Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Το παρατημένο Δημοτικό Κοιμητήριο, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας και οι κολυμβητές του ΑΣ Μεγαλέξανδρος

Καμία  είδηση  ή εξέλιξη δεν υπάρχει στο θέμα του Πυρσού, τουλάχιστον μέχρι τώρα, η ανησυχία των φιλάθλων για το τι θα γίνε με την ομάδα τους είναι έκδηλη.

 

Άτυχος στάθηκε προχθές ο Ολυμπιακός Βόλου ώστε να ανέβει στην σούπερ λίγκα, κρατούσε την άνοδο στα χέρια του μέχρι την εκπνοή του αγώνα, δυστυχώς όμως ισοφαρίστηκε στο 90’ με 2-2 και έτσι η Καλλονή ανέβηκε στη σούπερ λίγκα για πρώτη φορά στην ιστορία της.

 

Μαζί θα συνεχίσουν και την νέα αγωνιστική περίοδο στην Β΄ Εθνική Απόλλων Καλαμαριάς και Ανδρέας Παντζιαράς. Η διοίκηση εκτίμησε την πολύ καλή δουλειά που έκανε στην ομάδα ο Παντζιαράς, τη ν ανέβασε από την Γ΄  Εθνική στην Β΄ Εθνική.

 

Μετά από τριάντα συνεχείς  αγωνιστικές ως βασικός ο Άκης Γεωργίου και μάλιστα ήταν από τους κορυφαίους, χωρίς λόγο στον αγώνα Ηρακλή- Παναιτωλικού που έληξε 0-2 ο Χατζηνικολάου τον είχε εκτός αποστολής.

 

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται την νέα αγωνιστική περίοδο ο Νίκος Κουρέλλας, αυτό δήλωσε τουλάχιστον ο μάνατζερ του Γρεβενιώτη ποδοσφαιριστή Βασίλης Τσιάρτας.

 

Στην φετινή χρονιά ο Κουρέλλας ξεκίνησε βασικός στην συνέχεια όμως με την έλευση του Λίνεν στην ομάδα δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

 

Περίφημα τα πήγαν οι κολυμβητές του ΑΣ Μεγαλέξανδρος στο Πανελήνια  πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη. Ο Μεγαλέξανδρος συμμετείχε για πρώτη φορά στην σαιζόν ύστερα από δέκα μήνες αποχής από τον υγρό στίβο.

 

Αυτό δείχνει την πολύ καλή δουλειά που πραγματοποιείται στο κολυμβητικό σύλλογο Μεγαλέξανδρος κάτω από την επίβλεψη εξειδικευμένων προπονητών

Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες  που διακρίθηκαν  είναι οι Χριστίνα Παπανικολάου, Λιάμπα Ζωή, Μπαλντούμης Παναγιώτης, Αμανατιάδου Μαρίνα, Μπαλντούμης Θωμάς.

 

Την εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις της διοίκησης του Πρωτέα για την ανανέωση ή όχι στην τεχνική ηγεσία του Πέτρου Μουρουζίδη, ήδη το κλίμα στην ομάδα του Πρωτέα για τον Πέτρο Μουρουζίδη είναι θετικό.

 

Σειρά μετά αναμένεται να πάρουν οι μπασκεμπολιστες  Ρούζιος, Μουράτογλου, Κλωνάρας, Ρίγγος και άλλοι.

 

Ελπίζουμε σύντομα να ξεκινήσουν οι εργασίες για την τοποθέτηση ταρτάν στο δημοτικό γήπεδο, τα χρήματα υπάρχουν, ελπίζουμε να μην παρουσιαστούν εμπόδια.

 

Έτσι επιτέλους για πρώτη φορά οι αθλητές και οι αθλήτριες στίβου θα προπονούνται μέσα σε ιδανικές συνθήκες.

 

Στα ύψη η ανεργία στη χώρα μας, 126.520 νέοι έκαναν αίτηση σε πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που απευθύνεται σε μόλις 35.000 άνεργους. Η κρίση έχει ισοπεδώσει τα όνειρα μιας γενιάς που δεν βλέπει μέλλον.

 

Η αντιπυρική περίοδος έχει αρχίσει και οι δήμοι ήδη έχουν χρηματοδοτηθεί για τον καθαρισμό των επικίνδυνων περιοχών, ξερά χόρτα σκουπίδια.

 

Πεταμένοι εδώ και μέρες παραμένουν οι κάδοι που έχει τοποθετήσει ο Δήμος από ασυνείδητους στο καστράκι, πρέπει ο αντιδήμαρχος καθαριότητας να επαλειφθεί του θέματος.

 

Ένα μέτρο περίπου έχουν φτάσει τα χόρτα στο Δημοτικό Κοιμητήριο όπως και δίπλα σε κεντρικό παιδότοπο της πόλης μας.

 

Κ.Μ

 

Βόλεϊ γυναικών

Προχθές τελειώσανε οι προπονήσεις για την ομάδα βόλεϊ γυναικών για την φετινή αγωνιστική περίοδο που ήταν άκρως επιτυχημένη, το μαρτυρεί άλλωστε η άνοδος στην Α2. Προχθές επίσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση των προπονητών με τις βολειμπολίστριες τις οποίες οι προπονητές Χαντές και Τσιμπέρης τόνισαν ότι θα παραμείνουν και την νέα περίοδο στο δυναμικό του συλλόγου. Παράλληλα η διοίκηση σε συνεργασία πάντα με τους προπονητές συζητούν με βολεϊμπολίστριες  από τους γειτονικούς νομούς ώστε να τις εντάξουν στο δυναμικό του Συλλόγου. Στόχος όπως είπαμε των διοικούντων είναι να μην αλλοιωθεί ο κορμός αλλά να ενισχυθεί ώστε στην Α2 ο Γυμναστικός να παρουσιαστεί δυνατός. Η μεταγραφική περίοδο ξεκινάει στις 9 Ιουλίου και τελειώνει 9 Αυγούστου η προετοιμασία  της ομάδας θα ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου.

Κ.Μ

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ