Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σχόλια και άλλα: Οι ευθύνες της Δημοτικής αρχής, η απαράδεκτη συμπεριφορά των παλαίμαχων και η έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΠΟ

Έπεσαν στην παγίδα που τους έστησαν , μιλάμε για το προχθεσινό παιχνίδι των παλαίμαχων ανάμεσα στον Πυρσό και την Πτολεμαΐδα που έληξε με νίκη των φιλοξενούμενων.

Οι παλαίμαχοι της Πτολεμαΐδας ήταν προκλητικοί ως απαράδεκτοι στην συμπεριφορά τους, με αποτέλεσμα να εκνευρίσουν τους παλαίμαχους του Πυρσού και να γνωρίσουν βαριά ήττα με 5-1.

Ιατρική εταιρία παραβρέθηκε προχθές στην γενική συνέλευση της ΕΠΣ , ώστε να ασφαλιστούν οι ποδοσφαιριστές των ομάδων αν φυσικά το ζητήσουν.

Άποψη μας είναι ότι πρέπει όλες οι ομάδες να ασφαλίσουν τους ποδοσφαιριστές , ώστε να γίνουν και οι ιατρικές εξετάσεις που χρειάζονται.

Είναι αυτό που τονίζουμε συνέχεια ότι οι προληπτικές εξετάσεις    πρέπει να γίνονται σε όλους τους αθλητές.

Έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΠΟ θα διεξαχθεί την Κυριακή, όπου αναμένεται να συμμετάσχει ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος, ο οποίος προχθές αφίχθη από την Πολωνία όπου ήταν με την Εθνική ομάδα Παίδων.

Πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να παίξουν την νέα αγωνιστική περίοδο τα Γρεβενά Αεράτα τα οποία οργανώνονται με ποδοσφαιριστές από την παιδική ομάδα όπου με τους παλιούς αναμένεται να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο.

Με την διαμάχη που έχει πάρει το θέμα με τους εμπλεκόμενους φορείς για την τοποθέτηση ταρτάν στο ΔΑΚ, βλέπουμε ότι μάλλον η τοποθέτηση του , φαντάζει δύσκολη αν όχι ακατόρθωτη.

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη προχθές Τετάρτη η ετήσια γενική συνέλευση της ΕΠΣ Γρεβενών όπου ψηφίστηκε ομόφωνα ο διοικητικός και ο  οικονομικός απολογισμός.

Ο πρόεδρος  της ΕΠΣ Γιώργος Κοσματόπουλος, τόνισε τις δυσκολίες που θα προκύψουν στο οικονομικό κομμάτι λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που απασχολεί την χώρα μας.

DSC00175

Ψηλά τον πήχη τοποθέτησε η φιλόδοξη ομάδα του Νεοχωρίου  που ανέβηκε στην Α κατηγορία μέσα από αγώνα μπαράζ.

Ήδη ο πρόεδρος Χασιώτης Άγγελος , αφού προσέλαβε στο τιμόνι της τεχνικής  ηγεσίας τον Μπόλη Δημήτρη, έχει έρθει σε συμφωνία με δέκα παίκτες.

Με λίγα λόγια η ομάδα του Νεοχωρίου αναμένεται την νέα αγωνιστική περίοδο να είναι ανταγωνιστική.

Παράπονα ακούστηκαν προχθές κατά την γενική συνέλευση από εκπροσώπους των ομάδων για την κακή συντήρηση των γηπέδων . Επίσης δεν υπάρχουν λιπάσματα για το χόρτο των γηπέδων.

Υπεύθυνη  είναι η  Δημοτική αρχή . Ελπίζουμε  να βρεθεί λύση ώστε τα γήπεδα να παραμείνουν σε καλή κατάσταση , πέρσι ως γνωστόν είχαμε κακό προηγούμενο με το γήπεδο της Σειρήνας, του οποίου το χόρτο είναι σε κακή κατάσταση.

Πρέπει να καταλάβουν οι παράγοντες που διέλυσαν τις ομάδες Ιτέα-Μηλιά-Αι Γιώργη, ότι τα χωριά τους έχασαν την ζωντάνια διότι κατά την διάρκεια των αγώνων με την προσέλευση των φιλάθλων – ποδοσφαιριστών- διαιτητών , θα είχαν μια διαφορετική νότα και ομορφιά.

Από τα πιο νοικοκυρεμένα σωματεία παλαιότερα ήταν η ομάδα της Αγράμπελης, η οποία αγωνίστηκε στην Δ Εθνική . Όλοι θα θυμάστε στους αγώνες μπαράζ που έδινε, το γήπεδο ήταν κατάμεστο , μιλάμε για 2000 φιλάθλους. Πρόεδρος ήταν ο Κώστας Βογιατζής, ένας  επιτυχημένος επιχειρηματίας.

Στόχος του παλαιού ποδοσφαιριστή του Καρπερού – Μέγα Αλέξανδρου , είναι να δημιουργηθεί μια δυνατή ομάδα στα Χάσια , δηλαδή να ενωθούν οι ομάδες Δήμητρας – Άρης Καρπερού – Παλιουριά, φιλόδοξος ο στόχος αλλά κατά την άποψη μας απραγματοποίητος.

 

Κ.Μ.

Μπάσκετ

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει μέχρι στιγμής στην ομάδα του Πρωτέα. Έτσι μετά την οριστικοποίηση της πρόσληψης στην τεχνική ηγεσία του νεαρού και φιλόδοξου προπονητή Γιάννη Χασιώτη , η διοίκηση βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τους μπασκετμπολίστες για το θέμα της ανανέωση ή μη. Τέλος την Κυριακή στην Σιάτιστα παντρεύεται ο μπασκετμπολίστας Τάσος Γράβας, όπου αναμένονται να παραβρεθούν η διοίκηση, ο προπονητής, οι μπασκετμπολίστες. Ευχόμαστε στους νεόνυμφους Βίον ανθόσπαρτο.

 

Νέα του Γυμναστικού Συλλόγου

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλεϊ με βολεϊμπολίστριες , από τους γειτονικούς νομούς. Πρωταρχικός στόχος της διοίκησης είναι να επέλθει συμφωνία με όλες τις Γρεβενιώτισσες αθλήτριες    και μετά να επέλθει συμφωνία με αθλήτριες από γειτονικούς νομούς . Ήδη η διοίκηση έχει έρθει σε συμφωνία με παίκτριες από την Κοζάνη και το μόνο που μένει είναι οι υπογραφές.  Τέλος στην κεντρική πλατεία της πόλης μας την Κυριακή αναμένεται να διεξαχθεί μίνι τουρνουά βόλεϊ όπου θα συμμετέχουν   περίπου 450 παιδιά.

 

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ