Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Σε πτωτική πορεία η ομάδα βόλεϊ του Γυμναστικού συλλόγου – Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε προχθές το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Γρεβενών

Σε πτωτική πορεία βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ του Γυμναστικού συλλόγου, προχθές γνώρισε ακόμη μία ήττα στην Θεσσαλονίκη από την ομάδα Επίκουρο.

 

Παρότι η ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου είναι νεοφώτιστη στην Α2 κατηγορία το ξεκίνημα της ήταν ιδανικό, την πρώτη αγωνιστική κέρδισε την ιστορική ομάδα της Δράμας στην Δράμα με 3-0 σετ.

 

Η συνέχεια είναι καταστροφική για την ομάδα  των Γρεβενών και ψάχνει να βρει την ρότα της. Ελπίζουμε να  ανακάμψει διότι  διαθέτει και καλό ράστερ και καλούς προπονητές.

 

Μετά από μία θετική παρουσία στον Γυμναστικό Σύλλογο στίβου  με πάρα πολλές διακρίσεις αθλητών της η Γιάννα Σπανού αποχώρησε εδώ και δύο χρόνια περίπου, φυσικά ασχολείται τώρα με άλλες δραστηριότητες.

 

Ήττα σοκ για την ομάδα Απόλλων Καλαμαριάς, προχθές στο γήπεδό της έχασε από την Αναγέννηση Καρδίτσας, εδώ λοιπόν χρειάζεται σωστή διαχείριση από τον επιτυχημένο προπονητή Ανδρέα Παντζιαρά.

 

Στην εκπομπή Αθλητικοί Παλμοί στο σούπερ 28 βρέθηκε προχθές ο ορθοπεδικός γιατρός Δρόσος Γιώργος όπου μίλησε για την ομάδα μπάσκετ του Αγίου Γεωργίου όπου είναι Πρόεδρος.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλοι γνωρίζουμε την μεγάλη και πολύπλευρη προσφορά του Γιώργου Δρόσου στον αθλητισμό του νομού μας, το κυριότερο όμως είναι ότι ο Δρόσος έχει χειρουργήσει πάνω  από εξήντα τραυματισμένους ποδοσφαιριστές πάντα βέβαια με επιτυχία.

 

Από ήττα σε ήττα βαδίζει η ομάδα της ΑΕΠ Βατολάκου, ενώ ξεκίνησε με μεγαλεπήβολους στόχους η συνέχεια είναι καθοδική, τον λόγο εδώ έχει ο τεχνικός Λάλλος Χρήστος.

 

Καθόλου καλή επίσης δεν είναι η παρουσία του Καμβουνιακού Δεσκάτης στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ, βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, δεν νοείται λοιπόν αυτήν η ιστορική ομάδα με ακαδημίες που λειτουργούν εδώ και χρόνια να παραπαίει στο πρωτάθλημα.

 

Χωρίς διαμαρτυρίες και χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε προχθές το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Γρεβενών με άριστες διαιτησίες και σωστή οργάνωση από πλευράς της ΕΠΣ.

 

 

Στις καλύτερες στιγμές από την ίδρυσή του βρίσκεται ο σύνδεσμος διαιτητών της ΕΠΣ Γρεβενών, με διαιτητές στην Α΄  Εθνική Θάνος Χαρίσης στην Β΄ Εθνική Καραλιόλιος Ρίγγος κ.α, στην Γ΄ Εθνική Τσέτσιλας Κώστας, Στεφούλης, Μωισιάδης κ.α όλα αυτά οφείλονται εν πολλοίς στον Πρόεδρος της ΕΠΣ Γιώργο Κοσματόπουλο και στην διοίκηση, στον αριχδιαιτητή Αργύρη Νατσιόπουλο και φυσικά στις ικανότητες των διαιτητών.

 

Ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία των Γρεβενών και όχι μόνον είναι ο επιχειρηματίας και Πρόεδρος του Ηρακλή Ελάτου Χρήστος Τσιαρσιώτης.

 

Πάντα κοντά στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες  μας, δηλώνει παρών όπου χρειάζεται  σε όλους τους τομείς, ένας επιχειρηματίας κόσμημα για την κοινωνία των Γρεβενών.

 

Στην πόλη μας θα βρίσκεται την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου ο πρώην Πρόεδρος του Πυρσού Δημήτρης Παπαϊωάννου όπου θα συναντηθεί με φίλους του που τόσο του έχουν λείψει.

 

Όλοι γνωρίζουμε την προσφορά του Δημήτρη Παπαϊωάννου στον Νομό μας, στους συμπολίτες μας και στον αθλητισμό, ένας εξαίρετος επιχειρηματίας και πάνω απ όλα άνθρωπος.

 

Εδώ που τον αναζητούσαμε όλοι μας εμφανίστηκε στην Καβάλα, φυσικά μιλάμε για τον περιβόητο Βλάση Τσάκα ο οποίος είναι στην ομάδα  της Καβάλας ο ιθύνων νους, αυτό είναι το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας.

 

Ακόμη μία επιτυχημένη εμφάνιση για τον δικό μας  Άκη Γεωργίου , μιλάμε για την ομάδα του Τυρνάβου όπου αγωνίζεται ο Γεωργίου, μπήκε προχθές ως αλλαγή στο 60΄και στο 67΄, ο Τύρναβος πέτυχε το 1-0 επί του ιστορικού Ηρακλή με γκολ του  Φελίπε με συμμετοχή όπως πάντα του Άκη Γεωργίου.

Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ