Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Το πρωτάθλημα ΕΚΑΣΔΥΜ, το εργατοϋπαλληλικό κέντρο Γρεβενών και η πίκρα του Σωτήρη Μαυροδήμου

Δεύτερη βαριά ήττα για την ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ. Έτσι μετά τα πέντε γκολ που δέχτηκε από την ΑΕΛ, προχθές δέχτηκαν ακόμη πέντε τέρματα από την Τσαριτσάνη.

 

Χρειάζεται αρκετή βελτίωση ακόμη η ομάδα των πρασίνων και το κυριότερο χρειάζεται ενισχύσεις στον επιθετικό τομέα, με λίγα λόγια ο ΠΥΡΣΟΣ θέλει τουλάχιστον  δύο ποδοσφαιριστές αναγνωρισμένης.

 

Ήδη στην Διοίκηση και στην τεχνική ηγεσία υπάρχει έντονος προβληματισμός από τις τελευταίες εμφανίσεις των πρασίνων άλλωστε ο ΠΥΡΣΟΣ βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού.

 

Ελπίζουμε την Κυριακή οι πράσινοι να επανέλθουν στις νίκες, αγωνίζονται με τον Κάστωρ στο ΔΑΚ. Δεν πρέπει όμως να υποτιμήσουν την ομάδα του Κάστωρ που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

 

Βαριά ήττα γνώρισε προχθές η ομάδα του Κτηνοτροφικού Αστέρα στη Δεσκάτη με σκορ 7-1. Εδώ δεν υπάρχουν δικαιολογίες ότι απουσιάζανε παίκτες, η ιστορία και το φύλλο αγώνα θα γράψει 7-1, όλα τα άλλα αποτελούν δικαιολογίες, το λόγο έχει τώρα ο τεχνικός Τόλης Νίκος.

 

 

Για το πρωτάθλημα ΕΚΑΣΔΥΜ προχθές το Σάββατο η ομάδα του Αγίου Γεωργίου στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας διέλυσε την ομάδα Αμύντα Σκοπιάς όπου επιβλήθηκε με 70-40.

 

 

Οι εμφανίσεις της ομάδας του Αγίου Γεωργίου είναι εντυπωσιακές στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΔΥΜ  και όλα δείχνουν ότι στόχος του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου είναι η άνοδος στην Γ΄  Εθνική.

 

Διαιτητής στον προχθεσινό αγώνα Ρήγα Φεραίο Λευκάδια ήταν ο Κώστας Τσέτσιλας ο οποίος αρίστευσε σε ακόμη ένα παιχνίδι, παρατηρητής ήταν ο Κύρκος των Ιωαννίνων που τον βαθμολόγησε με άριστα.

 

Άτυχος σε ακόμη ένα παιχνίδι του Πυρσού ο Τζερεμές Στέλιος ο οποίος προχθές δεν αγωνίστηκε λόγο τραυματισμού, ελπίζουμε ο Τζερεμές να ξεπεράσει το πρόβλημα και να τεθεί στην διάθεση του Σωτήρη Μαυροδήμου διότι είναι μία πολύτιμη μονάδα για τους πρασίνους.

 

Εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του ο 16χρονος Ράπτης Παρασκευάς της μικτής ομάδας νέων της ΕΠΣ Κοζάνης, ήδη αρκετοί σύλλογοι από την Θεσσαλονίκη παρακολουθούν τον 16χρνο Ράπτη από κοντά, θετικά επίσης εκφράστηκε και ο προπονητής των κλιμακίων Βασιλείου για το ταλέντο του 16χρονου ποδοσφαιριστή.

 

Ανεξάρτητα για την διαιτησία του Τσέτσιλα Κώστα στο παιχνίδι Ρήγα Φεραίου-Λευκάδια 2-2, αυτό που μετράει είναι η έκθεση του παρατηρητή και η γνώμη όσων είδαν τον αγώνα, η έκθεση έχει ως συμπέρασμα μία πολύ καλή διαιτησία.

 

Πολύ καλή η εμφάνιση για ακόμη μία φορά του Πρωτέα στο προχθεσινό παιχνίδι με την Μελίκη Ημαθίας, οι φίλαθλοι που βρεθήκανε στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης μας παρακολούθησαν καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

 

Στεναχωρημένος για την βαριά ήττα του Πυρσού ήταν ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Πυρσού Δημήτρης Πατσιούρας ο οποίος αναμένεται να τα ψάλει στους ποδοσφαιριστές.

 

Άλλωστε η διοίκηση είναι εντάξει απέναντι στους  ποδοσφαιριστές, οφείλουν λοιπόν και οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων την Κυριακή να παρουσιάσουν τους καλύτερους τους εαυτούς.

 

Διαβάζουμε ανακοινώσεις ότι το εργατοϋπαλληλικό κέντρο Γρεβενών καλεί όλους του δικαιούχους της Εργατικής Κατοικίας στον οικισμό Κυρακαλή να συγκεντρωθούν στην αίθουσα του Εργατικού κέντρου για ενημέρωση.

 

Εμείς από την πλευρά μας τονίζουμε ότι μάλλον κοροϊδεύουν τους δικαιούχους για το ότι θα αποπερατωθεί ο οικισμός όπως κοροϊδεύουν τον κόσμο για τη μετεγκατάσταση στα Πατώματα.

 

Έφυγε από τη ζωή προχθές ο Βασίλης Κούτσιος σε ηλικία 54 χρόνων χτυπημένος απο την επάρατο νόσο. Ο Βασίλης αγωνίστηκε στην ομάδα του Μεγάρου με επιτυχία για πολλά χρόνια, η στήλη εύχεται συλλυπητήρια στους οικείους του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

 

 

 

Κ.Μ

 

Πυρσός

Πίκρα και απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο του Πυρσού μετά την προχθεσινή συντριβή στην Τσαριτσάνη από την τοπική ομάδα. Οι πράσινοι δεν είχαν καθόλου καλή αγωνιστική παρουσία εξού και το αρνητικό αποτέλεσμα 5-2. Στην  ομάδα τώρα προσπαθούν να δούνε τι φταίει και σε δύο εξόδους στην Λάρισα δέχθηκαν δέκα συνολικά τέρματα, πέντε από την Λάρισα και  πέντε από Τσαριτσάνη. Ο τεχνικός Σωτήρης Μαυροδήμος είναι έντονα προβληματισμένος από την βαριά ήττα και θα προσπαθήσει να βρει λύση, σε συζήτηση όπως πάντα με τους ποδοσφαιριστές και στόχος στην ομάδα είναι να αφήσουν πίσω τα αρνητικά αποτελέσματα και αρχής γενομένης την Κυριακή με τον Κάστωρ να επανέλθει η ομάδα στις επιτυχίες.

 

Σωτήρης Μαυροδήμος (Πυρσός Γρεβενών): «Πιστεύω πως σήμερα έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, μέσα σε αθλητικά πλαίσια, χωρίς ιδιαίτερα προβλή­ματα, δίχως αντιπαλότητες και αρκετά θεα­ματικό, που πέρα από το σκορ υπήρχαν και άλλες πολλές καλές φάσεις και γι’ αυτό αξί­ζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαι­ριστές.

Εμείς δυστυχώς δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα και για να γίνω πιο σαφής θεωρώ πως ο τερματοφύλακάς μας ήταν σε άσχημη μέρα. Όλοι γνωρίζουμε πως όταν υπάρχει αστάθεια στον τερματοφύλακα, δεν έχεις πολλές πιθα­νότητες να φύγεις με θετικό αποτέλεσμα έχοντας μάλιστα για αντίπαλο μια ομάδα σαν τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Θα δώσω συγ­χαρητήρια στους παίκτες μου γιατί αγωνίσθη­καν με πείσμα και πάθος, παλέψαμε το ματς ακόμα και όταν μειώσαμε στο 4-2. Πιστεύαμε ότι με ένα τέρμα θα μπαίναμε στο παιχνίδι αλ­λά η Τσαριτσάνη ήταν φοβερά εύστοχη. Εί­μαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό ώστε να γίνουμε καλύτεροι και να βελτιώσουμε τα λάθη μας μιας και τίποτα δεν έχει τελειώσει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Οικονόμο για το αθλητικό πνεύμα και τη φιλοξενία, ήταν όλα φανταστικά.

Ήταν όπως πρέπει να είναι στο ποδόσφαι­ρο, χωρίς αντιπαλότητες και δίχως προβλή­ματα, για να μπορέσουμε με αυτόν τον τρόπο να προάγουμε το άθλημα και ο κόσμος να έρ­θει πιο ευχάριστα στο γήπεδο και να μην φο­βάται. Εύχομαι στον Οικονόμο να πετύχει τους στόχους του γιατί πιστεύω με βάση και αυτά που ακούγονται, ότι είναι ομάδα που μπορεί να αλλάξει κατηγορία, έστω και με τη δεύτερη θέση. Συγχαρητήρια και καλή συνέ­χεια».

 

Κ.Μ

 

Ευχαριστήριο

Ο Κώστας Τοπαλίδης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον χειρουργό Ουρολόγο του Νοσοκομείου Γρεβενών Δελιμπαλτίδη Οδυσσέα και το υπόλοιπο ιατρικό και νοσηλευτικό  προσωπικό του Νομού μας για την ιατρική φροντίδα που του παρασχέθηκε.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ