Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Τι γίνεται τελικά με το κολυμβητήριο Γρεβενών;

Συνεχίζει την κατρακύλα στον βαθμολογικό πίνακα η ομάδα του Πυρσού, με λίγα λόγια δεν λέει  να ξεκολλήσει από τις θέσεις που οδηγούν προς τον υποβιβασμό.

 

Με τη έλευση στη τεχνική ηγεσία των πρασίνων του Πέτρου Τσούκλη η ομάδα συνεχίζει την κατιούσα και φυσικά να μην μπορεί να σημειώσει νίκη το 2014.

 

Την Κυριακή η  ομάδα  αναμένεται να πάρει την πρώτη νίκη στα χαρτιά, αγωνίζεται με τον Τηλυκράτη ο οποίος αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

 

Μεγάλη ευθύνη της διοίκησης η οποία δεν φρόντισε να εντάξει στο ρόστερ επιθετικό ή επιθετικούς οι οποίοι να έχουν επαφή με τα δύχτια.

 

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές την Κυριακή και στην εκπομπή αθλητικού παλμοί ο τεχνικός της Καστοριάς Λέτσιος Ανδρέας ο οποίος αναφέρθηκε στην νίκη της ομάδα του και ευχήθηκε ο Πυρσός να παραμείνει στην κατηγορία.

 

Στην Α΄  κατηγορία επανέρχεται μετά από απουσία δύο ετών στην Β΄ κατηγορία η ομάδα της Αμυγδαλιάς μετά και την προχθεσινή νίκη επι του Ηρακλή  Ελάτου με 3-0.

 

Απογοητευτική η προχθεσινή Κυριακή 2 Φεβρουαρίου για τον αθλητισμό του νομού μας,  ο Πυρσός γνώρισε την ήττα στην Καστοριά, ο Πρωτέας επίσης ηττήθηκε από τους  Διόσκουρους Κοζάνης, η ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου γνώρισε επίσης την ήττα από τον Άρη Θεσσαλονίκης όπως και η ομάδα μπάσκετ του Αγίου Γεωργίου ηττήθηκε στο Αμύνταιο.

 

Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί  με τα ζευγάρια να είναι ΑΣ  Νεοχωρίου- Γρεβενά Αεράτα και Κτηνοτροφικός Αστέρας- ΑΓΟ Δήμητρας τα  παιχνίδια είναι  νοκ άουτ.

 

Τρίποντο προχθές για την ομάδα Καραγιάννια και μάλιστα εκτός έδρας επικράτησε με 3-1 της  ομάδας του Βοϊου με δύο τέρματα του 16 χρονου Γρεβενιώτη Γιώργου Τσιαρσιώτη.

 

Το ντέρμπι των Ιωαννίνων στην Α΄ κατηγορία διαιτήτευσε προχθές ο Τσέτσιλας Κώστας ανάμεσα στις ομάδες  Βελισάριο- ΠΑΟ Κρύα  το οποίο έληξε 0-0, η διαιτησία του όπως πάντα άριστη.

 

Μπήκαμε στο Φεβρουάριο και το κολυμβητήριο ακόμη  να μπει σε λειτουργία, άλλωστε αυτό είχε αφήσει να εννοηθεί η Δημοτική Αρχή.

 

Παρότι οι διοικούντες του Πυρσού διατυμπάνιζαν  από το καλοκαίρι ότι ο Πυρσός θα εντάξει στο ρόστερ ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας που θα δημιουργήσει ιδιαίτερη εντύπωση αυτό δεν κατέστη δυνατό.

 

Με λίγα λόγια βολεύτηκε η ομάδα με τον Σικαλόπουλο ο οποίος προέρχεται από τραυματισμούς του Αθανασιάδη με μεγάλη αποχή από το πρωτάθλημα, το μόνο που έκανε η ομάδα ήταν να αλλάζει προπονητές σαν τα πουκάμισα.

 

Για ακόμη μια φορά ο αγαπητός μας συμπολίτης  και πρώην πρόεδρος του Πυρσού Δημήτρης Παπαϊωάννου έδειξε έμπρακτα την αγάπη του προς τον τόπου μας κάνοντας χορηγία μεγάλου χρηματικού ποσού στην μαιευτική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών προς κάλυψη των αναγκών του, αποδεικνύοντας  έτσι για ακόμη μία φορά πως οι σκέψεις του είναι στα προβλήματα του νομού μας.

 

Έχει περάσει αρκετός καιρός από την εγκατάσταση του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Γρεβενών παρόλα αυτά και μέχρι σήμερα δεν έχει τεθεί σε λειτουργία, για ποιόν λόγο; Θα πρέπει άπαντες να καταλάβουν ότι η λειτουργία του αξονικού τομογράφου θα είναι προς όφελος των Γρεβενιωτών. Δεν πρέπει να υπερτερήσουν λογικές που θέλουν το αντίθετο, όλοι μαζί πρέπει να εργαστούμε για την άμεση λειτουργία του μηχανήματος.

 

Συνέντευξη παραχώρησε προχθές στην εκπομπή αθλητικοί παλμοί του σουπερ 28 ο αντιπρόεδρος της ΑΕΠ Βατολάκου Γρηγόρης Παπαδόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στην  καλή πορεία της ομάδας τους και διαμαρτυρήθηκε έντονα για τις σφαγιαστικές διαιτησίες σε βάρους τη ομάδας του.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ