Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΕΝΑΟΝ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Συνεχίζεται ο πόλεμος των δύο Σωματείων Μεγαλέξανδρος και του νεοϊδρυθέντα Συλλόγου Ελιμεία

Γ Εθνική 2ος όμιλος

Οπούντιος Μαρτίνο – ΠΥΡΣΟΣ την Κυριακή

 

Την Κυριακή έχουμε έναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, με τον εκπρόσωπο του Νομού μας,ΠΥΡΣΟ να αντιμετωπίζει στη Φθιώτιδα την ομάδα Οπούντιος Μαρτίνο. Μία ομάδα άγνωστη όπου οι πράσινοι θέλουν την νίκη ώστε να ξεκινήσουν με το δεξί το πρωτάθλημα.

Δύσκολη η αποστολή για την αγαπημένη ομάδα όλων των Γρεβενιωτών αλλά καλείται να κάνει την υπέρβαση και να πετύχει το τρίποντο στη Φθιώτιδα.

Οι πράσινοι συνεχίζουν τις προπονήσεις κάτω από τις οδηγίες του Γιώργου Γεωργιάδη, φυσικά μέσα σε άριστο και οικογενειακό κλίμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα δεν υπάρχει κάποιο ο πρόβλημα τραυματισμού και έτσι ο τεχνικός των πρασίνων έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα. Η αποστολή της ομάδας αναμένεται να αναχωρήσει το Σάββατο και αναμένεται να διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο στη Φθιώτιδα.

Σε δηλώσεις στην «Ε» ο αμυντικός των πρασίνων Σάββας Κυριακίδης τόνισε είμαστε πανέτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και φυσικά πάνε στη Φθιώτιδα με στόχο την νίκη και μόνον την νίκη, διαθέτουμε μια δυνατή και πειθαρχημένη ομάδα με έναν αξιόλογο προπονητή και φυσικά με μία διοίκηση που είναι πάντα δίπλα μας και δίνει λύση σ ΄ όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

 

Κ.Μ.

Ξεκίνημα πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής έχουμε την Κυριακή με την ομάδα του ΠΥΡΣΟΥ να αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Οπούντιο Μαρτίνο Φθιώτιδας.

 

Εμείς  από την πλευρά πρέπει να τονίσουμε ότι οι πιο πολλές ομάδες  είναι ανέτιμες όπως φυσικά και ο ΠΥΡΣΟΣ. Ετσι ο Γεωργιάδης θα κλειθεί να πάρει το ρίσκο για την ενδεκάδα.

 

Ελπίζουμε όμως οι πράσινοι να ξεκινήσουν με το δεξί το πρωτάθλημα, άλλωστε το ρόστερ της ομάδας μας διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

 

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι ο ΠΥΡΣΟΣ θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με το σκοράρισμα δεν διαθέτει κάποιο έμπειρο επιθετικό, έχει όμως στο οπλοστάσιο νεαρούς με πάθος, τσαχπινιά και φιλοδοξία για διάκριση.

 

Έξι μήνες αναβολή έδωσε η διοργανώτρια αρχή για το θέμα των γηπέδων της Γ Εθνικής. Είμαστε όμως σίγουροι ότι και τότε δεν θα βρεθεί λύση.

 

Προχθές ξεκίνησαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών με τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές να σπεύδουν να γραφούν στα τμήματα περιμένοντας φυσικά με αγωνία την έναρξη των προπονήσεων.

 

Με την εγγραφή τους στις Ακαδημίες θα προμηθευτούν από τους υπεύθυνους των Ακαδημιών τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό (φόρμες – μπουφάν και άλλα).

 

Συνεχίζεται ο πόλεμος των δύο Σωματείων Μεγαλέξανδρος και του νεοϊδρυθέντα Συλλόγου Ελιμεία αντί να κοιτάξουν να βρεθεί μια σωστή και βιώσιμη λύση οι δύο σύλλογοι, πάντα σε συνεργασία με το Δήμο που έχει τον πρώτο λόγο, επιδίδονται σε ανακοινώσεις ένθεν και ένθεν.

 

Η κατάντια σε όλο το μεγαλείο της. Εδώ χωράει η λαϊκή παροιμία μικρό χωριό, κακό χωριό. Εδώ κινδυνεύει να μην λειτουργήσει το κολυμβητήριο λόγω του μεγάλου κόστους και αυτοί το βιολί τους.

 

Διαμαρτύρεται για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο ΔΑΚ, ο πρόεδρος του ΠΥΡΣΟΥ Δημήτρης Πατσιούρης και καλεί τους υπευθύνους να κάνουν κάτι.

 

Όπως τόνισε πριν λίγες μέρες ο τεχνικός των πρασίνων ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ εγκυμονεί κινδύνους για την σωματική ακαιρεότητα των παικτών εξου και οι οκτώ τραυματίες που είχε ο ΠΥΡΣΟΣ την προηγούμενη εβδομάδα.

 

Πολλά τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίζει η νέα δημοτική αρχή, βλέπε τάπητας τένις διαλυμένος, κολυμβητήριο πάρα πολλά προβλήματα, ο λέβητας αντιμετωπίζει πρόβλημα όπως και τα φαγγόιλ, ο εσωτερικός χώρος θέλει συντήρηση όπως και οι πισίνες.

 

Το κλειστό γυμναστήριο αντιμετωπίζει χίλια μύρια προβλήματα, οι κερκίδες είναι έτοιμες να καταρρεύσουν, επίσης χρειάζονται επιδιορθώσεις εξωτερικά και όχι μόνο.

 

Στο ΔΑΚ επίσης το γήπεδο σε κακά χάλια ο τάπητας ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί παρά τις εξαγγελίες της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

 

Συγκέντρωση είχε προχθές ο σύνδεσμος διαιτητών της ΕΠΣ Γρεβενών στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Γρεβενών ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

 

Παράδειγμα προς μίμηση ο Χρήστος Κούσκουρας, εργάτης στον τομέα καθαριότητας καθημερινά δίνει τον καλύτερο εαυτό του για την καθαριότητα της πόλης μας.

 

Ελπίζουμε η Δημοτική Αρχή που ανέλαβε πριν λίγες μέρες να αξιοποιήσει τον χώρο στο Καστράκι και να είναι η πρώτη δημοτική αρχή που ενδιαφέρθηκε πραγματικά με την παρέμβασή της. Άλλωστε είναι ο μοναδικός πνεύμονας πρασίνου στην πόλη μας εκεί όπου καθημερινά οι συμπολίτες μας απολαμβάνουν το τζόκιν και τον περίπατό τους.

 

Καθήκοντα αντιδημάρχου στο Δήμο Δεσκάτης σε θέματα οικονομικού και όχι μόνον ανέλαβε και επισήμως η Σοφία Στάθη.,Οι σπουδές της στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ο ακέραιος χαρακτήρας της αποτελούν τα εχέγγυα για νέα επιτυχημένη θητεία στα καθήκοντα που τις έχουν ανατεθεί. Από την στήλη μας της ευχόμαστε πολύ δύναμη προκειμένου να πετύχει στο δύσκολο της έργο και αυτό θα είναι επωφελής για τους πολίτες της Δεσκάτης.

Κ.Μ.

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ