Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Τα παράπονα των πολιτών για την περιοχή του Μερά, το μέλλον του Πυρσού και η βοήθεια του Δ.Παπαιωάννου

Βασικός ξεκίνησε σε ακόμη ένα παιχνίδι του Ηρακλή ο Άκης Γεωργίου . Μιλάμε για την προχθεσινή νίκη του Ηρακλή μέσα στην Επανομή με 3-1.Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γεωργίου αντικαταστάθηκε από τον τεχνικό Χατζηνικολάου ώστε να τον ξεκουράσει.

Στον τελικό του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων συμμετείχαν οι Ντινόπουλος και Μιχάλης Ζολώτας , οι οποίοι ξεκίνησαν να παίζουν ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της ΕΠΣ, όπως και οι Καραγιάννης Αλέξης του Άρη και Κουρέλας Νίκος της ΑΕΚ.

Παρόν στον τελικό της Ευρολίγκα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ρεάλ Μαδρίτης   που διεξήχθη στο Λονδίνο ήταν ο Θανάσης Ζίμπρας , ο οποίος είναι προσωπικός φίλος του Κώστα Παπανικολάου.

Δεύτερη ήττα για την ομάδα του Καμβουνιακού Δεσκάτης για τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην ενοποιημένη Γ΄και Δ΄εθνική . Έτσι μετά την ήττα  από την Καστοριά 7-1, προχθές ηττήθηκε στην Κοζάνη από την Αρδασσα με 2-0.

Τέλος οι πανηγυρισμοί για την ομάδα Α2 του Γυμναστικού Συλλόγου , και ξεκίνησε ο προγραμματισμός για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο τοπικό πρωτάθλημα θα αγωνίζονται τα Γρεβενά Αεράτα την νέα αγωνιστική περίοδο και ήδη ο Νίκος Μπαλοδήμος καταστρώνει τα πλάνα . Αναμένεται να προωθηθούν αρκετοί ποδοσφαιριστές από την παιδική ομάδα στην πρώτη ομάδα.

Στην πόλη μας και στο κλειστό γυμναστήριο  θα διεξαχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων από τις 20 μέχρι 24 Ιουλίου , μέρος θα λάβουν οι εξής ομάδες : Ικάρος Καλλιθέας, Εκπαιδευτήρια Δούκα, ΠΑΟΚ, Τιτάνες Δράμας, Αγία Χαλκίδα και Σπόρτινγκ.

Θα είναι μια τονωτική  οικονομική ένεση για την πόλη μας όπου θα δουλέψουν τα ξενοδοχεία, η εστίαση , οι καφετέριες και άλλα.

Επικράτησε η λογική και η ΟΛΜΕ ανέστειλε την απεργία της μεσούσης των    πανελλαδικών εξετάσεων. Αυτοί που αντέδρασαν είναι οι άνθρωποι του ΠΑΜΕ , οι οποίοι αποδοκίμασαν τον Πρόεδρο της ΕΛΜΕ. Έτσι οι μαθητές θα δώσουν εξετάσεις χωρίς άγχος.

Προχθές Τετάρτη και ώρα 10.00 π.μ. διεξήχθη η νεκροψία του Ιρακινού κρατούμενου στο νεκροτομείο των Γρεβενών,  που είχε δολοφονηθεί την περασμένη Παρασκευή . Η νεκροψία έγινε από τον ιατροδικαστή της Κοζάνης κ. Φούντα . Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος ήταν ακαριαίος από μαχαιριά στο στήθος. Σχετικές δηλώσεις έκανε ο κ. Φούντας στο Σούπερ 28.

Δεκαοκτώ χρόνια έχουν περάσει από τον σεισμό της 13 Μαίου 1995, και ακόμη να πραγματοποιηθεί ο οικισμός στα πατώματα , όλοι οι προηγούμενοι πολιτικού του τόπου μας, αναρτούσαν στα γραφεία μακέτες για το πώς θα γίνει ο νέος οικισμός, δυστυχώς όμως όλα ανεδείχθησαν μάταια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο εργολάβος που ανέλαβε το έργο στα πατώματα ξεκίνησε τις εργασίες , δεν υπήρχαν χρήματα και ως φυσικό επακόλουθο σταμάτησαν οι εργασίες , όπως στις εργατικές κατοικίες , σχολή αστυνομίας. Η Ελλάδα της ανοργανωσιάς , που όλα γίνονται στο πόδι χωρίς προγραμματισμό.

Ευχαριστημένος είναι από την ομάδα του Πυρσού ο Θεοχαράκης ο οποίος στην φετινή χρονιά πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις  και ο οποίος είναι φοιτητής στο ΤΕΙ Γρεβενών.

Στην πόλη μας και στην γενέτειρα του βρίσκεται ο Νίκος Κουρέλλας, ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο οποίος αναμένεται και φέτος να αγωνιστεί στην ομάδα της ΑΕΚ στην ενοποιημένη Γ και Δ Εθνική.

Αρκετά παράπονα δεχόμαστε από περιπατητές στην περιοχή Μερά, για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, το χόρτο έχει φτάσει το ένα μέτρο, τώρα ποιος θα το κουρέψει, ουδείς γνωρίζει.

Την διάθεση του, να βοηθήσει τον Πυρσό εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος του Πυρσού Δημήτρης Παπαϊωάννου .Αυτήν  η διάθεση δεν αφορά την προσωπική του ενασχόληση με τα διοικητικά της ομάδας αλλά την διάθεση να ενισχύσει την όποια προσπάθεια γίνει από ανθρώπους φίλους του που μπορούν να πάνε την ομάδα μπροστά.

Θολό το τοπίο προβλέπεται για την ομάδα του Πυρσού. Ήδη οι διοικούντες προσπαθούν να βρούνε λύσεις ώστε να περπατήσει η ομάδα , αλλά αυτό φαντάζει δύσκολο. Μέσα στον Μάιο πιθανόν να πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση.

Εδώ και έναν μήνα περίπου ξεκίνησε την λειτουργία το κολυμβητήριο , καθημερινά μικρά παιδιά μαθαίνουν να κολυμπούν υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων προπονητών. Ήδη οι εγγραφές στον σύλλογο Μέγα Ακέξανδρο έχουν  ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Δύο στα δύο έχει η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου από την ημέρα που την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Γρεβενιώτης Γιώργος Βαζάκας . Την  προηγούμενη Κυριακή κέρδισε τον Ηρακλή  Ψαχνών , και προχθές Τετάρτη κέρδισε τον Απόλλων Αθηνών στην έδρα του στην Ριζούπολη.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ