την Δήμητρα στο γήπεδο του ενώ η Σειρήνα αγωνίζεται με την Κιβωτό και τέλος ο Κτηνοτροφικός Αστέρας παίζει στην Καληράχη με την Παλιουριά.

Το πρόγραμμα για το Σάββατο 12-01-2013 έχει ως εξής

ΑΕΠ – Ποντινή

Μέγαρο – Δήμητρα

Κτηνοτροφικός Αστέρας – Παλιουριά

Σειρήνα – Κιβωτός

Δεσκάτη – Καρπερό

Β κατηγορία

Συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας στην ΕΠΣ Γρεβενών . Το μόνο παιχνίδι που θα διεξαχθεί το Σάββατο είναι το Έλατος – Κοκκινιά. Τα υπόλοιπα παιχνίδια Φελλί- Τριφύλλι , Παλαιοχώρι – Άγιοι Θεόδωροι, Αμυγδαλιά – Νεοχώρι θα διεξαχθούν την Κυριακή.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 12-01-2013 Ελατος – Κοκκινιά

Κυριακή 13-01-2013 Φελλί – Τριφύλλι, Αμυγδαλιά – Νεοχώρι, Παλαιοχώρι – Άγιοι Θεόδωροι

 

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ