Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Τα Γρεβενά Αεράτα, ο Πέτρος Τσούκλης και οι διαφωνίες με τον Ηλία Βάλλη

Προχθές ξεκίνησε το πρωτάθλημα των μικτών ομάδων της Ενώσεως, οι μικτές ομάδες της Ένωσης στην πρεμιέρα αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες ομάδες της Κοζάνης στο Βατερό όπου γνώρισαν την ήττα με 3-0 οι παίδες και με 3-2 οι νέοι.

Σε φόρμα βρίσκεται η ομάδα του Κτηνοτροφικού Αστέρα η οποία οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος όπου προχθές επικράτησε με το ευρύ σκορ 5-0 τον Άρη Καρπερού.

Μια ομάδα νοικοκυρεμένη με ένα ποιοτικό ρόστερ, ένα ικανό τεχνικό τον Νίκο Τόλη και με πρόεδρο του Τσιοπλή Θύμιο ο οποίος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα όπου δίνει λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται στην ομάδα.

Παρά τις πολλές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών τα Γρεβενά ΑΕΡΑΤΑ δείχνουν να έχουν μία δυνατή και πειθαρχημένη ομάδα.

Άλλωστε τα ΑΕΡΑΤΑ διαθέτουν και δεύτερη ομάδα με ικανούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Το έδειξαν άλλωστε προχθές όπου σε ρυθμό ρελαντί επικράτησε με 2-0 του ΑΓΟ Δήμητρα.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Γιώργος Κουτσομήτρος θα τα καταφέρει θαυμάσια στο πόστο του γενικού αρχηγού της ομάδας.

Διότι είναι ένας άνθρωπος με προσωπικότητα και εμπνέει τον ανάλογο σεβασμό σε όλους, άλλωστε γνωστή η προσφορά του στον ΠΥΡΣΟ και εν γένει στο Γρεβενιώτικο ποδόσφαιρο.

Αλλαγή διοίκησης είχαμε πριν λίγες μέρες στο ιστορικό σωματείο της Αμυγδαλιάς. Νέος πρόεδρος είναι ο επιχειρηματίας Ντινόπαπας.

Όλοι θα θυμόμαστε τον παλαίμαχο παίκτη του Πυρσού Δημήτρη Μπαρμπαγιάννη ο οποίος μετά το τέλος κάθε παιχνιδιου ήταν ματωμένος, ένα σέντερ φορ που τον ένιωθαν. Ο αμυντικός Μπαρμπαγιάννης αποτελεί παράδειγμα για τους νεότερους. Ένας άριστος επιχειρηματίας και άριστος οικογενειάρχης με δύο παιδιά εξαίρετους επιστήμονες.

Παρελθόν αποτελεί από προχθές Τετάρτη 22 Οκτωβρίου ως γνωστό ο Πέτρος Τσούκλης, πιθανόν λόγο διαφωνίας με τον Ηλία Βάλλη.

Είμαστε οι πρώτοι που το γράψαμε προχθές στην Ενημέρωση, ότι όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει.

Μιλάμε φυσικά για τις διαφωνίες που είχαμε προχθές στον αγώνα ΑΕ Καραϊσκάκη- Πυρσού οι Βάλλης και Τσούκλη.

Όπως γράψαμε προχθές τώρα η ομάδα θέλει βοήθεια διότι όλοι γνωρίζουμε τα χίλια μύρια προβλήματα που υπάρχουν, τα λάθη έγιναν το καλοκαίρι και τώρα είναι πολύ αργά.

Το κυριότερο όμως είναι το οικονομικό που μαστίζει όλες τις ομάδες, δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και την ομάδα του Πυρσού όπως όλα δείχνουν. Όλοι το απευχόμαστε να μην είναι σοβαρό και έχουμε ακραία φαινόμενα.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο τωρινό Πρόεδρος Δημήτρης Πατσιούρης και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Παναγιωτόπουλος έχουν επενδύσει αρκετά χρήματα για την ομάδα και έτσι χρειάζονται τον ανάλογο σεβασμό.

Εμείς από την πλευρά μας τονίζουμε ότι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο είναι ήρωες διότι για να βάλεις χρήματα από την τσέπη σου χρειάζεται θάρρος και γενναιότητα.

Επίσης τα έσοδα για την ομάδα μας και γενικά για τις ομάδες είναι πενιχρά, βλέπε τα εισιτήρια που έκοψε ο Πυρσός στον αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο, μόλις 80 ενώ τα έξοδα της διαιτησίας ήταν 1200 ευρώ.
Κ.Μ
Παρελθόν ο Τσούκλης για τον Πυρσό
Παρελθόν αποτελεί από προχθές ο Πέτρος Τσούκλης για την ομάδα των πρασίνων. Ήδη από την πρώτη ώρα της πρόσληψης του γενικού διδύμου υπήρχαν διαφωνίες και έτσι φτάσαμε στο διαζύγιο και την αποχώρηση του Τσούκλη. Προηγήθηκε η παραίτηση του Βάλλη την οποία δεν την έκανε δεκτή ο Πρόεδρος κ. Πατσιούρης. Σε δηλώσεις στην «Ε» ο Ηλίας Βάλλης τόνισε ότι υπήρχαν διαφορές με ον Πέτρο Τσούκλη σε θέματα φιλοσοφίας, κατά τα άλλα θεωρεί ότι ο Πέτρος Τσούκλης είναι ένας πολύ καλός προπονητής με ήθος και το κυριότερο ένα αξιόλογο άτομο και το μέλλον του φαντάζει λαμπρό.
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα συνεχίζονται οι προπονήσεις και το Σάββατο σε φιλικό παιχνίδι ο Πυρσός θ αντιμετωπίσει το Μακροχώρι στις 3.00 στο ΔΑΚ. Τέλος πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές του Πυρσού να γνωρίζουν ότι αγωνίζονται σε μία ιστορική ομάδα και θα πρέπει κάθε Κυριακή να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για τον Πυρσό.
Κ.Μ

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ