Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας, το Πρωτάθλημα Παλαίμαχων Δυτικής Μακεδονίας και το ενδιαφέρον του Δ. Παπαϊωάννου για την πορεία του Πυρσού

Την Αναγέννηση Καρδίτσας αντιμετωπίζει την Κυριακή στο γήπεδο του ο Απόλλων Καλαμαριάς, όπου τεχνικός είναι ο Ανδρέας Παντζιαράς. Ο Απόλλων φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλει να σημειώσει ακόμη μία νίκη για να μην χάσει την πρωτοκαθεδρία.

Παρατηρητής αγώνα στο προχθεσινό παιχνίδι κυπέλλου ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-1, ήταν ο Γιώργος Κοσματόπουλος ο οποίος τις προσεχείς ημέρες αναχωρεί για την Ουκρανία με την Εθνική ομάδα νέων όπου είναι γενικός αρχηγός, για σειρά φιλικών παιχνιδιών με την αντίστοιχη ομάδα της Ουκρανίας.

Ανείπωτη τραγωδία συνέβη προχθές σε γήπεδο 5 * 5 της Ηλιούπολης με ένα 9 χρόνο να χάνει την ζωή του από το δοκάρι του γηπέδου που έπεσε πάνω του λόγω του δυνατού αέρα. Ο 9χρονος άφησε την τελευταία του πνοή κατά την μεταφορά του στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Προπονητής στην παιδική ομάδα του χωριού Παλιουριά , ο Μπόλος, που έχει πλούσιες εμπειρίες αφού έχει αγωνιστεί στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού , μετέπειτα στον Απόλλων Αθηνών Β΄Εθνική, Θήβα Γ΄Εθνική, Πολύκαστρο.

Τελευταία αγωνιστική έχουμε στο πρωτάθλημα του μπάσκετ στην Γ Εθνική. Ο Πρωτέας μεταβαίνει στην Λάρισα όπου αντιμετωπίζει τον Αστέρα Λάρισας και θέλει την νίκη.

Στην πόλη μας βρέθηκε προχθές Τρίτη ο πρώην Πρόεδρος του Πυρσού Δημήτρης Παπαϊωάννου , όπου φίλοι του παρέθεσαν γεύμα σε γνωστή ταβέρνα.

Ο πρώην Πρόεδρος έδειξε ενδιαφέρον για την πορεία του Πυρσού , την ομάδα της καρδιάς του και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που απασχολούν τον Σύλλογο.

Στα Γρεβενά και στο χωριό του τους Μαυραναίους θα περάσει τις Εορτές του Πάσχα ο πρώην Πρόεδρος του Πυρσού , φυσικά με την οικογένεια του και με φίλους του.

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου είναι ο άνθρωπος που έχει βάλει στην ομάδα του Πυρσού πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Παρόλα αυτά όμως βρεθήκανε άνθρωποι που τον αντιμετώπισαν με ιδιαίτερη χυδαιότητα και ύβρεις. Εμείς το μόνο που τονίζουμε , για να βάλεις χρήματα από την τσέπη σου χρειάζεται θάρρος και γενναιότητα .

Στην Καστοριά αγωνίζεται η προπαιδική ομάδα της ΕΠΣ Γρεβενών για το πανελλήνιο προπαιδικό πρωτάθλημα , όπου αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα της Καστοριάς.

Κοντά στα πέντε χρόνια αγωνίζεται στην ομάδα μπάσκετ του Πρωτέα ο Μουράτογλου, πάντα φυσικά με μεγάλη προσφορά . Ένας ιδιαίτερα καλός μπασκετμπολίστας και άριστος χαρακτήρας , άλλωστε είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους της πόλης και όχι μόνον.

Σημαντικές ιατρικές υπηρεσίες προσφέρει στους κρατούμενους στις Φυλακές Γρεβενών, νευροχειρούργος ο οποίος εκτίει την ποινή του για οικονομικά θέματα. Ο εν λόγω γιατρός κατάγεται από την Θεσσαλονίκη.

Οι συνδικαλιστές όλων των κοινωνικών ομάδων , έχουν πάρει πάρα πολλά από το κράτος και πρέπει τώρα να προσφέρουν διότι όλοι γνωρίζουνε πόσο υποφέρουν 1.500.000 άνεργοι συμπολίτες μας.

Προχθές Πέμπτη τοποθετήθηκε αξονικός τομογράφος στον χώρο του Νοσοκομείο Γρεβενών. Επιτέλους ένα όνειρο των Γρεβενιωτών αποκτά σάρκα και οστά.

Τα εύσημα λοιπόν στον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Σημαδόπουλο και σε όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτήν. Τα χρήματα αξίζει να τονίσουμε ότι είναι μέσω του ΕΣΠΑ.

Κ.Μ

 

 

Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας

Πυρσός

Συνεχίζονται οι προπονήσεις των πρασίνων για τις υποχρεώσεις για το θεσμό του ερασιτεχνικού κυπέλλου , όπου την ερχόμενη Τετάρτη αντιμετωπίζει για την δεύτερη φάση την ομάδα Ανατολή Ιωαννίνων , μια ομάδα η οποία αγωνίζεται στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Ιωαννίνων . Στο στρατόπεδο των πρασίνων επικρατεί αισιοδοξία για την δεύτερη νίκη στο θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών. Η πρώτη ήταν επί του Παναργειακού στην παράταση με 5-1. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπάρχουν προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Σωτήρη Μαυροδήμου , τέλος όσο για την διοργάνωση του ερασιτεχνικού κυπέλλου πρόκειται για μια καλή διοργάνωση , κυρίως για να χρησιμοποιηθούν και να αποκτήσουν εμπειρίες οι νεαροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές του Πυρσού.

 

Μπάσκετ Γ ΄ Εθνική

Φινάλε έχουμε την Κυριακή στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ Εθνικής όπου ο Πρωτέας αντιμετωπίζει τον Αστέρα Λάρισας στην Λάρισα, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για την ομάδα μας, η οποία πέτυχε τον στόχο της που δεν ήταν άλλος από την παραμονή στην κατηγορία . Η  χρονιά για τον Πρωτέα ήταν άκρως επιτυχημένη . Η ομάδα τερμάτισε υψηλά στον βαθμολογικό πίνακα , ο τεχνικός Πέτρος Μουρουζίδης δημιούργησε μία δυνατή και πειθαρχημένη ομάδα και το κυριότερο με χαμηλό μπάτζετ και με μπασκετμπολίστες από την περιοχή μας , εκτός από τρεις παίκτες . Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής , όλα θα κριθούν την Κυριακή στο παιχνίδι.

Αστέρας – Λάρισας

Αργοναύτης – Φοίνικας

Ηρακλής Κοζάνης – Γιάννενα

ΒΑΟ – Αργος
Κιλκίς – Διόσκουροι

Παλαμάς – Αριδαία

 

Βόλεϊ Γυναικών

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου, υπό τις οδηγίες των προπονητών Τσιμπέρη και Χαντέ, για το Σαββατιάτικο παιχνίδι μπαράζ στην Κατερίνη με τον Πιερικό . Με νίκη η ομάδα του Γυμναστικού   Συλλόγου βρίσκεται μια ανάσα από την άνοδο στην Α2 γυναικών. Σε δηλώσεις στην ‘’Ε’’ ο ένας εκ των προπονητών κ. Χαντές,είπε: ΄΄ είμαστε πανέτοιμοι για το Σαββατιάτικο παιχνίδι στην Κατερίνη και πάμε για δεύτερη νίκη στην σειρά που θα μας κάνει να αντιμετωπίσουμε την συνέχεια με αισιοδοξία στην προσπάθεια που κάνουμε για την άνοδο στην Α2’’.

 

Πρωτάθλημα Παλαίμαχων Δυτικής Μακεδονίας

Στη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Παλαίμαχων είχαμε τα εξής αποτελέσματα :

Φλώρινα-ΔΕΗ Πτολεμαίδας 2-0

Κοζάνη-Πτολεμαίδα 5-2 και 0-3 μετά από ένσταση πλαστοπροσωπίας

Πυρσός-Καστοριά 2-1

Σιάτιστα-Κεραυνός Αγίου Γεωργίου 2-5 με γκολ του Π. Φίλιου (0-1), Ν.Φάσσα (0-2), Βαγ. Σιούλα (1-3 και 1-4 με πέναλτι) και Κώστα Σαράντη(2-5).

Η σύνθεση του Κεραυνού : Βλάχος, Χατζηβασιλειάδης, Φιλιόπουλος Δ., Ελευθεριάδης, Γρίδας, Γάγαλης Ζ., Τούνας, Φίλιος, Καραγιάννης, Φάσσας, Ζιάκας. Αλλαγές : Σούλας, Φιλιόπουλος Γ., Σαράντης, Ντόκεν.

 

Βαθμολογία :

 

1, Πυρσός 25

2. Πτολεμαίδα 21

3. Φλώρινα 20

4. Καστοριά 18

5. Αγ. Γεώργιος 17

6. ΔΕΗ 15

7. Κοζάνη 7

8. Σιάτιστα 6

9. Δικηγόροι 1

 

 

 

Πρωτάθλημα Παίδων

 

Η λήξη του πρωταθλήματος παίδων Δυτικής Μακεδονίας βρήκε στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου την ομάδα του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου, υπό την άξια καθοδήγηση του Ζήνου Γάγαλη. Στον τελευταίο αγώνα ο Κεραυνός επιβλήθηκε εκτός έδρας της Νεάπολης με 56-50.

Η τελική βαθμολογία :

 

  1. Κεραυνός Αγ. Γεωργίου 13
  2. Φ.Ο. Νεάπολης 12
  3. Ελιμεία Άνω Κώμης 12
  4. Φοίνικας Πτολεμαίδας 11
  5. Αρίων Πτολεμαίδας 10

 

 

Στους αγώνες αγωνίσθηκαν οι εξής : Ευαγγελόπουλος Χρ. 209(19τρίποντα), Γρίδας Βας 118, Χανιωτάκης Φωτ. 106, Καραχεσίσογλου Ευθ. 64(1), Καναβός 59(6), Χατζημουρατίδης 48(1), Βασδάρης 23, Τσακνάκης 22, Γιώτας 10, Γραμμένος 8, Γάγαλης 6, Γιάτσιος 2, Ποντίκας 2.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ