Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Τα ανερχόμενα ταλέντα, το κολυμβητήριο και η … λεζάντα των παραγόντων

Πρέπει να το καταλάβουν οι σύλλογοι που δραστηριοποιούνται  στην πόλη μας και όχι μόνον ότι τουλάχιστον στους αθλητές – φοιτητές ή τις φοιτήτριες που τους έχουν στον σύλλογό τους να τους πληρώνουν τα οδοιπορικά ή τα εισιτήρια όταν έρχονται από μακριά να αγωνιστούν.

 

Όχι μόνον λεζάντα και δηλώσεις, πρέπει λοιπόν, οι πρόεδροι, οι παράγοντες να βάζουν κάπου κάπου το χέρι στην τσέπη τους, διαφορετικά ας ασχοληθούν με τους εκπολιτιστικούς συλλόγους των χωριών τους.

 

Την αγωνία τους μας εξέφρασαν οι προπονητές του κολυμβητικού συλλόγου Μέγα Αλέξανδρου για το αν θα λειτουργήσει το κολυμβητήριο του χειμώνα, εμείς πάντως από την πλευρά μας το θεωρούμε δύσκολο, εκτός αν βρεθεί άλλη εναλλακτική λύση για το καύσιμο.

 

Προχθές ολοκληρώθηκε το πρώτο πρωτάθλημα παλαιμάχων Δυτικής Μακεδονίας όπου πρωταθλήτρια ομάδα  αναδείχθηκε ο ΠΥΡΣΟΣ, ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτή η πετυχημένη διοργάνωση.

 

Στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εισάγεται ο Νίκος Δρόσος γιος του γιατρού ορθοπεδικού του Νοσοκομείου Γρεβενών Γρεβενών Γιώργου Δρόσου.

 

Πέρσυ εισήχθη ο μεγαλύτερος γιος του Χρήστος στην ίδια σχολή με 19.300 μόρια ενώ ο Νίκος Δρόσος με 19.100 μόρια.

 

Παρότι και οι δύο δεν άφησαν τον αθλητισμό κατάφεραν και το συνδύασαν με τις πανελλήνιες εξετάσεις. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

 

Οσοι εργάζονται η δραστηριοποιούνται γύρω από τον αθλητισμό πρέπει να είναι πιο ευαίσθητοι απέναντι στους νεαρούς αθλητές σ’ όλους τους τομείς και το κυριότερο πρέπει να έχουν ευαισθησία και σεβασμό στα νεαρά αυτά παιδιά που είναι το μέλλον της χώρας μας.

 

Όπως όλα δείχνουν o διαιτητής της ΕΠΣ Γρεβενών Κώστας Τσέτσιλας τη νέα αγωνιστική περίοδο θα διευθύνει παιχνίδι Β Εθνικής.Πρόκειται για έναν ανερχόμενο διαιτητής υψηλής ειλικρίνειας.

 

Παρότι αρκετές ομάδες από το εξωτερικό εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, μιλάμε για τον Γρεβενιώτη ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σιόβα όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να φορά και την νέα αγωνιστική περίοδο την φανέλα του Ολυμπιακού.

 

Στον Παναιτωλικό θα εργάζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο καταξιωμένος γρεβενιώτης γυμναστής Μπάμπης Μιχαηλίδης, άλλωστε ήταν διακαής πόθος του τεχνικού Μάκη Χάβου, όπου συνεργάστηκαν παλαιότερα στον ΠΑΟΚ

 

Ενώ ο ΠΥΡΣΟΣ τουλάχιστον μέχρι χθες δεν έχει σχηματίσει διοίκηση οι ομάδες που είναι στον ίδιο όμιλο πραγματοποιούν μεταγραφές ήδη η Καστοριά προχθές ενέταξε στο δυναμικό της δύο Αλβανούς. Πρόκειται για τον κεντρικό αμυντικό Μπράβαλτ Τσάφνα 18 χρονών και τον 18χρονο μέσο Ντάριο Κάνε.

 

Μεγάλη η διάκριση για την δεκάχρονη τενίστρια Θεοδώρα Χαντάβα στους πανελλήνιους αγώνες  που διεξήχθησαν στην Αθήνα όπου κατέλαβε τη 2η θέση.

 

Οι ειδικοί μιλούν για ένα ταλέντο που θα αφήσει εποχή στον χώρο του τένις φυσικά πάντα μέσα από τη σκληρή δουλειά

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ