Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Τα μπαράζ ανόδου και η ανησυχία των φιλάθλων για το μέλλον του Πυρσού – Ο δρόμος για το νοσοκομείο και το εργοστάσιο της Alfa Wood Πίνδος

 

Ακόμη μια βαριά ήττα γνώρισε ο Καμβουνιακός για τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ Εθνική , ηττήθηκε στην Καστοριά με το βαρύ σκορ 7-0, και προβλημάτισε ακόμη μία φορά.

Σε τέσσερα παιχνίδια ο Καμβουνιακός δέχτηκε συνολικά 19 τέρματα, αυτό δείχνει την κακή εικόνα της ομάδας των Καμβουνίων. Αυτό δεν τιμάει την ιστορική ομάδα της Δεσκάτης που πάντα διέθετε μια ισχυρή και πειθαρχημένη ομάδα.

Οι ευθύνες είναι όλων , και πρέπει να καθίσουν όλοι μαζί ώστε να βρούνε λύσεις ώστε να μην διασύρεται η ιστορική αυτήν ομάδα της Δεσκάτης.

Σωστή η πρωτοβουλία της διοίκησης του Πρωτέα , στο φιλικό παιχνίδι με τα Τρίκαλα να βάλει γενική είσοδο 1 ευρώ και να διατεθούν τα χρήματα στον Σύλλογο Ελπίδα.

Παρόλα αυτά όμως δεν υπήρξε ανταπόκριση από τους φιλάθλους και η προσέλευση ήταν μικρή , παρότι τα Τρίκαλα θα αγωνίζονται την νέα αγωνιστική περίοδο στην Α1.

Αρκετοί συμπολίτες μας ρωτούν για το πότε θα γίνει ο δρόμος προς το Νοσοκομείο , ώστε η πρόσβαση να είναι πιο σύντομη.

Στην Αθήνα βρέθηκαν προχθές  εργαζόμενοι της Alfa Wood Πίνδος , ώστε να συμπαρασταθούν στην εργοδοσία , να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο.

Στις  29 Μάιου θα μπει σε κανονική λειτουργία ο αξονικός τομογράφος του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών , έτσι λοιπόν οι συμπολίτες μας  δεν θα τρέχουν σε γειτονικά νοσοκομεία για αξονική τομογραφία.

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Δασταμάνη , για την συνέχιση των εργασιών στην γέφυρα του Πόρου.

Αντίθετος  και οργισμένος  στην μεταφορά του τμήματος ελέγχου και δικαστικού της Δ.Ο.Υ. Γρεβενών   στην Κοζάνη είναι ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δασταμάνης.

Πρέπει λοιπόν να ξεσηκωθούν όλοι οι φορείς ώστε να μην γίνει η μεταφορά της εν λόγω υπηρεσίας στην Κοζάνη.

Σοβαρά τραυματίστηκε στον προχθεσινό αγώνα Δόξα Δράμας – Λάρισα, ο πρώην τερματοφύλακας του Πυρσού στην Γ ΄Εθνική Γιάννης Φιρινίδης που αγωνίζεται στην Λάρισα , και ο οποίος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο.

Ακόμη μία νίκη σημείωσε  ο Ολυμπιακός Βόλου αυτήν την φορά κόντρα στον Ηρακλή με 1-0, στην προσπάθεια που κάνει να ανέβει στην Α κατηγορία , όπου προπονητής είναι ο Γιώργος Βαζάκας .

Βασικός ξεκίνησε σε ακόμη ένα παιχνίδι του Ηρακλή ο Άκης Γεωργίου , στον αγώνα του με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει για την ομάδα του Πυρσού τουλάχιστον μέχρι στιγμής , κανείς δεν μιλάει για το μέλλον των πρασίνων.

Ελπίζουμε τουλάχιστον να διεξαχθεί γενική συνέλευση που λογικά πρέπει να διεξαχθεί, τις επόμενες ημέρες  θα γνωρίζουμε πιο πολλά για το εν λόγω θέμα.

Ένα από τα νέα πρόσωπα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου , πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας. Γνωστή άλλωστε είναι η φιλία του με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ κ. Σαρρή.

 

 

 

Βαριά ήττα γνώρισε ο Καμβουνιακός από την Καστοριά με σκορ 7-0

Ο χορός των γκολ ξεκίνησε στο 7’ με τον Παπαδόπουλο να ανοίγει το σκορ, ενώ στο 10’ ο Μπαϊρακτάρης με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 25’ ο Αλεξανδρίδης έγραψε το 3-0, ενώ στο 36’ ο Λουκάς Λαγιόκαμπας με αυτογκόλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο 65’ ο Τσιλινίκος με νέο αυτογκόλ έκανε το 5-0 και στο 88’ ο Αλεξανδρίδης σημείωσε το έκτο γκολ της Καστοριάς. Στο 89’ ο Κοτίτσας ανέτρεψε τον Στεργίου μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει κόκκινη στον τερματοφύλακα του Καμβουνιακού και να υποδεικνύει το πέναλτι. Ο παθών ευστόχησε για το τελικό 7-0.

Καστοριά: Τσίτσιρας, Μωυσιάδης, Μπαϊρακτάρης, Αναγνωστόπουλος, Σαββίδης (55’ Τίλιος), Λίτσκας, Παπαδόπουλος (62’ Στεργίου), Παναγιωτίδης, Αλεξανδρίδης, Αντωνόπουλος (40’ Νιχιτσόπουλος), Μπορόζης

Καμβουνιακός Δεσκάτης: Κοτίτσας, Λαγιόκαμπας Λ. Παπακωσταντίνου, Παπατσάνης, Ποικιλάκος Μ. (74’ Ποικιλάκος Αρ.) Λαγιόκαμπας Ε., Ζδράγκας (46’ Λιούρας Μ.), Ντάβαρης, Κοντούλας (37’ Λιούρας Σπ.), Σωτήρης, Τσιλινίκος

 

Πυρσός

Στασιμότητα επικρατεί στις τάξεις των πρασίνων ως προς το διοικητικό κομμάτι. Η ανησυχία στους φιλάθλους και στους ποδοσφαιριστές είναι έκδηλη για το μέλλον της αγαπημένης τους ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στην διοίκηση του Πυρσού υπάρχει έντονος προβληματισμός διότι μην ξεχνάμε τα έξοδα στη  Γ Εθνική θα είναι διπλάσια από πέρυσι , και από πού θα βρεθούν οι πόροι. Πιθανός τις επόμενες ημέρες να διεξαχθεί γενική συνέλευση και εκεί αναμένεται να παρουσιαστούν όσοι και εάν ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ομάδα, αν και αυτό φαντάζει δύσκολο αν όχι ακατόρθωτο.

Μπάσκετ

Την ήττα γνώρισε προχθές ο Πρωτέας σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας από την ομάδα των Τρικάλων με σκορ 79-49. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η διοίκηση του Πρωτέα έβαλε είσοδο 1 ευρώ και λιγοστά χρήματα που μαζεύτηκαν δόθηκαν στην σύλλογο ΄΄Ελπίδα΄΄. Ήταν μια πολύ καλή πρωτοβουλία της διοίκησης με επικεφαλή τον Πρόεδρο Μπάμπη Πενλίδη που έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι τελείωσαν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και έτσι οι μπασκετμπολίστες από χθες βρίσκονται σε διακοπές.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ