Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Τέσσερις ήττες μετράει ο ΠΥΡΣΟΣ – Μονόδρομος η νίκη για τους πράσινους

Με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΥΡΣΟΥ από τον Βάλλη και Τσούκλη ο πρώτος αναφέρθηκε για την κακή φυσική κατάσταση που είχαν οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων.

Προχθές όμως ο Βάλλης με την αποχώρησή του από την ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ μας τόνισε ότι έκανε λάθος και ζήτησε συγνώμη από τον Γεωργιάδη.

Στο Αργος μεταβαίνουν για προπονήσεις οι αθλητές και αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου. Ο λόγος είναι ότι το Αργος διαθέτει ταρτάν ενώ το ΔΑΚ δεν διαθέτει.

Απορούμε τόσα χρόνια τι έκαναν οι δημοτικοί άρχοντες και φυσικά οι φορείς του Νομού μας, το μόνο που κάνανε ήταν να διορίζουν.

Διαιτητής στον αγώνα Β Εθνικής ανάμεσα στο Γαζάρο και Φωκικό ήταν ο Ανδρέας Καραλιόλιος ο οποίος αρίστευσε όπως και ο βοηθός διαιτητής Ρίγγος. Η βαθμολογία του παρατηρητή και για τους δύο ήταν υψηλή.

Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΔΑΚ εκεί όπου ο ΠΥΡΣΟΣ θα αντιμετωπίσει τον Θεσπρωτό ένα παιχνίδι τελικός για την ομάδα μας με το μόνο αποτέλεσμα να είναι η νίκη.

Είμαστε σίγουροι ότι οι φίλαθλοι θα ανταποκριθούν και θα δώσουν το βροντερό παρόν στον κυριακάτικο τελικό θα λέγαμε με τον Θεσπρωτό.

Εφυγε από την ζωή προχθές Τρίτη ο Στέργιος Παπανίκος σε ηλικία 56 ετών χτυπημένος από την επάρατο νόσο.

Ο Στέργιος Παπανίκος προσέφερε πολλά στον αθλητισμό του Νομού μας. Χρόνια διαιτητής και αρχιδιαιτητής του Συνδέσμου Γρεβενών έβαλε ένα μεγάλο λιθαράκι για την πρόοδο της διαιτησίας στο Νομό μας. Η στήλη εκφράζει τα συλλυπητήρια στους οικείους του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Πρωταγωνιστής σε ακόμη ένα παιχνίδι ήταν ο Σκέντος Στέφανος στην ομάδα των Τρικάλων. Μιλαμε για τον προχθεσινό αγώνα κυπέλλου όπου τα Τρίκαλα κέρδισαν στην Κατερίνη την Νεοκαισάρεια και πέρασαν στον επόμενο γύρο για το θεσμό του κυπέλλου.

Τέσσερις ήττες μετράει ο ΠΥΡΣΟΣ στο πρωτάθλημα, τρεις ήττες μετράει ο ΠΡΩΤΕΑΣ στο πρωτάθλημα μπάσκετ. Ελπίζουμε να σπάει η γκίνια και για τις δύο ομάδες.

Οι προπονήσεις του ΠΥΡΣΟΥ διεξάγονται υπό τις οδηγίες του Δούμα Ηλία. Πάντως όπως και να το κάνουμε η κατάσταση στον ΠΥΡΣΟ είναι πάρα πολύ δύσκολη για την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία. Τα προβλήματα αρκετά, με κυριότερο το οικονομικό.

Ελπίζουμε ότι ακόμη είναι νωρίς και η ομάδα αρχής γεννωμένης από το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό να ξεκινήσει η ανάκαμψη.

Συνεχίζονται μέσα σε πολύ καλό κλίμα οι προπονήσεις των Ακαδημιών της ΕΠΣ υπό τις οδηγίες εξειδικευμένων προπονητών.

Καθημερινή επίσης είναι η παρουσία του προέδρου και ιδρυτή των Ακαδημιών Γιώργο Κοσματόπουλου ο οποίος δίνει λύσεις σε όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην ομάδα.

Επίσης μην ξεχνάμε ότι η ΕΠΣ Γρεβενών είναι από τις λίγες ενώσεις που διατηρούν Ακαδημίες εδώ και πολλά χρόνια με απόλυτη επιτυχία.

Την τεχνική ηγεσία της ιστορικής Δόξας Δράμας ανέλαβε πριν λίγες μέρες ο Ανδρέας Παντζιαράς. Είμαστε σίγουροι για την επιτυχία του Παντζιαρά στην ιστορική αυτή ομάδα.

Απαράδεκτη είναι η κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική Τράπεζα για την ανάληψη χρημάτων μπορεί να περιμένεις έως και δύο ώρες.

Χώρια όταν πληρώνονται οι συνταξιούχοι υπάρχει μία μεγάλη ουρά, από τους ανθρώπους τις τρίτης ηλικίας, αλήθεια γιατί οι υπεύθυνοι δεν δίνουν κάποια λύση και ταλαιπωρούν τους πελάτες τους.

Επιτέλους στα επίπεδα του 2010 η βενζίνη και το πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, έτσι βαθιά ανάσα αναμένεται να πάρουν οι Γρεβενιώτες. Οι τιμές κινούνται πτωτικά και ελπίζουμε να συνεχιστούν.

Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε ότι στα Γρεβενά έχουν περίπου επτά μήνες χειμώνα και έτσι επιτέλους αναμένεται να ζεσταθούμε, έτσι με την επιδότηση πετρελαίου στους δικαιούχους η τιμή αναμένεται να διαμορφωθεί στα 68 με 72 λεπτά.

Άλλωστε η θέρμανση με το πετρέλαιο είναι πολυτέλεια και δεν αντικαθίσταται τουλάχιστο εδώ στα Γρεβενά με τίποτα, αλλά λένε μερικοί ότι το ξύλο είναι η μόνη λύση.
Παρατημένα βλέπουμε  ότι έχει η ΔΕΗ τα άρματα που είναι για τις δύσκολες συνθήκες του χειμώνα, δηλαδή για το χιόνι, παρότι δίπλα ακριβώς όπου είναι παρατημένα υπάρχει σκέπαστρο.
Κ.Μ
Πυρσός- Θεσπρωτός την Κυριακή
Μονόδρομος η νίκη για τους πρασίνους

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των πρασίνων για το Κυριακάτικο κομβικό ματς στο ΔΑΚ με τον Θεσπρωτό με την ομάδα του Πυρσού να αναζητά την πρώτη νίκη και να μην έχει την πολυτέλεια για άλλη απώλεια βαθμών. Οι προπονήσεις διεξάγονται υπό τις οδηγίες του Ηλία Δούμα και φυσικά το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο μετά τις τέσσερις ήττες στο πρωτάθλημα. Πάντως στους ποδοσφαιριστές υπάρχει πίστη για θετικό αποτέλεσμα στο Κυριακάτικο ματς της Κυριακής με τον Θεσπρωτό στο ΔΑΚ, φυσικά βοηθούμενος από τους φίλαθλους οι οποίοι αναμένεται να δώσουν το βροντερό παρόν. Τέλος σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή Μιχάλη Μαβρίδη ο οποίος αναμένεται να κοουτσάρει την ομάδα την Κυριακή. Σε δηλώσεις στην «Ε» ο αμυντικός Σάββας Κυριακίδης καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το βροντερό παρών στον αγώνα με τον Θεσπρωτό ώστε να φτάσουν πιο εύκολα στο τρίποντο.
Κ.Μ

Μπάσκετ Γ΄ Εθνική
Στον Βόλο μεταβαίνει την Κυριακή ο Πρωτέας όπου αντιμετωπίζει την ομάδα της νίκης βόλου, δύσκολο παιχνίδι για την Γρεβενιώτικη ομάδα η οποία καλείται να σημειώσει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα και οι προπονήσεις διεξάγονται σε πολύ καλό κλίμα, την ομάδα αναμένεται να την ακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι.
Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ