Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Στα Γρεβενά ο διεθνής ποδοσφαιριστής Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Όλοι γνωρίζουμε, ότι είναι ο καιρός των δοκιμών για τους φιλόδοξους και φερελπίδες ποδοσφαιριστές. Γονείς σπεύδουν με τους κανακάρηδές τους και τους μανατζέρ στις ομάδες να δοκιμαστούν.

Πρέπει όμως να καταλάβουν να φτάσει κάποιος στην κορυφή είναι τόσο δύσκολο όσο και το να κερδίσει το λαχείο.

Με τον δεξιό οπισθοφύλακα της Κρανούλας έχει έρθει σε συμφωνία η διοίκηση του Πυρσού, ο κ. Πατσιούρας και τόνισε ότι απομένουν τα τοπικά ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ανανέωσε το συμβόλαιο με την ομάδα του Πυρσού ο 22χρονος Μπόζιαρης Κώστας ένας ποδοσφαιριστής με πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Στην Κατερίνη θα μεταβεί τις προσεχείς μέρες ο πρόεδρος του Πυρσού Κ. Πατσιούρης όπου θα συζητήσει με τον Σκέντο Στέφανο για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ενώ στο τοπικό πρωτάθλημα της Κοζάνης υπάρχει έντονο μεταγραφικό ενδιαφέρον στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Γρεβενών υπάρχει στενότητα μέχρι αδιαφορία.

Γεφύρι της Άρτας τείνει να καταντήσει η τοποθέτηση πλαστικού τάπητα στο ΔΑΚ Γρεβενών.

Το τεχνικό τιμ του κολυμβητικού συλλόγου Μέγα Αλεξάνδρος απαρτίζεται από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα, μιλάμε για τους Ζαψαλή, Οικονόμου, Αγγέλη.

Και οι τρεις προπονητές έχουν ειδική εξειδίκευση πάνω στο κολύμπι , εξού και οι αρκετές πανελλήνιες νίκες των αθλητών και αθλητριών του Μέγα Αλεξάνδρου.

Τα Γρεβενά και το χωριό του Κυπαρίσσι  θα επισκεφτεί τις επόμενες ημέρες ο διεθνής ποδοσφαιριστής Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος . Άλλωστε η αγαπημένη του γιαγιά  τον περιμένει να τον σφίξει στην αγκαλιά της για τις αξιόλογες εμφανίσεις στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας.

Αρκετοί διαιτητές θα αποχωρήσουν λόγω ότι κατέβηκε το όριο ηλικίας στην Β Εθνική.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες μας πιθανόν να έχουμε αποχωρήσεις και από τον σύνδεσμο διαιτητών Γρεβενών.

Εμείς από την πλευρά μας τονίζουμε ότι ο Σύνδεσμος διαιτητών πρέπει να επανδρωθεί από νέα παιδιά που να αγαπούν την διαιτησία και να έχουν όρεξη , διάθεση και φιλοξενίες.

Ομάδα παλαίμαχων διατηρεί ο Αι Γιώργης , εμείς ρωτάμε , δεν θα ήταν καλύτερα η ιστορική αυτή ομάδα να διαθέτει ομάδα  που να συμμετέχει στο πρωτάθλημα .

Παίκτης της Ελλάς Βερόνα θα είναι ο γρεβενιώτης ποδοσφαιριστής Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ο οποίος υπέγραψε για τρία χρόνια. Είμαστε σίγουροι ότι ο Χριστοδουλόπουλος θα είναι από τους καλύτερους παίκτες και στην Βερόνα . Συμπαίκτης του Λάζαρου θα είναι ο Βαγγέλης Μόρας.

Ακούμε κριτικές για τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής, το μόνο που μπορούμε να τους πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ.

 

 

Μπάσκετ

Πρωτέας

Σε συμφωνία με δύο παίκτες έχει έρθει η διοίκηση του Πρωτέα, ο ένας αγωνίζεται στην θέση ένα και ο άλλος στη θέση δύο, ο παίκτης που αγωνίζεται στη θέση ένα είναι από την Θεσσαλονίκη.

Σε δηλώσεις του στην «Ε» ο πρόεδρος Μπάμπης Πενλίδης τόνισε ότι μέχρι την Παρασκευή η διοίκηση θα ανακοινώσει το όνομά τους, στη συνέχεια ο πρόεδρος τόνισε ότι θα δημιουργήσουμε νέα δυνατή ομάδα και θα κάνουμε τους φιλάθλους και πάλι να γεμίσουν τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου.

Κώστας Μάρκου

 

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου
Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ