Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητική πένα ( Αύγουστος:Ο μήνας που τρέφει τους … έντεκα)

Στην πόλη μας βρίσκεται για διακοπές η διεθνής Γρεβενιώτισα Ευαγγελία Χαντάβα η οποία προέρχεται από μια επιτυχημένη χρονιά στην Ιταλία.Η Ευαγγελία Χαντάβα έχει αρκετές προτάσεις για να αγωνιστεί την νέα αγωνιστική περίοδο. Η πιό συμφέρουσα είναι απο την γειτονική Τουρκία. Η Γρεβενιώτισσα διεθνής αθλήτρια μελετάει την πρόταση προσεκτικά και σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Σμύρνης Καρσιγιακά που αγωνίζεται στην Α2 της Τουρκίας.

Εδώ και πολλά χρόνια είναι προπονήτρια στο στίβο στον γυμναστικό σύλλογο η Άννα Σπανού. Έχει βγάλει αρκετές αθλήτριες με πανελλήνιες διακρίσεις όπως   Βασιλική Ζωγράφου, Θεοδοσία Μάρκου κ.α.

Η Σπανού είναι μία προπονήτρια υψηλής ευκρίνειας, λάτρεις της σκληρής δουλειάς και πειθαρχίας και το κυριότερο με πλούσιες γνώσεις πάνω στον στίβο.

Πρόταση έγινε από τον Πυρσό στον Θωμά Χαντάβα να αναλάβει τους πράσινους, αρνήθηκε όμως ο Χαντάβας λόγου οικογενειακών υποχρεώσεων, ευχαρίστησε όμως τους διοικούντες για την τιμητική πρόταση που του έγινε.

Σε λίγες μέρες φεύγει και ο Αύγουστος και βαδίζουμε προς το φθινόπωρο, θολό λοιπόν το βλέπω να τοποθετηθεί ταρτάν στο ΔΑΚ και κάτω από τις κερκίδες, παρά τις εξαγγελίες του αντιπεριφερειάρχη και του Δημάρχου.

Μετά από μία επιτυχημένη χρονιά στην Β΄ Εθνική, ο βοηθός διαιτητή της ΕΠΣ Γρεβενών Χαρίσης βρίσκεται μία ανάσα ώστε να ανέβει στους πίνακες της σούπερ λίγκα.

Έτσι του χρόνου η ΕΠΣ Γρεβενών θα έχει διαιτητή τον Θάνο στη σούπερ λίγκα και βοηθός διαιτητή τον Χαρίση. Διαιτητή στην Β΄ Εθνική τον Ανδρέα Καραλιόλιο, διαιτητή στην Γ΄ Εθνική τον Κώστα  Τσέτσιλα.

Από τους πιο επιτυχημένους Γρεβενιώτες διαιτητές στην σούπερ λίγκα ήταν ο Βλάχος Κώστας που για τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκε  στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας έδωσε ρεσιτάλ.

Γίνονται προσπάθειες ώστε να λειτουργήσει ξανά το κολυμβητήριο και πάλι χωρίς προβλήματα. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε τις Πανελλήνιες διακρίσεις των Κολυμβητών και κολυμβητριών που δραστηριοποιούνται στο κολυμβητήριο.

Στην Κοζάνη θα βρίσκεται 13,14,15 Αυγούστου για προετοιμασία, η Εθνική Ελπίδων. Γενικός αρχηγός στην Εθνική είναι ο Γιώργος Κοσματόπουλος

Ευχαριστημένος είναι ο προπονητής του ΑΓΟ Δήμητρας Γιώργος Μπαράκας από  τις προσπάθειες που καταβάλουν οι παίκτες τους στις προπονήσεις.

Στην Σαμαρίνα έκανε την προετοιμασία η ομάδα της Λάρισας, ήδη προχθές Δευτέρα αναχώρησε για την Λάρισα, ενώ την θέση της πήρε ο Τύρναβος ο όποιος θα διεξάγεται την προετοιμασία του στην Σαμαρίνα μέχρι 14 Αυγούστου.

Περνάει ο καιρός και στον Πυρσό δεν έχουν ακόμη δρομολογηθεί εξελίξεις, δηλαδή να έχουμε Πρόεδρο ο οποίος να εργαστεί για τον προγραμματισμό της ομάδας.

Στην Β΄ κατηγορία θα αγωνίζεται την νέα αγωνιστική περίοδο μετά από πολλά χρόνια η ομάδα της Αμυγδαλιάς. Είμαστε σίγουροι ότι η Αμυγδαλιά θα είναι περαστική από την Β΄ κατηγορία.

 

Κ.Μ

 

Πυρσός

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο του Πυρσού και φυσικά οι συμφωνίες με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Χθες το βράδυ τα άτομα που διαπραγματεύονται τις μεταγραφές είχαν συναντήσεις με τους τερματοφύλακες Πουλάκη και Αθανασόπουλο. Ο πρώτος έπαιξε στην Ελασσόνα και ο δεύτερος στον Καμβουνιακό Δεσκάτης. Σε δηλώσεις ο προπονητής Θωμάς Παπαδόπουλος τόνισε ο Πυρσός δεν σβήνει, ήδη η διοίκηση έχει έρθει σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές ενώ κινείται μεθοδευμένα με χαμηλό προφίλ και μπάτζετ, χωρίς να σημαίνει ότι δε θα διαθέσει κάποια χρήματα για το ρόστερ της ομάδας.

 

Γρεβενά Αεράτα

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των Αεράτα υπό τις οδηγίες του Νίκου Μπαλοδήμου  και τους γυμναστικού Γιάννη Σαμαρά. Το κλίμα στην ομάδα των Αεράτα είναι ευχάριστο και παρά τις σκληρές προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές είναι σε άριστη διάθεση . Το πρώτο φιλικό παιχνίδι για τα Αεράτα ορίστηκε για τις 17 Αυγούστου στην Κοζάνη με την ομάδα κάτω των 20 του Παναθηναϊκού η οποία διεξάγει την προετοιμασία στο Βελβενδό Κοζάνης.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ