Ακούστε εδώ Ράδιο Γρεβενά – 101.5

POTIKA MYRTO
ΔΕΗ
ΚΑΡΑΛΗΣ

Grevenamedia @facebook

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
SportsBase
ΥΓΡΑΕΡΙΟ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κατηγορίες

ΤΑΞΙ
ΓΡΙΔΑΣ
SPONSORS
Ζιώγας

Αθλητικά σφηνάκια και άλλα: Σε περιπέτειες μπαίνει η ομάδα του Πυρσού μετά την προχθεσινή ήττα σοκ – Οι αυτοδιοικητικές εκλογές και οι υποψήφιοι

Δεν είχαμε πρωτάθλημα προχθές στο μπάσκετ Γ΄ Εθνική και έτσι οι παίκτες του Πρωτέα είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για τα επόμενα παιχνίδια.

Σημαντική νίκη σημείωσε προχθές η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Γυμναστικού Συλλόγου στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία, επιβλήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας με 3-1 σετ της ομάδας Επίκουρος Θεσσαλονίκης.

Πράγματι η ομάδα του Γιώργου Μέμτσα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση παίζοντας καταπληκτικό βόλεϊ έχοντας πάντα διπλά του φιλάθλους οι οποίοι σε ακόμη ένα παιχνίδι ήταν καταπληχτικοί.

Δηλώσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι πραγματοποίησαν στο σουπερ 28 και στην εκπομπή αθλητικοί παλμοί η Γενική Αρχηγός του Γυμναστικού Συλλόγου και παλιά δόξα του βόλεϊ Λένα Κολοβού και η αθλήτρια Χριστίνα Σωτηρίου.

Και οι δύο τόνισαν ότι η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία δείχνοντας έτσι το άριστο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, πάντα φυσικά με την συμπαράσταση των φιλάθλων.

Πλησιάζουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές και ελπίζουμε να μην μπούνε οι υποψήφιοι σε υποσχέσεις διότι όλοι γνωρίζουμε την οικονομική κρίση που υπάρχει και η ανάπτυξη του Δήμου θα είναι μικρή έτσι κι΄ αλλιώς.

Όλοι γνωρίζουμε τον αυστηρό νόμο του καπνίσματος στα καταστήματα, τόσο πολύ που ανησυχούν οι ιδιοκτήτες τους καθώς βλέπουν την πελατεία τους να έχει ελαττωθεί. Οι καπνιστές αποτελούν μία μεγάλη μερίδα και αν δεν κόψουν το τσιγάρο θα κόψουν ένα μεγάλο μέρος των εσόδων των καφετεριών, μπαρ και κέντρων εστίασης με την απουσία τους.

Οι ιδιοκτήτες από την άλλην προσπαθούν να διατηρήσουν και να εξοπλιστούν με σόμπες και αντιανεμικές ναυλοτέντες και υπαίθριες κατασκευές προκειμένου να κρατήσουν τους καπνίζοντες στα μαγαζιά τους.

Όλοι γνωρίζουμε τους παραδοσιακούς τρόπους καλλιέργειας στην αγροτική γη όμως στον νομό μας έχουμε ανθρώπους που πρωτοπορούν, συγκεκριμένα αναφερόμαστε στον Ματθέο Καφετζή ο οποίος εφαρμόζει σύστημα εξελιγμένης γεωργίας στους αγρούς που καλλιεργεί και με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνει να εξασφαλίζει κέρδος σε συνάρτηση με το κόστος της παραγωγής, αυτό θα πρέπει να αποτελέσει για όλους τους κλάδους της πρωτογενής παραγωγής παράδειγμα προς μίμηση.

Για τις 3 Φεβρουαρίου η Δημοτική Αρχή είχε εξαγγείλει την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου, δυστυχώς όμως βρισκόμαστε στις αρχές Μαρτίου και η επαναλειτουργία ακόμη δεν κατέστη δυνατόν να γίνει.

Μεγάλη και πολύπλευρη η προσφορά του νυν διοικητικού στελέχους της Αμυγδαλιάς Ευάγγελο Καραλιόλιο, αγωνίστηκε παλαιότερα στον Πυρσό και στην συνέχεια στην ομάδα της καρδιάς του την Αμυγδαλιά.

Στρατιωτικός στο επάγγελμα ο Ευάγγελος Καραλιόλιος, υπηρετεί στο Λιτόχωρο, παρότι βρίσκεται μακριά δίνει το παρών σε κάθε αγώνα της Αμυγδαλιάς όπου συμβάλει σε όλα τα θέματα και φυσικά στην άνοδο της Αμυγδαλιάς στην Α΄ κατηγορία.

Με μεγάλες προσδοκίες ξεκίνησαν το ταξίδι τους προχθές για τον Πειραιά τέσσερις συμπολίτες μας, σκοπός του ταξιδιού ήταν τα πανηγύρια εν μέσω αποκριάς, για την διαφαινόμενη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού.

Δυστυχώς όμως ο Ολυμπιακός υπέστην δεινή ήττα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι συμπολίτες μας να μην έχουν κουράγιο να επιστρέψουν στον τόπο τους, όλοι του ήταν στεναχωρημένοι και μετάνιωσαν πικρά για το ταξίδι τους αυτό.

Σε περιπέτειες μπαίνει η ομάδα του Πυρσού μετά την προχθεσινή ήττα σοκ από τον Καμπανιακό με το φάσμα του υποβιβασμού να πλανάται πάνω από την ομάδα μας.

Κακός ο διαιτητής Μαλούτας του προχθεσινού αγώνα με τον Καμπανιακό που έκανε τους διοικούντες της αμάδας να εκραγούν όπως κα τους φίλαθλους.

Λάθος όμως η ενέργεια του φιλάθλου να πετάξει φιάλη νερού η οποία χτύπησε στο κεφάλι τον διαιτητή από την Ημαθία ο οποίος παρότι ένιωσε ζαλάδες συνέχισε το παιχνίδι.

Μπορεί η διαιτησία του Μαλούτα να ήταν εχθρική απέναντι στον Πυρσό η ομάδα μας όμως δεν έπεισε σε ακόμη ένα παιχνίδι, λείπει ο γκολτζής, η διοίκηση το ήξερε αλλά δεν πραγματοποίησε μεταγραφή και ο Πυρσός μπαίνει σε περιπέτειες.

Πικραμένοι αποχώρησαν από ακόμη ένα παιχνίδι του Πυρσού οι οποίοι είδαν την ομάδα να γνωρίζει την ήττα και να μην μπορεί να αποδώσει ποδόσφαιρο ποιότητας.
Κ.Μ

Πυρσός – Καμπανιακός 0-1
Ήττα σοκ για τον Πυρσό στο ΔΑΚ όπου ηττήθηκε από τον Καμπανιακό με 0-1 και μπαίνει σε περιπέτειες, σίγουρα έπαιξε ρόλο στην προχθεσινή αναμέτρηση η διαιτησία, από εκεί και πέρα όμως η ομάδα πρέπει να βελτιώσει το αγωνιστικό της πρόσωπο και οι παίκτες να καταβάλουν μεγαλύτερες προσπάθειες ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Τέλος πρέπει να πούμε ότι υπάρχουν ακόμη δώδεκα παιχνίδια όμως η ομάδα δεν πείθει. Ελπίζουμε στα ερχόμενα παιχνίδια να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο αν και αυτό φαντάζει δύσκολο αν όχι ακατόρθωτο, τώρα πρέπει όλοι οι φορείς να συστρατευθούν για την σωτηρία της ιστορικής αυτής ομάδας.
Σημαντική εκτός έδρας νίκη ο Καμπανιακός επικρατώντας με 1-0 στα Γρεβενά του τοπικού Πυρσού. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Χατζόπουλος στο 88΄ενώ οι γηπεδούχοι απώλεσαν σπουδαίες ευκαιρίες να σκοράρουν με τους Γκέτσιο στο 81΄(σούταρεα πάνω στον Παππά σε τετ α τετ) και Σικαλόπουλος στο 90΄(δοκάρι ύστερα από εκτέλεση κόρνερ). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Πυρσού έχουν εντονότατα παράπονα από τον διαιτητή Μαλουτά (Ημαθίας) ο οποίος στο 30΄απέβαλε τον Κυριακίδη των γηπεδούχων και στο 45΄τον Κουντουρά των φιλοξενούμενων.

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Κοσμίδης, Μπόζιαρης, Αθανασιάδης,
Κυριακίδης, Σκέντος, Καραγιάννης (59′ Ελευθερίου), Σικαλόπουλος,
Ιωαννίδης, Δούμας, Κοσμίδης, Πάτσιος.
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Παππάς, Παπάζης, Γκόλτζης, Δουρμούδης, Ρακαβίνας, Αντωνιάδης, Υψηλός (72′ Μουρζί¬δης), Χατζόπουλος, Χρήστου (46′ Τρικαλινός), Τσαταλιός (60′ Γαβάνης), Κουντούρας.

 

Κ.Μ

Βόλεϊ Γυναικών Α 2
Σημαντική νίκη σημείωσε προχθές η ομάδα βόλεϊ γυναικών στην
προσπάθεια που κάνει να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού και να παραμείνει στην κατηγορία, παίζοντας αποφασιστικά και έχοντας στο πλευρό τους φιλάθλους οι οποίοι έδωσαν το παρών σε ακόμη ένα παιχνίδι, επιβλήθηκαν με 3-1 σετ του Επίκουρου Θεσσαλονίκης. Το συγκρότημα του Γιώργου Μέμτσα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων δείχνοντας δείγματα ποιοτικής ομάδας. Ελπίζουμε η ομάδα βόλεϊ να παραμείνει στην κατηγορία διότι διαθέτει μία πλήρες ομάδας όπου το ταλέντο των βολεϊμπολεστριών περισσεύει.
Κ.Μ

Σχετικά άρθρα

email επικοινωνίας

grevenamedia@gmail.com

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ
Ευτέρπη Παπαγεωργίου

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑ

Τζιόβας Ανδρέας
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Ράδιο Γρεβενά Συνεντεύξεις

ΑΓΓΕΛΙΑ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
ΤΑΞΙ
Υπουργείο περιβάλλοντος
Ζητείται από συνεργεία φορτηγών και λεωφορείων
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ¨ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ”
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 42,5 τμ
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΔΙΑ
Ενοικιάζεται γκαρσονιέρα 43 τ.μ.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Ενοικιάζεται 75τμ Μ Αλεξάνδρου 33
ενοικιάζεται ορφοδιαμέρισμα 85 τ.μ.
ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 200 ΠΡΟΒΑΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Καιρός

Γρεβενά

αγγελια λεβητας

Follow Us

 

Grevena

Fog
Humidity: 100
Wind: 0 km/h
1 °C
3 11
19 Jan 2015
3 11
20 Jan 2015
Κανάλι 28 | Ράδιο Γρεβενά 101,5
Ανταλλακτικά αυτοκινήτων
ΗΛΕΚΤΡΟΝ